Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayr yanlıs degılmıs erzıncandaymıs o cocuk 25 gun snra gelyomus . . bılıyosunuz dogudakılerın terhıs olma ıhtımalı cok cok daha yuksek sımdı anladım .. gelıcekmıs yanı gelebıılırım dememıs kesın gelıyomus off keske bzımkılerde gelse yaa ama dun nette okudum 89/3 ve 89/4lerın terhıs olmaıhtımalı dha dusukmus dogudakıler daha oncelıklıymıs cunku hafta sonları guvenlık nedenyle ızın alamıyolarmıs Allahım ınsallah duser yaa guldur yuzumuzu lutfen lutfen ..

merhaba, ooo bitmiş sizin askerlik ne güzel. darısı bizlerin başına
şafak 330 :98:

hoşgeldin cnm nasılsın?

Selam kızlarrrrr Nasılsınızzzzz

hoşgeldin pembe ojeli kız

kımse bnı gormedı

devrem sende hoşgeldin, yemekteydim şimdi geldim

İyiyim tatlım sen nasılsın?
Canım benim saçlarım boya değil ki
Bende karamel istiyorum

iyiyim bende tatlım da boya diilmiii o zman sakın boyatma fıstıım çok güzel saçların var
benim arkadaşım var onun saçlarıda boyasız kuaförler boyamıo bu aça boya vuramam diyerekk çok güzel saçların var bozma bence tatlımm

Aaa öyle miii :18: Ayy inşAllah düşer hayırlısıylaa

Sağol tatlım bende bi ara karamel sevdasına tutuldum da benimki izin vermiyo :97:
Bende vazgeçtim o yüzden..
Senin bu fotodaki saçlarında güzel cnm

İyiyim canım sağol. Evet psikoloji okuyorum=) :78:az kaldı inşAllah bitirim hayırlısıyla artıkta mesleğe atılıyım
Süper severim psikoloji bölümünü şimdi senin psikolojide problem yoktur dimi kendi kendinin doktoru olmuşsundur

kankssssssssssss nbrrr

iyiyim kankss aşkitomla msjlaşıyorum:98:
senin aşkından haber var mı?

benimkide doğuda ama hiç öyle birşey duymadım alsaydı mutlka haberimiz olurdu..

didoşumm hoşgeldin canımm
41 kere maşşallah dünya güzeli

Şimdi bi arkadaş loreal casting - amonyaksız boyayı önermiş.. Ondan da hiç kullanmadım fikriniz varmı boya hakkında.. Okuduklarım kadarıyla bundan alayım diorum tavsiyeler hep olumlu yönde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…