Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Maşallah diyelim canım... gitti gideli bi benim askerim mi değişmedi acaba yahu

Kızçeler hepinize iyi akşamlar dileyerek aranızdan ayrılıyorum yarın görüşmek üzeree
Hoşçakalınn

al benden de o kadar

benimkide öyle
birde o topuklunun sesi yok mu çıldırtıyo benimkini
ya lastik takıcam artık diyo ya

topuklu ayakkabı giyince kendime bi güven geliyor kendimi bi cazibeli hissediyorum sevdiğimin yanına bende benimde topuk sesim ofste herkesin dilindedir ben yürürken ritim tutuyorlar

oh ne güzel cnm maşallah. inşallah tez vakit işte bulursunuz.
agresiflik zamanla düzelir. şimdi bu ortama alışmaya çalışıyor tabi.
valla bizdede ne olsun şafak 210 mehtap 23 zaman geçiyor mu ne

Kadınlar gününüz kutlu olsun şekerler,öpüyorum hepinizi
Bu arada şafağımda 68 oldu
Allah kavuştursun hepimizi...

ben varım ama her an kaçabilirim aşkım arayacak

iyiiii aksamlarrr güzell hatunlarr nasılsınızz bakalımmm bugün kan ladırdımm yarınn sonucunuu alcammm ama benıı gormenızz lazımdıı kan almadan cıkan herkezee acıdımıı dıyorumm nasıll guluyolarr bana sankıı ılk defa aldırdımm ama nebılımm odaya bıı gırdımmm tıtrıyorumm oturdumm kafamıı cewırdımm ıgneyıı hıssettımm gerısınıı hatırlamıyorummm sonraa bırının seker verdıgınıı hatırladımm... askımınn orda karr yagmıss dıoyoo kesskee foto cekılseydımm ama yokkk bende dedımkıı buraya gelcenn karr yagdıgındaa beraberr cekınırıkk nee romantıkkkk demiiiii:97::97::97::97::97:

anemmmm hadi hayrılısı baken organikim inş. iyi çıkar sonuçlar.bende öyleyim ken aldırdaktan sonra küt bayılıyorum hemen:90::90::90::90::90:

Son düzenleme:
üstüme alıyorum iyiyim canım sen nasulsın

al canım al iyi olur konuşuruz

ben pek iyi değildim akşam üstü ama şimdi biraz duruldum ya bu avea ne biçim bir firma bi faturalı hattım vardı 2 aydır kapattırmaya çalışıyorum kapattık diyorlar kapatmıyorlar ve konuşmuyorum da her ay 30 lira fatura geliyor çıldırdım resmen bir daha mı asla Avea

bende wınndan çekiyorum aynı derdi 140 lira fatura öedim koydu valla
akşamları pek kimsecikler olmuyo burda canım ya:97::97::97::97:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ne olun bişey sölein bana ya ustaya gittiğinden beri herşeye kızıo anlamadan dinlemeden bağırıo iki güzel kelime duymadım ağzından ya normalmi bu bana hiç normal gelmiooo kafayı yicemmm artıkk

bende wınndan çekiyorum aynı derdi 1440 lira fatura öedim koydu valla
akşamları pek kimsecikler olmuyo burda canım ya:97::97::97::97:

annaammm gerçekten mi doğru mu okuyorum yoksa yanlış mı kıs çok fazla bu ya valla 60 lira boş yere ödedim öbür ay da gelcekmiş 30 lira 90 olcak inşallah daha da gelmez

canım Osmana bakıyordur millet ben de hem seyrediyorum hem takılıyorum nette

canımmm çokkk normal yani benimkide öyleydi ilk başlarda ama zmanla eski halinde daha iyi oldu romantik bişey oldu:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…