Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum edoşum nasılsınn cnm

sevindim cnm inşallah bi sorun çıkarmazlarr

hoşgeldin susuşş ne işin var devlet dairelerinde ulen nikah tarihi almaya mı gittin yoksam

eheheh güldürdün benii :90::90:
şimdiden aldım tarıhı askım gelır gelmez basıyorum nıkahı

pisssym senın tam kararın ney çekılıs ıcın yazımı :97:
yazıyorum:90::90:

evet tatlım siyah ama öle kömür karası gibi istemiyorum 2 ton açığı falan olmalı...

burcum nolduu

hadi ya bende kömür karasını cok sevıyorum ama buseferkı boyadıgım öyle olmadı.çünkü koleston düz siyaha boyadım..
mavısıyahla yapsaydım daha kara ve parlak oluyo daha cok hosuma gıdıyo öyle bıdakı sefere oyle yapıcam:76:

mavi siyah benimde çok hoşuma gidio ama sonra mavisi kalmıo kapkara oluıo yaa.. bu avatardaki gibi bi ton istiyorum ben inşallah bulurum...

evet tatlım siyah ama öle kömür karası gibi istemiyorum 2 ton açığı falan olmalı...

burcum nolduu

yine tartıştık canım nasıl oluak bu iş ben anlamıyorumki işin içinden çıkamıyorummm dayanma gücü sabır ver allahım bize
sevgilim de bu ilişki biterse sırf annenin yüzünden biter dedi

alllaaahım kısmetlerım yavas yavas acılıyomu ne iş görüşmelerim var inşallaah olur yarın ya :84:

susumm hakkında hayırlısı olsun fıstığımm

iyilik cnm ama midem felaket ağrımaya başladı. öğle yemeğinde çok bişeyde yemedim aslında ama nedese bi ağrı girdi çok şiş hissediyorum kendimi. soda içicem şimdi. sende ne var ne yok?

Gecmis olsun canım evet soda iç iyi gelir insalah bende iyiiyim bugun gitmedim okula sınavım var ona calısırım diye onun haricinde askerimi bekliyorum 3 gün sonra gelioo :98:

yine tartıştık canım nasıl oluak bu iş ben anlamıyorumki işin içinden çıkamıyorummm dayanma gücü sabır ver allahım bize
sevgilim de bu ilişki biterse sırf annenin yüzünden biter dedi

açıkcası kaana çok kızıyorum burcun tutturmuş bi annen de annen türküsü gidiyor.. ne kadar büyütüyo sorun haline getirio ya.. ben bu kızı seviorum evlenene kadar bu şekilde idare edicem demiyor.. görüşemezsek annen suçlu ayrılırsak annen suçlu bu ne yahu.. burcum o senin annen.. .seni bu yaşa getiren büyüten emek veren insan.. kusura bakma ama kaan kim oluoda annene laf söyleme cesaretinde bulunuyo.. kızdımmm

bende dedim eğerki bitirirsen sen bahanemi annem diye söylersin dedim bitirmek istesem sölerim ve bitirsem niye haftasınu o konuşmaları yapımki bu konuşmaları ben söledim sana dedi ne yapmalıyım canım ne olur akıl ver bana yarın psikiyatri gidicem

burcum anlamıyorum ailen neden bu cocugun gozune batıyorkı bukadar ya buna izin verme bence..
fikrimi sorucak olursa arkadaşım sakın yanlıs analama senı sevdıgım için söylüyorum..ama eğerki işi ciddiye gotururseniz mutsuz bir beraberlık olcak gıbıme geliyor..hiçbirımızın garantısı yok tabıkı ama kaanın konusmaları çok tuhaf gerçekten..kımsenın senı uzmesıne izin verme:97:

tatlım bence biraz bekleyin.. kaan ortaya görüşemiyoruz die bi sorun ! koymuş .. bunu kafasında fazlasıyla büyütmüş.. haftada bir görüşürsünüz telden idare edin herşeyin bi çıkar yolu var sonuçta.. madem o kadar çok istiyo seni rahat rahat görmeyi güvensin kendine taksın parmağına yüzüğü görüşün.. bu kadarda baskı yapılmaz ki senin elinde olan bir durum değil sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…