Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasıl sana öyle gelmiyor yaa geliyor bak beş kardeş :88::88:
şafak olmuş comolokka senin dediğine bak
değişelimmi şafakları

duyguşummm
şafak 66 halâ inanamıyorumm

cnmm nurancım merhaba. yaa senin askerlikte bitmiş beee
seninle ilk tanıştığımız zamanlarda 219 felan sayıyordun nurancım

heh anladım devrem o dediğin yeri
zaten gürkan izne geldiğinde nerelere gidicez bilmem. aklıma gelen her yer için gürkan gelsin o zaman gideriz diyip duruyorum

kalsın canım geçtim ben o yollardan bir daha da almayayım son 65 başka da yok
kızım aah ah anlatmakla olmuyo işte
şaak yaklaştıkça daha zor geçiyor inan bana

evet nulişimle bende tanıştığımda en son 423 filan diyorduk

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Slmm cm hoşgeldinnnnnn

ben iki dakika tahammül edemiyorum

Küserim görürsünnn

heh anladım devrem o dediğin yeri
zaten gürkan izne geldiğinde nerelere gidicez bilmem. aklıma gelen her yer için gürkan gelsin o zaman gideriz diyip duruyorum

iyi bari anlatabildiğime sevindimmm:78:
Mehtap yaklaştıkça planlar artıyor demi devrem...
Bizde 1haftalık izini dolu dolu geçirmiştikkk..
Sizde öyle yapın....
Bizim mehtap yokk
Gel Eylül Gellll

Kızlar Canan Tan Okuyan var mıydı aranızda?
Yeni kitap yazmış hatun
haber veryim dedim. Baba kız hikayesi buyrun bu da benden size kral devre hediyesi :76:

CANAN TAN-İZ

Arka Kapak

Yakın çevremizde benzerlerini görebileceğimiz gerçeklikte bir baba-kız öyküsü... Babasına hayran Verda, hatta âşık. Biricik kahramanım diyor onun için. Ne var ki, yıllar önce annesiyle babasının boşanmasından sonra ayrı düşmüşler birbirlerine. Çatışmışlar, çelişmişler ama sevgileri içten içe hep sürmüş. Kariyerinde zirveye ulaşmış ünlü avukat Vedat Karacan'ın intiharıyla başlıyor öykü. Bu beklenmedik ölümün ardında yatan gizi çözmek Verda'ya düşmektedir. Geriye dönüp baktığında yüzleştiği keşke'leriyle, pişmanlıklarıyla ve içini kavuran devasa bir özlemle sürecektir babasının izini... Minicik çocuk ellerimi avucunun içine hapsettiğinde, yüreğim yüreğinde eriyordu babacığım. Parmaklarım büyüdü diye mi tutmuyorsun artık ellerimi? Keşke hep küçük kalsalardı... Ne oldu da ayrıldı ellerimiz baba? Hiçbir zaman soramadım bunu sana. Sormak istediğimde fırsat olmadı, fırsat olduğunda cesaretim... Soluk soluğa okuyacağınız, farklı bir Canan Tan romanı...

Yazar: Canan Tan

Sayfa Sayısı:
400
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar

Hoşbulduk canım

Kızlar ya bizim izin ta temmuzda mayısta gelmesi için bi plan lazım ablamın nişanı var dedi sözlüm davetıye falanmı göndersek ya anlaşılırsa nişan yok :18:ne gb çağre bulunur sizce? :18::18::18::18:

hep öyle diyorlar yaklaştıkça zor geçiyor diye bakalım bizde görücez inşallah

sen sürpriz felan hazırlıycak mısın geldiğinde? çarşı izinleri var dimi bu arada askerinin?

valla öyle devrem mehtap yaklaştıkça bi heyecan basıyor. bugün mehtap 21. soğum günüm 31 mart gürkan 1 Nisan'da gelicek nasipse. off düşünce bile bi heyecan bastı içimi

ah be devrem senin askerin gitme durumlarına bu kadar karşı olmasa böyle olmazdın sende. kayınvalidenle gitsen bari hiç değilse.

hmmm özet gayet sürükleyici olduğunu gösteriyor. ben kitapları çok fazla takip eden birisi değilim ama başladımmıda bırakamam.

selaaaaaaaammmmm kızlarrr

size süper bi haber getirdim HEJAR'IMIN askeri süpriz yaptı taaaaaaaaaaammmm bir hafta erken geldiiiii.kendisi askeriyle meşgul olduğu için size müjdeyi vermemi istediiiiiiiiiiiii.detayları kendisinden alırız artıkkkk

sahte davetiye basılıomuş bikaç kişiden duymuştum

öp anam öppp

Bende kendisinden pek hazzetmem ama Şarkının sözleri içerisinde Özlem, Aşk Hasret ve İzmir esintileri olması sebebiyle çok sevdimm..
öptüm ozamn
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım

evet banada şaka gibi geliyorr

pisy'immmmm
bitmiş mi diyorsun :78:
wayy bee ozamn 200lerdeydim dimmi
zaman geçiyormuş hakkaten :78:
sende gel bir an önce plakalarada sonrada zaman hızlıca akıp gitsinn
günaydınn herkezeeee
günaydın canım hoşgelmişin

duygu biz senle tanıştığımızda daha askere bilem gitmemişti kızım 2010 şubat asker eşleri sevgilileri

ben okudum bikaç kitabını ama çok birbirine benziyo kitapları birazda dizi tadında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…