Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynennn öyele canım doğru doğru löp diye oturdu içimehep 30 geliyodu neymiş uygulamalrı değişmiş feln hemen bahane hazır ztn
tavuk gibi yoluyolar ztn bzi:86::86::86::86::86:

canımmm çokkk normal yani benimkide öyleydi ilk başlarda ama zmanla eski halinde daha iyi oldu romantik bişey oldu:82::82::82:

ya ama bizede yazık değilmi bugün aradı sadece 1,5 dk konuştuk kapatıorum ben dedi yüzüme kapattı ne olduğunu bile anlamadan

ya ama bizede yazık değilmi bugün aradı sadece 1,5 dk konuştuk kapatıorum ben dedi yüzüme kapattı ne olduğunu bile anlamadan

ahhh bana neler yaptı bi gün ona söylemeden denize gittim diye 3 gün aramadı beni
ama sonra düzeldi hata yaptığını farketti maşşlah diyim acayip romantik bişey oldu hatta diyorum arada odun ol hep böyle olmuo
sen ona karşılık verme canım bi süre alltan al yavaş yavaş düzelir

canım belki beklenmedik bişey olmuştur yarın arayınca bir sor bakalım

ustalıkta görevi belli olana kadar acemilikten farkı yok aslında görevi belli olunca rahat oluyorlar

vallahi canım normal bu
benimki ilk günlerde baya kötüydü alışma evresi oluyormuş 2-3 ay
kuzum asla küfür etmez, hatta lan kelimesi bile çıkmaz ağzından
bir defasında aradı beni konuşuyoruz birşeyler anlatıyor
dedimki hayatım dinleme bunları sorma kimseye,
anlattıkça hem ben çok üzülüyorum dedim demez olaydım
bana bir laf etti orda dondum kaldım
üzül tabi üzüleceksin ........ koydu geçirdi
hayatımda ilk defa küfür duydum ağzından
o günden işden ayrılmışım hastayım aman belli etmeyeyim diye uğraşıyordum
sonrasında aklı başına gelince defalarca özür diledi ayrı mesele
hoş bende ona seni bekliyorum ama köpekliğini yapamam dedim
şamar oğlanı tutamazsın beni kendine ayağını denk al bir daha duymak istemiyorum dedim
onlar şuanda ne deseler sineye çekeriz diye düşünüyorlar ve zaman zaman kullanıyorlar bunu
elbette alttan almak zorunda kalıyoruz ama her zamanda değil
çok alıştırmayın pışpışa derim, sonra tepenize çıkarlarsa zor başedersiniz
şuanda baya sinirli bir yapıya girdi, elimden geldiğince idare ediyorum
kullandığını hissettiğim anda barikatları örüyorum

ne güzel canım allah bozmasın hep böyle olsun
inan ki hep alttan alıorum aslında çok çabuk sinirlenen bi insanım ama 2 aydır tek kötü söz etmedim her yaptığını alttan aldım ama sanki o daha çok üstüme gelio ben sustukça

organik hoşgeldin canım
hayırdır neden kan aldırdın hastamısın?

olsunnnnnn canımmm benimmmm nasılsın bakem başın dönüyomu hala

yokk kuuzum kendımdeyımm benn vallaa koluma bakıpp off cekıyorum acıttı cadıı hemşıree saçını başini yolcammmsendee miniginlee msjlasıyosunn senıı gıdı senııı:90::90::90: ders calışş kızz derssanne oldumm bajk

şimdi uydu canım oda ya 2 gündür anca mesjlaşabildik bu akşam
amannnnn onlar wampir gibi ztn hiç acımıyolar insana:90::90::90::90::90::90::90::90:

canım belki beklenmedik bişey olmuştur yarın arayınca bir sor bakalım

ustalıkta görevi belli olana kadar acemilikten farkı yok aslında görevi belli olunca rahat oluyorlar
ya belli oldu görevi çok şükür yazıcı oldu rahatta olucak yani perşembe günü başlıcak görevine bilmiorum neden böle yapıo :S

çok doğru sölüosun böyle alıştırmamak lazım ama çok yeni ondan bişey diyemiorum ya ben üni.de 2. eğitimdeyim akşam gidiorum okula oda orda çıldırıo ama benim ne günahım var ki bugün ki olay aradı beni sınıfta oturuoruz herkes orda açtım gürültülü die dışarı çıktım kalktı bana sesini duymak için aramıltım ama yanlış zamanda aramışım sen takıl vs vs dedi sınıftakileri nasl susturucam ben ay allahım ya çok üzgünüm valla ama bir daha aradığında bende gerekini sölücem bi tek üzülen o değil ki insan birbrine destek olmaya çalışır bu anca kızsınn :S

üzülme canım askerden gelince çıkarıtırsın acsını ztn zamnla anlıyolar hatalarını özür fln diliyolar yani:90::90::90::90:

üzülme canım askerden gelince çıkarıtırsın acsını ztn zamnla anlıyolar hatalarını özür fln diliyolar yani:90::90::90::90:

ah canım ah o gelene kadar ben burdan sinirden kendimi yerim ama sorarım ben ona inşallah zamanla oda anlar yaptıklarını

yazıcıysa merak etme bir kaç haftaya kadar iyi olur inşallah benim eşim de yazıcı ve çok rahat nöbet filan tutmuyor herşeyi kendi ayarlıyor

sevgilin seni kıskanmış bence öyle trip yaptıysa

şimdi uydu canım oda ya 2 gündür anca mesjlaşabildik bu akşam
amannnnn onlar wampir gibi ztn hiç acımıyolar insana:90::90::90::90::90::90::90::90:

öe dme bakkk amaa aa ayıpp hiç vampır olurmuu uyusunn bırak ebnımkınedee yarına tam 4 tane nöbet kıtlemıslerryawwruşumm uyuduuu 1 saat oncedennn yarında komutanınaa dilekçe verıcekk o 21 ıstıycek ama komutanıı nezamana verıcek bakalımmm allahımm ınsallah o gunee izin verırr uzatmazzz

yazıcıysa merak etme bir kaç haftaya kadar iyi olur inşallah benim eşim de yazıcı ve çok rahat nöbet filan tutmuyor herşeyi kendi ayarlıyor

sevgilin seni kıskanmış bence öyle trip yaptıysa

inşallah dediğin gibi olur canım... tamam kıskanmıştır ama bana nie böyle davranıo benim dışımda gelişen bi olay sonucta

ne güzel yazıcı olmuş mis gibi askerlik yapacak
şimdi bak ilk başlarda emir atına girmek zorlarına gidiyor
ben açık açık sordum neden böyle yapıyorsun diye
dediki sanırım insan sevdiğinden alıyor hırsını
benimkinin bulunduğu yer inanılmaz disiplinli :18:
subaylar canlarına okuyor ve bütün gün stres altında kalıyor
telefon açtığında bazen konuşacak birşeyde bulamıyor
ben yeni bir rahatlatma taktiği buldum
anlattırıyorum... sadece onu konuşturuyorum...
neler yaptığından ziyade ilgi alanlarını konuşturuyorum...
misal tarihi inanılmaz sever...
1 gece önceden açıp tarih ile ilgili herhangi birşey okuyup araştırıyorum
ertesi gün aradığında bu konu hakkında 1-2 birşey söylüyorum ve başlıyor konuşmaya
bir an olsun o ortamdan uzaklaşmış oluyor kuzum
sende ilgi alanlarını anlattır ne sever bilmiyorum, futbol olsun ne bileyim gezmek olsun tarih olsun vs.
ama sende bilgi edin ve güzel paylaşım yapın inan rahatlayacaktır

kısssssssss wmpir diye hemşirelere dedim benim aşkım niye vampir olsun yaw:82::82::82::82::82::82: ayyyy inş. kabıl eder ayyyy ne güzel iki aşık buluşcak benimkide devriyede bu hafta çoğunlukla geziyolar mahkum sevki fln yapıolar hiç sevmiyorum devriyeyi bende:97::97::97:

gerçekten mi yapıyormusun bunu süpersin valla ii düşünmüşsün
senin gibi yaparsam benim de futbol ve bilgisayar üzerine çalışmam gerekecek anam ben yapamam ya iyi valla sabırlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…