Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gerçekten mi yapıyormusun bunu süpersin valla ii düşünmüşsün
senin gibi yaparsam benim de futbol ve bilgisayar üzerine çalışmam gerekecek anam ben yapamam ya iyi valla sabırlısın

inan tarihden nefret ederim
oturup hazırlanıyorum şimdi ntv yayınlarının tarih dergisinede abone olucam
önce ben okuyup sonra göndericem kuzuma
depo görevlisi olduğundan 7/24 yatış benimki
grafiker olduğundan bununla ilgili dergilerede abone olmayı düşünüyorum
ayda 2-3 dergi aboneliği fena olmaz
bende bilgi edinirim konuşacak birşeyler buluruz
futbolla allahdan aramız iyi değil nefret ediyorum tiksiniyorum resmen
o orda delirmeye başlayınca asıl sabır başlıyor bu ne ki

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel sölüosun konuşturuyorum anlattırıyorum diye ben mesela bişey soruyorum bi konu açıyorum konuşalım kafası dağılsın diye
hatta şöyle söliyim yazın izne geldiğinde aile arasında söz yapmayı düşünüoruz bu konuyu annemle konuştuğumu olumlu baktığını falan anlattım çocukta tık yok hmm iyi tamam sevindim cevaplar bunlar sadece ki giderken yaz hakkında hayaller kuruodu offf bi konuşsa rahatlıcak ama hep aynı şeyler..
ne yapptın bugün? bişey oldumu okulda ? kimlerleydin? başkada bişey yok

valla canım maşllah sana yaw

hehehe işler ciddiye binince kimisi donar böyle
seni seviyorum diye bağırtmaya bile başladım ben
söz vs. bunlardan ziyade ilgi alanlarına yönel
kıskanç bir tip anladığım kadarıyla, sıradan bir gündü vs. vs. dersen rahatlar
ilk başlarda zorlanacak ama alışacak canım emin ol
uzak olmak emir altında olmak stres gerginlik :18:
ama aşacaksınız
arınmaya kendini sakinleştirmeye bak ama ezdirecek derecede susma
sonuçda bir tek askerliği o yapmıyor dünyada bunu bilmesini sağla ama kırmadan
ben biraz hödö hödö biriyimdir çatır çatır söylerim, sen benim gibi yapma kaldıramayabilir
lakin rahatsızlığını hissettir

hihi anladımm canımmmsimdiii ewettt 2 asıkk bulusscakkk bakalımmm bırazz hasrett gıderımm dımı ama önuöüzdekı pazartesıı dıgıl sonrakı pazartesııı burdaa dusunseneee ayyferımm civanımmmm

valla canım benim düşünüyorum hem çok seviniyorum senin adına ama kendim gelicede aklıma bi tuhaf oluyorum işte

valla ben de az hödö hödö sayılmam :) ama gittiğinden beri fazla sustum aradığında kırmadan üzüldüğümü dile getiricem..
zaten her konuşmadan sonra şöyle 5 dk falan boş boş bakınıorum kendimi telkin ediorum
yeniden aradığında normal davranıorum ama.. Senin dediğin gibi ilgi alanlarına yöneliyim belki iyi gelir onada canım çoook teşekkür ederim yardımcı olduğun için akşamdan beri kendimi yedim durdum

Son düzenleyen: Moderatör:
julya canım ya attır şu şafakları

çok sıkıldım ben askerlik meselesinden artık şafak sıkıştırıyor beni çok çok fenayım bir de bu havalar berbat gezemiyoruz kapandık kaldık eve kocam olsa kış mış demzedik ne güzel çok özledim artııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çokşekerim yhaaaa ohooooo daha şimdiden şafak sıkıştırırsa bnm şafağa gelince napcan sen şafaklara daha var cnm attırcam ama daha erken

valla canım benim düşünüyorum hem çok seviniyorum senin adına ama kendim gelicede aklıma bi tuhaf oluyorum işte

oyy kıyamamm yaacanımm ama senın yerındee olmayıı okadar ıstewrdıkıı 50 lerdee olmakkk ahhh ahhh bendee orda olsamdaa ızınee gelmesee tamamen gelseee:97::97::97::97:

oyy kıyamamm yaacanımm ama senın yerındee olmayıı okadar ıstewrdıkıı 50 lerdee olmakkk ahhh ahhh bendee orda olsamdaa ızınee gelmesee tamamen gelseee:97::97::97::97:

ama sende görceksin işte az kaldı demi heycanda yapmışındır şimdi:90::90::90::90::90::90::90::90: ayyyyyy şu şebeleğim gelsin artık yaw çıldırcam valla:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

neyin var didim
beni görmedin sen arka sayfalara baksana

rica ederim canım aşılacak şeyler bunlar üzme böyle kendini
emin ol onların yerinde biz olsak analarından emdikleri sütü burunlarından getirirdik
şahsen ben yapardım

rica ederim canım aşılacak şeyler bunlar üzme böyle kendini
emin ol onların yerinde biz olsak analarından emdikleri sütü burunlarından getirirdik
şahsen ben yapardım

aşıcaz inşallah zamanla canım :)
valla ben olsam bende öle yapardım herhalde ama onada kıyamazdım ki..
tabi burdan konuşmak kolay kimbilir neler çekiliolar orda

eski şafakçılar topiğimiizi boş bırakmayın lütfen eski şafakçılar topiği

ama sende görceksin işte az kaldı demi heycanda yapmışındır şimdi:90::90::90::90::90::90::90::90: ayyyyyy şu şebeleğim gelsin artık yaw çıldırcam valla:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

sennedıyousnnn yaa varyaa kalbımm tavandaa sımdıı nefess zorr alıyorumm gercektenn astımm varr ama acebaa omuu tetıkledııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…