Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama sende görceksin işte az kaldı demi heycanda yapmışındır şimdi:90::90::90::90::90::90::90::90: ayyyyyy şu şebeleğim gelsin artık yaw çıldırcam valla:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

sennedıyousnnn yaa varyaa kalbımm tavandaa sımdıı nefess zorr alıyorumm gercektenn astımm varr ama acebaa omuu tetıkledııı

kesinnnnn ondanndırrrrrsakin ollll derin derinnn nefes al çok stres yapma kısssssss sivilce fln çıkar bide yüzünde

walaa canımm sıvılcemm allahaa sukurr yokk hastalıgımda dahıı atmıyoo ama stresdenn olurmuu bılmemm wallaa olsadaa kremlee gecırıverırızz kısss cıkarmıı aceppp bıdee cocukk gelcekkk netcemm kuzoooo

ben dağıtımdan önce ziyarete gitmiş o yanıma gelene kdar 5 dk içinde çıktı valla bende yoktur ama heycan yapınca oluo sonra hemen geçiyo ztn:97::97::97::97::97::97::97::97::97:

bebbeem kusuraa bakmaa tekrardann sıncciikk baktımm korr oldumm galıbaakolestrolüm vardı cnımm bakımm dedımm nealemdee oyusdenn tatlımmm

tamam affettim
şaka bir yana geçmiş olsun diyeyim
benimde tavan baktırmam lazım yine ama kaçıyorum iğneden

şafakk attırmakk ıstıyorumm amaa nekadarr buyuk olsaa bılee benn safagımlaa barısıkımmm yalandan kim ölmüşşş yaa bu 100lerr kım bana gecmıyoo dedıysee alnındann opımm

tamam affettim
şaka bir yana geçmiş olsun diyeyim
benimde tavan baktırmam lazım yine ama kaçıyorum iğneden

yaa varyaa koltugaa bıı oturdumm oo cadıı hemşirrcikk:94::94: banaa sorularr soroyoo yokk buraya herkezz tedırgın gırıyodaa mutluu cıkıyoo ewlımıısınn yasınn kacc ıgneyıı bıı soktuu ben basladımm adım selınn soy adım karaca yasım bılee sapıttımm solıyemedımm yanıı askerımee anlattımm allahh dıoo amann korkak dıoo dalgaa gectııı ne kanamıstırr dıee dovucektımm yanımda olsaa sekerımm 3 tup kan ladıı ama bakamadımm bıde acımm yaa tezee saolsunn olıps verdıı kendımee sapadanak geldımm yahuusendee baktırr ama saka maka ıhmall etmee cokk onemlıı canımm benımkıı genetıkk babadann bıırr hatıraaa bakalımm sızleree aılenızınn mırasıı neolcakkk

ben dağıtımdan önce ziyarete gitmiş o yanıma gelene kdar 5 dk içinde çıktı valla bende yoktur ama heycan yapınca oluo sonra hemen geçiyo ztn:97::97::97::97::97::97::97::97::97:

yapp tabııı kızzzs stressınzz hecansızz askermıı beklenırrr gecenn bulusmamızzdaa benn geldımm dedıı ıstenn cıkmama 10 dakıkaa varr ben gelme dedımm yaa gıtt neolurr dedımm okadar kotuu oldumkıı napcagımı sarsırdımm bıı baktımm kosedee gıttım gıttım vee bıı sarıldıkkk benn bıkeree opemedımm ayaktaykenn oturdukk gel bıdee ben opım yaa dedımm opemedımm bakalımm bu seferkı bulusma nasıl olcekkk

bu sefer sen onu bekliceksin ayyy ne heycan herkese bakcansın acaba o mu diye benimkide dağıtımda bana söyeldiğinden erken geldi süpris yaptı bana benimde şansıma o gün evde temizlik yapıyodum çamaşırlar feln asılıydı ben desem temizlikçi gib:90::90::90::90: kapıyı açtımmmmm bekle hemen dedim kapattımmm hemen üstümü değişitidim

kuzularrr herkezıı operr benn kaçarr yarınn işcikk varr malumunuzzz ısee yamulmadann gıdıyımmm iyiiii gecelerrrr herkeseee tekrardann opuyorummm allaha emanett olunn askerlerınızıı goruunn ruyacıkınızdaaa onlardaa sızıı gorsunnn ınsallahhh hosscakalınnn canlarımmm ŞAFAK 169ve en güzeliii MEHTABIMM 12 allahımm insallahh bıı aksılıkk cıkmazz yahuu

varya acayip mutlu oluyorum böyle gelcek fln diyosun ya ayyyyyy ne güzelllll yaaaaa

iyi geceler organik şekerimmmm:82::82::82::82::82: sende aşkını görürüsün inş. rüyanda

allah senıı netsınn dıcemmdeee kesınnn heyacandann yapmısındıırr guzelımm nedımm ılıskıdee en onemlıı bolee guzell heyecanlarr beklemekk zorr ewett ama bolesıdee cokk farklıı hem kendıını hem onuun sewgısıı sınanıyoo bolee bebekımm opuyorumm bby şşeekrciiikiiim

varya acayip mutlu oluyorum böyle gelcek fln diyosun ya ayyyyyy ne güzelllll yaaaaa

allahımm benımm mutlulugumuu sana vercekk bendenn sonraa azdahaa sabıır güzeliimm cokk azz baskaa yokk cunkııı senınnkıı kalıcıı olcakk bneımm kıı bı sure daha dewam edıcekk canımm cokk azz unutmaa senınn yerındee olmakk ıstıyenn cokk kişşii varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…