ama sende görceksin işteaz kaldı demi heycanda yapmışındır şimdi:90::90::90::90::90::90::90::90: ayyyyyy şu şebeleğim gelsin artık yaw çıldırcam valla:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
organik hoşgeldin canım
hayırdır neden kan aldırdın hastamısın?
sennedıyousnnn yaa varyaa kalbımm tavandaa sımdıı nefess zorr alıyorumm gercektenn astımm varr ama acebaa omuu tetıkledııı
kesinnnnn ondanndırrrrrsakin ollll derin derinnn nefes al çok stres yapma kısssssss sivilce fln çıkar bide yüzünde
walaa canımm sıvılcemm allahaa sukurr yokk hastalıgımda dahıı atmıyoo ama stresdenn olurmuu bılmemm wallaa olsadaa kremlee gecırıverırızzkısss cıkarmıı aceppp bıdee cocukk gelcekkk netcemm kuzoooo
bebbeem kusuraa bakmaa tekrardann sıncciikk baktımm korr oldumm galıbaakolestrolüm vardı cnımm bakımm dedımm nealemdee oyusdenn tatlımmm
eski şafakçılar topiğimiizi boş bırakmayın lütfen eski şafakçılar topiği
ooo yavrum hoşgeldin
hangi topik yahu ben görmedim hiç :26:
şafakk attırmakk ıstıyorumm amaanekadarr buyuk olsaa bılee benn safagımlaa barısıkımmm yalandan kim ölmüşşş yaa bu 100lerr kım bana gecmıyoo dedıysee alnındann opımm
tamam affettim
şaka bir yana geçmiş olsun diyeyim
benimde tavan baktırmam lazım yine ama kaçıyorum iğneden
ben dağıtımdan önce ziyarete gitmiş o yanıma gelene kdar 5 dk içinde çıktı vallabende yoktur ama heycan yapınca oluo sonra hemen geçiyo ztn:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
ben demiş olabilrim:90::90::90::90::90:
yapp tabııı kızzzs stressınzz hecansızz askermıı beklenırrr gecenn bulusmamızzdaa benn geldımm dedıı ıstenn cıkmama 10 dakıkaa varr ben gelme dedımm yaa gıtt neolurr dedımm okadar kotuu oldumkıı napcagımı sarsırdımm bıı baktımm kosedee gıttım gıttım vee bıı sarıldıkkkbenn bıkeree opemedımm ayaktaykenn oturdukk gel bıdee ben opım yaa dedımm opemedımm bakalımm bu seferkı bulusma nasıl olcekkk
kuuzmm oarayıı şimdiilik ben enşteyee bırakımm yanagındann opımm sadecee
yapp tabııı kızzzs stressınzz hecansızz askermıı beklenırrr gecenn bulusmamızzdaa benn geldımm dedıı ıstenn cıkmama 10 dakıkaa varr ben gelme dedımm yaa gıtt neolurr dedımm okadar kotuu oldumkıı napcagımı sarsırdımm bıı baktımm kosedee gıttım gıttım vee bıı sarıldıkkkbenn bıkeree opemedımm ayaktaykenn oturdukk gel bıdee ben opım yaa dedımm opemedımm bakalımm bu seferkı bulusma nasıl olcekkk
kuzularrr herkezıı operr benn kaçarr yarınn işcikk varr malumunuzzzısee yamulmadann gıdıyımmm iyiiii gecelerrrr herkeseee tekrardann opuyorummm allaha emanett olunn askerlerınızıı goruunn ruyacıkınızdaaa onlardaa sızıı gorsunnn ınsallahhh hosscakalınnn canlarımmm ŞAFAK 169 ve en güzeliii MEHTABIMM 12 allahımm insallahh bıı aksılıkk cıkmazz yahuu
bu sefer sen onu bekliceksin ayyy ne heycan herkese bakcansın acaba o mu diyebenimkide dağıtımda bana söyeldiğinden erken geldi süpris yaptı bana benimde şansıma o gün evde temizlik yapıyodum çamaşırlar feln asılıydı ben desem temizlikçi gib:90::90::90::90: kapıyı açtımmmmm bekle hemen dedim kapattımmm hemen üstümü değişitidim
varya acayip mutlu oluyorum böyle gelcek fln diyosun ya ayyyyyy ne güzelllll yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?