- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
iyi o zaman çok sevindim :81:
iyiyim bende gördüğün gibi gün öldürüyorumbu gün ne konuşsak ayol
evet tatlım ya hep birlikte zırladık irlikte güldük hey gidi hey
biliyorumsende öylesin
1 ayyinanmıyorummmmmm yaa süperrrrrçok sevindimmm Bizimkide süpriz yapıp 1 ay önceden gelse ya :86:
cancağzım hoşgeldinnasılsın ne var ne yok?
vaaay hadi hejarın gözü aydın olsun darısı hepimizin başına inşallah.
geriye bakınca anlıyoruz zamanın geçtiğini. ah inşallah nurancım tez vakit gelsin plakalara
gözdecim hoşgeldinnasılsın ne var ne yok?
evet o davetiye olayını bende duydum. bi arkadaşım kuzeni için yapmıştı.ama o zaman gerçekten düğün vardı. aynı soyisimde davetiye bastırıyorlar 1 tane.
valla onu askerin bi araştırsın. ama sanmam ya gerçekten olup olmadığını araştırsınlar. yinede emin olmak lazım :26:
dimi ya karşımızda görmeden inanmicaz galiba bittiğine
evet tatlım inan bana öyle birde o kadar günü saymanın sıkıntısı var bitiyor diyorsun ama bitmiyor bir türlü şafak sıkıştırıyor filam ama daha beni sıkıştırmadı :81:
ne sürprizi be o zaman sürpriz yapacak hal mi kalır bende ayol gelsin sarılalım yeter
havaalanından ben alırım herzaman olduğu gibim
dene bakalım ilginçe benziyor
oooo harikaymıışşçok sevindim kurtuldu sonunda canım benim ya :81:
öf bi karımda görsem o zaman kendime gelicem nulişim
evet haklsıın ya inanamıyorum he sanki yeni açmıştım o topiği şimdi bakıp bakıp vay be diyorum ne günlerden geçtik yengeçim ya
bende tüm kitaplarını okudum biraz lise çağı kitapları zaten lisede okudum ya neyse
bilmem çok hayranı var bu kadının burda belki takip eden vardır diye dedim
çok yeşilçam haklısın ama içine de alıyor yani
ama ben tam bir sinan akyüz delisiyim yeni kitabını aldım çok sabırsızlanıyorum şu mayıs gelsede okumaya başlasam
iyi o zaman çok sevindim :81:
iyiyim bende gördüğün gibi gün öldürüyorumbu gün ne konuşsak ayol
evet tatlım ya hep birlikte zırladık irlikte güldük hey gidi hey
biliyorumsende öylesin
beniiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım cooooooooooooook sıkılıyor yaaaaaaaaaaa
evet tatlım inan bana öyle birde o kadar günü saymanın sıkıntısı var bitiyor diyorsun ama bitmiyor bir türlü şafak sıkıştırıyor filam ama daha beni sıkıştırmadı :81:
ne sürprizi be o zaman sürpriz yapacak hal mi kalır bende ayol gelsin sarılalım yeter
havaalanından ben alırım herzaman olduğu gibim
dene bakalım ilginçe benziyor
saol canım iyiyim sen nsaılsın
Nolsun valla cnım aynı baya alıştım artık..Mehtap saymak istiyorum ama tim olduklarından temmuza gönderiyorlar mayısta gelse ıyı olur hem de doğum günüm...Nişan davetıyesı yollayıp eger gercekten olmadıgı anllaşılırsa hıc gelemeyebilir oyuzden riskli bi durum valla,salonu falan ararlarsa canım bir de hep anlaşmak lazım
beniiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım cooooooooooooook sıkılıyor yaaaaaaaaaaa
ne bileyim sürprizler felan yapanlar var sanada bi sorayım dedim
bende iyiyim cnm işte aynen şafak çürütmeye devam.
iyi yapmışsın kafa dağıtmakla azcık rahatlamışsındır
hmm anladım gözdem. aöf sınavlarına felan girmiyor dimi 28-29 mayıs'ta final sınavları var mesela.
niye canın sıkılıyor tertip hayırdır?
Ohh mehtaba bak...Siz baharı birlikte karşılıcaksınızzzz...evet çok heyecanlı... hele o askeriyeden çıkışı sana gelişi bile geçmicek ogün zaman duruyo sankii... bana öyle olmuşttuu....
Evet mayısda gitme fikrinede posta koydu.. hayır olmaz diyo... Napayım devrem....İster kayınvalidem ister kayınpederim ister sülalesi olsun istemiyo... yemin törenine gelmeye bile ağlaya zırlayarak gelmeme tatam dedi onada annesi babası falan vardı düşün yaniii
hmm anladım gözdem. aöf sınavlarına felan girmiyor dimi 28-29 mayıs'ta final sınavları var mesela.
sıkılmasınnnnnnnnnnnnnnn o canınnnnnnn
gecelik konuştuk ayakkabı falan konuştuk bugünde giyim kuşam konuşalım napalım kot bady yeni sezon falan
sıkılıyor ıste sıkılıyor benım moralımde bozuk zaten dokunmayın banaben kocama goturun onu ıstıyorum beeen
oyyy kıyamam sana yaaaa moralin nie bozuk kuzum
ay yok konuşupta şimdi durduk yere cebe zarar verdirtmeyelim
zaten alışveriş yapmamak için zor duruyorum :78:
maneviyata dayalı şeyler konuşalım
ay yok konuşupta şimdi durduk yere cebe zarar verdirtmeyelim
zaten alışveriş yapmamak için zor duruyorum :78:
maneviyata dayalı şeyler konuşalım
sıkılıyor ıste sıkılıyor benım moralımde bozuk zaten dokunmayın banaben kocama goturun onu ıstıyorum beeen
benim aklıma güzel bi süpriz gelmiyor yaa :44: :44: :44:ne bileyim sürprizler felan yapanlar var sanada bi sorayım dedim
maşallah ya topikimiz ne kadar kalabalık
sabır cnm valla bende çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?