valla benimkide bir kaçgündür çok iyi gidiyor maaşallah
depoya aldılar benimkini artık spor vs. yapmayacak
yanlız gitti gideli biraz agresifleşti
enteresan geliyor bana bu halleri, kız çpcuğu gibi adam gitti yerine hödö hödö bi adam geldi
olsun olsun iyidir
al benden de o kadar
benimkide öyle
birde o topuklunun sesi yok mu çıldırtıyo benimkini
ya lastik takıcam artık diyo ya
hoşbuldum kızlar..
hurgenerallık guzel gıdıyo 23 gun oldu askerım gelelı cabucak gectı gunler..
ıkımızde ıs bakıyoruz..
hemen hemen hergun bulusuyoruz 3 gun gorusemedık sadece..
askerden sonra cok agresıf oldu benımkı ufacık seye parlıyo ıdare etmeye calısıyorum..
bende haberler bu kadar sızlerde tez zamanda kavusun askerlerınıze canlarım opuyorum hepınızı gorusuruz yıne
Maşallah diyelim canım...gitti gideli bi benim askerim mi değişmedi acaba yahu
iyiiii aksamlarrr güzell hatunlarr nasılsınızz bakalımmm bugün kan ladırdımm yarınn sonucunuu alcammm ama benıı gormenızz lazımdıı kan almadan cıkan herkezee acıdımıı dıyorumm nasıll guluyolarr bana sankıı ılk defa aldırdımm ama nebılımm odaya bıı gırdımmm tıtrıyorumm oturdumm kafamıı cewırdımm ıgneyıı hıssettımm gerısınıı hatırlamıyorummm sonraa bırının seker verdıgınıı hatırladımm... askımınn orda karr yagmıss dıoyoo kesskee foto cekılseydımm ama yokkk bende dedımkıı buraya gelcenn karr yagdıgındaa beraberr cekınırıkk nee romantıkkkk demiiiii:97::97::97::97::97:
kızlar nasılsınız selamlar
üstüme alıyorum iyiyim canım sen nasulsın
al canım al iyi olur konuşuruz
ben pek iyi değildim akşam üstü ama şimdi biraz duruldum ya bu avea ne biçim bir firma bi faturalı hattım vardı 2 aydır kapattırmaya çalışıyorum kapattık diyorlar kapatmıyorlar ve konuşmuyorum da her ay 30 lira fatura geliyor çıldırdım resmen bir daha mı asla Avea
bende wınndan çekiyorum aynı derdi 1440 lira fatura öedimkoydu valla
akşamları pek kimsecikler olmuyo burda canım ya:97::97::97::97:
iyi akşamlar kızlar ne olun bişey sölein bana ya ustaya gittiğinden beri herşeye kızıo anlamadan dinlemeden bağırıo iki güzel kelime duymadım ağzından ya normalmi bu bana hiç normal gelmiooo kafayı yicemmm artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?