- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
Hoşgeldin dadlum
mrb arkadaslar benm esımde kıbrısta. subatta gelıcek ınsallah. ah su askerlık dusse her kafadan bır ses cıkıyo .. neyse Allahtan az kaldı 11 ay oldu gıdelı cok cabuk gectı ama bna sorun yaslandım sankı . . Allahıma bın sukur bugunlere geldik o neydı 460 gun .. ıcım kararıyordu ama cok yakındaplakalara dusucez
Merabaalaar:80:
Selam kızlarrrrrNasılsınızzzzz
kımse bnı gormedı
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Canım benim saçlarım boya değil ki
Bende karamel istiyorum
merhaba, ooo bitmiş sizin askerlik ne güzel. darısı bizlerin başına
şafak 330 :98:
saol cnm ıns Allah sag salım kavustursun hepmızı
hoşbuldum şekerim nasılsın?
Psikolojimi okuyosun sen ne kadar güzel
kankssssssssssss nbrrrhoşbuldum şekerim nasılsın?
Psikolojimi okuyosun sen ne kadar güzel
hayr yanlıs degılmıs erzıncandaymıs o cocuk 25 gun snra gelyomus . . bılıyosunuz dogudakılerın terhıs olma ıhtımalı cok cok daha yuksek sımdı anladım .. gelıcekmıs yanı gelebıılırım dememıs kesın gelıyomus off keske bzımkılerde gelse yaa ama dun nette okudum 89/3 ve 89/4lerın terhıs olmaıhtımalı dha dusukmus dogudakıler daha oncelıklıymıs cunku hafta sonları guvenlık nedenyle ızın alamıyolarmıs Allahım ınsallah duser yaa guldur yuzumuzu lutfen lutfen ..
hoşgeldin cnm nasılsın?
]
iyiyim bende tatlım da boya diilmiiio zman sakın boyatma fıstıım çok güzel saçların var
benim arkadaşım var onun saçlarıda boyasız kuaförler boyamıo bu aça boya vuramam diyerekkçok güzel saçların var bozma bence tatlımm
Süper severim psikoloji bölümünü şimdi senin psikolojide problem yoktur dimi kendi kendinin doktoru olmuşsundurİyiyim canım sağol. Evet psikoloji okuyorum=) :78:az kaldı inşAllah bitirim hayırlısıyla artıkta mesleğe atılıyım
kankssssssssssss nbrrr
Sağol tatlım bende bi ara karamel sevdasına tutuldum da benimki izin vermiyo :97:
Bende vazgeçtim o yüzden..
Senin bu fotodaki saçlarında güzel cnm
tatlım o benim sçaım diil kii
makeover programında yaptımm o renk istiyorum bendee
hayr yanlıs degılmıs erzıncandaymıs o cocuk 25 gun snra gelyomus . . bılıyosunuz dogudakılerın terhıs olma ıhtımalı cok cok daha yuksek sımdı anladım .. gelıcekmıs yanı gelebıılırım dememıs kesın gelıyomus off keske bzımkılerde gelse yaa ama dun nette okudum 89/3 ve 89/4lerın terhıs olmaıhtımalı dha dusukmus dogudakıler daha oncelıklıymıs cunku hafta sonları guvenlık nedenyle ızın alamıyolarmıs Allahım ınsallah duser yaa guldur yuzumuzu lutfen lutfen ..
Süper severim psikoloji bölümünü şimdi senin psikolojide problem yoktur dimi kendi kendinin doktoru olmuşsundur
[[/I][/B]
Hee yaa canım hiç yok problem sorma
saol tatlımm asıl sana maşallahh depüklicez seni bişey kalmadıı :81:
didoşumm hoşgeldin canımm
41 kere maşşallah dünya güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?