az kaldı azzzz bak birazdan 49 yazcazaynen yaa, az kaldı dimi tertip.. hiç inanasım gelmio çünküüü
ayyyyyy mentolüm inş. inş.:78::78::78::78: ayy:78:y ebnde sizin gibiyim valla ev dersane dersane ev böyle yaşıyorum.bide burda kimseyi tanımıyorum ya 4 sene lise 4 senede ünv. dışarda olunca burda hiç tanıdığım yok:97::97::97::97:tuğbacım aynı durumdayım seninle benimde tek arkadasım askerimdi o gidince öyle boşlukta kaldım ki inan bak heryere onunla giderken özellikle alışverişe o gitti canım alışveriş yapmak bile istemedi kime ne giycem beğendircemki oldum sonra 5 ay sonra falan bazı ark. aramaya karar verdim onlara oturmaya gttim biraz zaman geçrdim ben onları arayınca onlarda bana geri döndüler tabii biraz zman geçirdim 3 4 arkadaş aman işte maksat zman geçsin
sonra bide burayı buldum bak ne güzel yarenlik ediyoruz birbirimze hem halden anlarız hepimiz sevdiklerimizi bekliyoruz
olurmu olur örtmen hanım aşkından moral bulan ayfer örtmen sınavda full çekti
pooofff napalm bekliicez.. onlarda orda bizsiz çok yalnızlartuğbacım aynı durumdayım seninle benimde tek arkadasım askerimdi o gidince öyle boşlukta kaldım ki inan bak heryere onunla giderken özellikle alışverişe o gitti canım alışveriş yapmak bile istemedi kime ne giycem beğendircemki oldum sonra 5 ay sonra falan bazı ark. aramaya karar verdim onlara oturmaya gttim biraz zaman geçrdim ben onları arayınca onlarda bana geri döndüler tabii biraz zman geçirdim 3 4 arkadaş aman işte maksat zman geçsin
sonra bide burayı buldum bak ne güzel yarenlik ediyoruz birbirimze hem halden anlarız hepimiz sevdiklerimizi bekliyoruz
olurmu olur örtmen hanım aşkından moral bulan ayfer örtmen sınavda full çekti
aşkım nöbette donuyo bu sogukta:2::2:
allahım hepsıne yardım etsin..
aminn canm.. bildiğim kadaryla bu souklarda nöbet 1saat tutlyo.. aşkım yazıcıyı ayarlamş nöbet tutmuyomş o yüzdn benm içim çok rahat..
umarm havalar düzelr bi an öncee, allah hepsnin yardmcsı olsun
az kaldı azzzz bak birazdan 49 yazcaz
ayyyyyy mentolüm inş. inş.:78::78::78::78: ayy:78:y ebnde sizin gibiyim valla ev dersane dersane ev böyle yaşıyorum.bide burda kimseyi tanımıyorum ya 4 sene lise 4 senede ünv. dışarda olunca burda hiç tanıdığım yok:97::97::97::97:
ama bak ne şanlıyım sizler varsınızı
aşkım nöbette donuyo bu sogukta:2::2:
allahım hepsıne yardım etsin..
yok sabaha kadar orda ya sımdı gelde uyu
off off..
doğru söylüyosun tertip insanlar çok nankör oluoo bazenboşvr canm,arkadaşnn olmaması daha ii.. çnkü yalnz kalınca kimin ne olduğunu anlıosun.. insanlarn 2.yüzünü görmektense, hiç arkadaşlk yapmamak en iisi..
bizlere askerlermzden başka kimseden hayr yok kızlarrr
insanlar çok bencill...
hoş geldiiinnnn
hoşgeldinnnnn:82::82::82::82:
merhaba kızlarr
hoşbulduukkkknasılsınız
kutsinin melek şarkısı ççoookkkkk güzellll.. çok seviorummmm
bende bi ara şarkı fln dinlesem iyi olcak herlde:90::90::90::90:kutsinin melek şarkısı ççoookkkkk güzellll.. çok seviorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?