- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
anamm ben kendinin sandım
susuyla siyahincime sor cnm onlarda siyah boyuyolardı
Devrem
Tertibim
Nasılsın canımm
Sağol bebişim sende öylesin görrdüm ben seni
psikolojim bozulduğunda seni bulcam haberin olaa :122:
Şimdi bi arkadaş loreal casting - amonyaksız boyayı önermiş.. Ondan da hiç kullanmadım fikriniz varmı boya hakkında.. Okuduklarım kadarıyla bundan alayım diorum tavsiyeler hep olumlu yönde :26:
gittii cnm vardı karakola şimdilik bi sorun yok bakalımmm :97:Süper severim psikoloji bölümünü şimdi senin psikolojide problem yoktur dimi kendi kendinin doktoru olmuşsundur
iyiyim kankss aşkitomla msjlaşıyorum:98:
senin aşkından haber var mı?
Şimdi bi arkadaş loreal casting - amonyaksız boyayı önermiş.. Ondan da hiç kullanmadım fikriniz varmı boya hakkında.. Okuduklarım kadarıyla bundan alayım diorum tavsiyeler hep olumlu yönde :26:
yapış yavrımmmyakalayım yapışçam yakalarına
Öyle deme tertoosenin kadar deel ama
maşallah benim bal tertoma
iyiyim şükür canım sen nasılsın bakalım
İnşAllah bozulmaz ama beklerim yiffriiimm
hayırdır kuzum kız susu sen üni de okuodun dimiii :95:selam kizlar:2:
öldüm bittim sabahtan beri ya yeterki devlet dairlerine işin düşmesin of uleyn
tatlım 1 yılı aşkındır boyamıyorum saçlarımı kendine gelsin diye şimdi boyatmak istiyorum aşkım gelcek ona da banada değişiklik olsun saçlarımın şuan acaip bi rengi varcnm ben baya renk denedim ama hep kuaföre boyattım. annem bu dediğin markadan kullandı hoşuna gitmişti. sen niye saçlarını boyatıcaksın? kendi saç rengin mi şuanda?
Cnm annemde loreal casting kullanmstı cok memnun kaldı hatta ben uygulamıstım loreal zaten bence boyada iyi
hoşbuldum edoşum nasılsınn cnmdidoşşş hoşgeldin cnm
sevindim cnm inşallah bi sorun çıkarmazlarrgittii cnm vardı karakola şimdilik bi sorun yok bakalımmm :97:
selam kizlar:2:
Doktor hn. askerim çok sinirli oldu ne yapmam gerek bu konuda ya sabır mı çekmeliyim ne yapmalıyımm bi söyleyiver
yapış yavrımmm
Öyle deme tertoo
Bende iyiyim mesajlasıyoz askerimle terto bitsin artık bea yetti hasretlik yeminlen
Doktor hn. askerim çok sinirli oldu ne yapmam gerek bu konuda ya sabır mı çekmeliyim ne yapmalıyımm bi söyleyiver
tatlım 1 yılı aşkındır boyamıyorum saçlarımı kendine gelsin diye şimdi boyatmak istiyorum aşkım gelcek ona da banada değişiklik olsun saçlarımın şuan acaip bi rengi varkendi rengide var ama üstünde önceki senelerden kalan boyalar var..
evet tatlım loreal boyada iyi ama casting de amonyak olmadığı için ( şimdi öğrendim) özellikle onu kullanayım diorum kıyamıoum saçlarıma yeniden yıprancak die çok korkuyorum
Hoşbldk cnmnaber nslsn
tatlım 1 yılı aşkındır boyamıyorum saçlarımı kendine gelsin diye şimdi boyatmak istiyorum aşkım gelcek ona da banada değişiklik olsun saçlarımın şuan acaip bi rengi varkendi rengide var ama üstünde önceki senelerden kalan boyalar var..
hoşbuldum edoşum nasılsınn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?