hoşbulduk tertip, panomuz nefis yine eline sağlık :)
iyi yapmışsın kendine gelmişsindir :)
Gündüz kuşağı mıaman kalsın almayayım ben
naber nuliş şafak kaç tertip
bana niye öle gelmiyo ya
duyguşummm
şafak 66halâ inanamıyorumm
hımm tam öyle sayılmaz ama yinede nişanlın götürürr...
Kompedan daha çok basmane tarafına yakın canım... Kompedan dan Konak yönüne doğru giderkene sağda kalıyo... Gelinlikçiler var o sıradaaaaaaa...
Heh buldum sana ben nerden tarif etceğimi:
Mimar Kemalettin Caddesini yani Gelinlikçilerin olduğu o moda merkezini mutlaka biliyosundur... O caddenin sağ caddesiumarım anlatabilmişimdirrr
evet geldimm valla....
Kızım çok matrak oluyo yaa kırılıyom gülmekten...
nasıl sana öyle gelmiyor yaageliyor bak beş kardeş :88::88:
şafak olmuş comolokka senin dediğine bak
değişelimmi şafakları
cnmm nurancım merhaba. yaa senin askerlikte bitmiş beee
seninle ilk tanıştığımız zamanlarda 219 felan sayıyordun nurancım
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben iki dakika tahammül edemiyorum
heh anladım devrem o dediğin yeri
zaten gürkan izne geldiğinde nerelere gidicez bilmem. aklıma gelen her yer için gürkan gelsin o zaman gideriz diyip duruyorum
hoşgeldin tatlıım :80:günaydınn herkezeeee
kime küsüyosun sen ulenKüserim görürsünnn
hoşgeldin tatlıım :80:
kime küsüyosun sen ulen
Slmm cm hoşgeldinnnnnn
Küserim görürsünnn
iyi bari anlatabildiğime sevindimmm:78:
Mehtap yaklaştıkça planlar artıyor demi devrem...
Bizde 1haftalık izini dolu dolu geçirmiştikkk..
Sizde öyle yapın....
Bizim mehtap yokk
Gel Eylül Gellll
günaydınn herkezeeee
kime küsüyosun sen ulen
kalsın canım geçtim ben o yollardan bir daha da almayayım son 65 başka da yok
kızım aah ah anlatmakla olmuyo işte
şaak yaklaştıkça daha zor geçiyor inan bana
evet nulişimle bende tanıştığımda en son 423 filan diyorduk
Slmm cm hoşgeldinnnnnn
Küserim görürsünnn
iyi bari anlatabildiğime sevindimmm:78:
Mehtap yaklaştıkça planlar artıyor demi devrem...
Bizde 1haftalık izini dolu dolu geçirmiştikkk..
Sizde öyle yapın....
Bizim mehtap yokk
Gel Eylül Gellll
Kızlar Canan Tan Okuyan var mıydı aranızda?
Yeni kitap yazmış hatun
haber veryim dedim. Baba kız hikayesi buyrun bu da benden size kral devre hediyesi :76:
CANAN TAN-İZ
Arka Kapak
Yakın çevremizde benzerlerini görebileceğimiz gerçeklikte bir baba-kız öyküsü... Babasına hayran Verda, hatta âşık. Biricik kahramanım diyor onun için. Ne var ki, yıllar önce annesiyle babasının boşanmasından sonra ayrı düşmüşler birbirlerine. Çatışmışlar, çelişmişler ama sevgileri içten içe hep sürmüş. Kariyerinde zirveye ulaşmış ünlü avukat Vedat Karacan'ın intiharıyla başlıyor öykü. Bu beklenmedik ölümün ardında yatan gizi çözmek Verda'ya düşmektedir. Geriye dönüp baktığında yüzleştiği keşke'leriyle, pişmanlıklarıyla ve içini kavuran devasa bir özlemle sürecektir babasının izini... Minicik çocuk ellerimi avucunun içine hapsettiğinde, yüreğim yüreğinde eriyordu babacığım. Parmaklarım büyüdü diye mi tutmuyorsun artık ellerimi? Keşke hep küçük kalsalardı... Ne oldu da ayrıldı ellerimiz baba? Hiçbir zaman soramadım bunu sana. Sormak istediğimde fırsat olmadı, fırsat olduğunda cesaretim... Soluk soluğa okuyacağınız, farklı bir Canan Tan romanı...
Yazar: Canan Tan
Sayfa Sayısı: 400
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar
Kızlar ya bizim izin ta temmuzda mayısta gelmesi için bi plan lazım ablamın nişanı var dedi sözlüm davetıye falanmı göndersek ya anlaşılırsa nişan yok :18:ne gb çağre bulunur sizce? :18::18::18::18:
öptüm ozamnöp anam öppp
Bende kendisinden pek hazzetmem ama Şarkının sözleri içerisinde Özlem, Aşk Hasret ve İzmir esintileri olması sebebiyle çok sevdimm..
hoşgeldin canımSelam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sınavları hiç söyleme zaten bitsin de kurtulalım sıkıldım ticaret hukukundan iktisattan kamu maliyesindeenn :95:
ben de bazen inanamıyorum nulişim ya şaka gibi geliyo
canıııııııımm
ben iki dakika tahammül edemiyorum
pisy'immmmmnasıl sana öyle gelmiyor yaageliyor bak beş kardeş :88::88:
şafak olmuş comolokka senin dediğine bak
değişelimmi şafakları
cnmm nurancım merhaba. yaa senin askerlikte bitmiş beee
seninle ilk tanıştığımız zamanlarda 219 felan sayıyordun nurancım
heh anladım devrem o dediğin yeri
zaten gürkan izne geldiğinde nerelere gidicez bilmem. aklıma gelen her yer için gürkan gelsin o zaman gideriz diyip duruyorum
günaydın canım hoşgelmişingünaydınn herkezeeee
duygu biz senle tanıştığımızda daha askere bilem gitmemişti kızım
kalsın canım geçtim ben o yollardan bir daha da almayayım son 65 başka da yok
kızım aah ah anlatmakla olmuyo işte
şaak yaklaştıkça daha zor geçiyor inan bana
evet nulişimle bende tanıştığımda en son 423 filan diyorduk
ben okudum bikaç kitabını ama çok birbirine benziyo kitapları birazda dizi tadındaKızlar Canan Tan Okuyan var mıydı aranızda?
Yeni kitap yazmış hatun
haber veryim dedim. Baba kız hikayesi buyrun bu da benden size kral devre hediyesi :76:
CANAN TAN-İZ[/B]
Arka Kapak
Yakın çevremizde benzerlerini görebileceğimiz gerçeklikte bir baba-kız öyküsü... Babasına hayran Verda, hatta âşık. Biricik kahramanım diyor onun için. Ne var ki, yıllar önce annesiyle babasının boşanmasından sonra ayrı düşmüşler birbirlerine. Çatışmışlar, çelişmişler ama sevgileri içten içe hep sürmüş. Kariyerinde zirveye ulaşmış ünlü avukat Vedat Karacan'ın intiharıyla başlıyor öykü. Bu beklenmedik ölümün ardında yatan gizi çözmek Verda'ya düşmektedir. Geriye dönüp baktığında yüzleştiği keşke'leriyle, pişmanlıklarıyla ve içini kavuran devasa bir özlemle sürecektir babasının izini... Minicik çocuk ellerimi avucunun içine hapsettiğinde, yüreğim yüreğinde eriyordu babacığım. Parmaklarım büyüdü diye mi tutmuyorsun artık ellerimi? Keşke hep küçük kalsalardı... Ne oldu da ayrıldı ellerimiz baba? Hiçbir zaman soramadım bunu sana. Sormak istediğimde fırsat olmadı, fırsat olduğunda cesaretim... Soluk soluğa okuyacağınız, farklı bir Canan Tan romanı...
Yazar: Canan Tan
Sayfa Sayısı: 400
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar [/I]
naber tatlım iyi misin dün zırlıyodunhoşbuldum duyguşum
çivi çiviyi söker kendine gel diye yapıyorumNöff ben hastayım...sen bugün çok azarladın beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?