Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hÖYYYYYYYYTTTTTTTTTT:95:
durum giyemediğim ayakkabılarımı gördün mü :84:
duygucum bunun içindeki normal keçe şeklinde bişey yani rahat ettirmez ben resim yükleyebilsem içine ne konucağını göstercemde resim ekleyemiorumki beceremedim bir türlü resim eklemeyi
ya bide benim ayak parmaklarım öne kayıyor fırlıyor böle uyuz oluyorum
onu nasıl önleyebilirim kuzum

nasıl resim ekleyemiyorsun
bak internette gördüğün bir resmin üzerine sağ tıkla
"Resmin konumunu koplaya" de
Ya da ingilizceyse bilgisayarın"copy link location" de
gel buraya yapıştır işte o kadar

hmmm anladım cnmm... ayakkabı yaptırmak için tavsiye edebileceğin yerler varmı peki bana...

canım ben istanbuldayım sen nerdesin bilmiorum ama biz bakırköy tanca falan çalışıoruz bizim ayakkabılar gayet rahat ve uzun ömürlü oluo burda yaptırabilseydik herkezlere 1 çift hediye yaptırıdım ama anca ben bile senede 3 çift falan alıorum kendime çok pahalı ayakkabılar

:80::80: selam devrem

as. kaçak devremm...

durum giyemediğim ayakkabılarımı gördün mü :84:

Gördüm anam... güzelmiş de niye giyemiyosunn...
Ben hayatta düz giyemem.. babetmiş falan aslaa...
hep topukluu ve platform lu olucakk...
Lisedeyken falan giyemem diyodum ama insan alışınca düzü giymek istemiyo...
Kızım hep şekşiyim diyon hem topuklu giyemiyonn.. acilen öğrenmen şartt

heh bak işte benimde ayak parmaklarım zayıf olduğu için her önü açık ayakkabıyı giyemem. bu yüzden genelde önü çok açık olmayan parmaklarımı dışarı förtletmeyecek ayakkabılar alıyorum.

teşk canım denicem bir ara

diğer soruna geliyim genelde ayakkabıda bir hata olduğunda yada fazla topuk az platform olduğunda ayak öne kayar olay yanlış ayakkabı seçimi yani senin ayağında bir sorun olması o şekilde imkansız yani

Bende istanbuldayım tatlım, Bakırköy ve Fatihte bi iki yer tavsiye ettiler ama henüz karar veremedim...
Benim ortopedik problemlerim olduğu için spor ayakkabı dışında ayakkabı giyemiyorum
en klasik olaraktan babetlerim var ofiste giydiğim... ama özel günler için gizli platformu olan minik topuklu bir, iki ayakkabı yaptıracağım... Bakalım araştırmaya devam ediyorum..

canım ben sana özelden msnmi yazıyım ekle ben sana gösterim dedğim modelleri olmazsa burdan ayarlamaya çalışırım ben sana o gösterdiklerimden

tek çözüm tüm düz ayakkabıları atmak yani öyle mi
yok be babetin yeri de ayrı ben seviyorum
zaten 170 boyum var platformlarla 180 oluyo
aşkım da sevmiyo napim giydirmiyo zaten çok şekşi oluyosun diyo
ama yok bu sene öyle değil aşkım bi gelsin de ne kombiniler yaptım kendime
ayrıca şu döt donduran kışın ortasında topuklu giyerek metrobüste balıkistifi gelerek
sonra da bi ton yürüyerek topuklu giyemem
sırf zaten topuklu giyebilmek için araba alıcam o olacak
uyuz oluuyorum ya bende
ee sen o jelleri aldın kullandın mı fırlıyo mu halen parmakların
sorun bende değil yani
iyi sevindim o zaman
bir kaç tane ayakkabı beğendim alıcam onları
gösterim sana o zaman

tamam canım göster bakem yorum yaparım ben iyi veya deil die boşa alma yani

yok tatlım ben almadım önü çok açık ayakkabım olmadığından ihtiyaç olmadı ama geçen yaz bi akrabam kına gecesinde ki ayakkabısı için aldı çok rahat etmiş.

göster bakalım ayakkabıları? TR'den mi alıcaksın? yoksa yurtdışı mı?

benimde boyum kısa değil ama seviyorum topukluyla yürümeyi.. bide insan alışınca hiç zorluk çekmiyor...
He yolun öle zorlu falansa giyme tabi... ama bnm durağım evimin kapısında nerdeyse o yönden rahatım...

Bak buda bnm nişan ayakkabım..
Aslında daha yüksek platformlu falan düşünerek gitmiştim ama hem rengi nişanlığıma uyduğu için hemde ilk gördüğüm anda çok beğendiğim için almıştıkk...
Nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…