hoşbuldum edoşum nasılsınn cnm
sevindim cnm inşallah bi sorun çıkarmazlarr
hoşgeldin susuşş ne işin var devlet dairelerinde ulen nikah tarihi almaya mı gittin yoksam
susuuuumm yapıştım yakanaaa
saç boyan ne bakıym seninn markası ve tonu yafurmm
susu hoşgeldin cnm bi yorgunluk kahvesini hakettin
yapıs yakamaabenım saç boyam koleston kuşum siyah siyahmı boyıcaksın
burcum nolduukızlar morelim çok bozuk
evet tatlım siyah ama öle kömür karası gibi istemiyorum 2 ton açığı falan olmalı...
burcum nolduu
hadi ya bende kömür karasını cok sevıyorum ama buseferkı boyadıgım öyle olmadı.çünkü koleston düz siyaha boyadım..
mavısıyahla yapsaydım daha kara ve parlak oluyo daha cok hosuma gıdıyo öyle bıdakı sefere oyle yapıcam:76:
evet tatlım siyah ama öle kömür karası gibi istemiyorum 2 ton açığı falan olmalı...
burcum nolduu
hejarım baktım fıstığımmmmsusumm hakkında hayırlısı olsun fıstığımm
iyilik cnm ama midem felaket ağrımaya başladı. öğle yemeğinde çok bişeyde yemedim aslında ama nedese bi ağrı girdi çok şiş hissediyorum kendimi. soda içicem şimdi. sende ne var ne yok?
yine tartıştık canım nasıl oluak bu iş ben anlamıyorumki işin içinden çıkamıyorummm dayanma gücü sabır ver allahım bize
sevgilim de bu ilişki biterse sırf annenin yüzünden biter dedi
hejarım baktım fıstığımmmm
açıkcası kaana çok kızıyorum burcun tutturmuş bi annen de annen türküsü gidiyor.. ne kadar büyütüyo sorun haline getirio ya.. ben bu kızı seviorum evlenene kadar bu şekilde idare edicem demiyor.. görüşemezsek annen suçlu ayrılırsak annen suçlu bu ne yahu.. burcum o senin annen.. .seni bu yaşa getiren büyüten emek veren insan.. kusura bakma ama kaan kim oluoda annene laf söyleme cesaretinde bulunuyo.. kızdımmm
bende dedim eğerki bitirirsen sen bahanemi annem diye söylersin dedim bitirmek istesem sölerim ve bitirsem niye haftasınu o konuşmaları yapımki bu konuşmaları ben söledim sana dedi ne yapmalıyım canım ne olur akıl ver bana yarın psikiyatri gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?