oynarım canım bende gecen sene ıst daydım karyagdıgında kocam la beraber dık nede guzel oynamıstık dur aklıma kar dıyınce aklıma bısı geldı sızede anlatayım gecen sene ben yokus asagı kayıyorum genclerde orda dıkılıyorlar ben kaydım bu genclr benım basımdan asagı bır poset karı doktuler bnm koca yokus asgı bır kostu ve cocuk bır kafa bır tekme cocuk yerde ben kaldım tabı olebıandan donuyom kar donuma kadar gırdı bır yanadan bnm kocayı tutmaya calısıorum fln neyse baya :18: korktum tbı ben aradan bır kac saat gectı baktım bnmkı yok ortada cocuk ta yan mah. oturuo cocun evıne gıtı cocugu evden cıkar bır guzel dov bırde korkkut neyse o olayıda oyle halletmıstık cocuklar benden ozur fln dıledı bız baskasına saka yapıcaktık fln dedı ben tabı soklardayım hala
oynarım canım bende gecen sene ıst daydım karyagdıgında kocam la beraber dık nede guzel oynamıstık dur aklıma kar dıyınce aklıma bısı geldı sızede anlatayım gecen sene ben yokus asagı kayıyorum genclerde orda dıkılıyorlar ben kaydım bu genclr benım basımdan asagı bır poset karı doktuler bnm koca yokus asgı bır kostu ve cocuk bır kafa bır tekme cocuk yerde ben kaldım tabı olebıandan donuyom kar donuma kadar gırdı bır yanadan bnm kocayı tutmaya calısıorum fln neyse baya :18: korktum tbı ben aradan bır kac saat gectı baktım bnmkı yok ortada cocuk ta yan mah. oturuo cocun evıne gıtı cocugu evden cıkar bır guzel dov bırde korkkut neyse o olayıda oyle halletmıstık cocuklar benden ozur fln dıledı bız baskasına saka yapıcaktık fln dedı ben tabı soklardayım hala
ya kızlar yaşım 24 oldu hala topuklu ayakkabıyla yürüyemiyorum ya :84:
ben bunları giyip omuzlarım dik yürümek istiyorum :84:
o kadar heves edip aldığım ayyakkabılarımı giyemiyorum ya ağlicam :84:
salakmıymış onlar tanımadıkları kıza şaka yapıyolar iyi yapmış kocacınn
buda gizli topuk işteayakkabıların çok güzelmişşşş bnde yürüyemiyodm platformlu ayakkabi al onlar biraz daha rahat oluyo bn onalrla rahat ediyrm anca
tamam bunda da gizli topuk var yavrum ama duramıyorum üzerinde :84:hayatım bu ayakkabılar rahat olmaz altı platform olsaydı anca yani ama sen şöyle yap flo veya başka büyük ayakkabı mağazalarında topuklu ile rahat etmek için gizli platform var ayakkabının içine yerleştiriosun ondan al bunlarla anca böle rahat edersin
giyemedikten sonra bi moka yaraımyo maalesef :84:ayyy bayıldım ayakkabına datlumm çok ciiiciiiiiiiii
bana dıe yapmamıslar kı zaten benı baskası sanmıslar tabı karda ınsanlar her bıyerını ortunce benı bsksı dıe
buda gizli topuk işte
tamam bunda da gizli topuk var yavrum ama duramıyorum üzerinde :84:
giyemedikten sonra bi moka yaraımyo maalesef :84:
ben onlara bakıyorum onlar bana :84:
her kar yaqdıqnda aklına gelir artk
benm aşkımda şimdi dünya kadınlar günümü kutladınerde o biraz önce hava atan kişi hee
kuzum topuk deil platform dioruz ayağıının parmağa gelen kısmı yani topuk deil içine olan kısım
ben geldim :80:
merhaba kızlar
her kar yaqdıqnda aklına gelir artk
benm aşkımda şimdi dünya kadınlar günümü kutladınerde o biraz önce hava atan kişi hee
buda gizli topuk işte
tamam bunda da gizli topuk var yavrum ama duramıyorum üzerinde :84:
hoşgeldiiinnnben geldim :80:
merhaba kızlar
arar cnm merak etme işi vardır bnmkide genelde 4 den sonra arıyoyaaa hava atıp durmayın bak sinir oluorum heee adam aramadı bilee
hoşgeldinn
canım bunun ön kısmında platform varmış gibi duruoo benmi yanlış görüorum
Hoşgeldin cicimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?