Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygucum ayakkabın güzelmiş. ayakkabının taban kısmında şu ayakkabıda ki gibi kalınlık var mı?

ben nişanımda platform giydim, baya yüksek olmasına rağmen hiç zorlanmadım.

aynen bu bide bunun içe takılanı var normalde içinde olmaz ama dışarda satılıo ayrıdan

yok kuzum benimki çok kuralları olan bir adam dün aradı bugün aramaz böle düzen yapmış anlaşılan kendi aklınca başkasına kurallı davranmazda tek bana kurallı davranıo uyus nolcak

bir ayakkabıcı olarak bence rahat ayakkabı deil zaten bakınca bile anlıorum artık usta oldum sanırım
pekim hem rahat hem topuklu bir ayakkabı gösterer misin bana :84:
melesa bitane daha aldım du gösterim istersen bunu da giyemiyorum
evde giy canım bi süre alışmak için
olmuo canım
evde giyiyorum çatır çatır asfalta inince heyecan mı basıyo nedir tökezliyorum
duygucum ayakkabın güzelmiş. ayakkabının taban kısmında şu ayakkabıda ki gibi kalınlık var mı?
var tatlım içinde ama anlatamıoyrum
gizli yanim
platform diyorum tatlım parmaklarının olduğu yerde kalın oluyo topuklu gibi görünüyo ama fazla topuklu olmuyolar google a yaz anlarsın ne demek istediğimi
lem
biliyoruz platformun ne olduğunu :95:
ama diyorum ki bak içinde var gizli yani dikkatli bak görersin
aynen bu bide bunun içe takılanı var normalde içinde olmaz ama dışarda satılıo ayrıdan
lem var diyorum içinde :95:

bu tarz ayakkabılarda bnm genelde ayak tabanım rahatsz oluyor.seninde öyleyse şu tarz ürünleri deneyebilirsin cnm;

Scholl Silikon Jel Ayak Yastığı (Party Feet)

http://www.firmasec.com/resim/1/silikon-matatersal-ped-d4760a32-tmkdy.jpg

duygucum bunun içindeki normal keçe şeklinde bişey yani rahat ettirmez ben resim yükleyebilsem içine ne konucağını göstercemde resim ekleyemiorumki beceremedim bir türlü resim eklemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…