Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla ben duydugumu soyluyorum cocuk 25 gun sonra gelıyormus tamamen . . neyse arkadaslar ben sımdılık cıkıyorum Allah hepınıze sabır versın kendınıze ıyı bakınn

Şimdi bi arkadaş loreal casting - amonyaksız boyayı önermiş.. Ondan da hiç kullanmadım fikriniz varmı boya hakkında.. Okuduklarım kadarıyla bundan alayım diorum tavsiyeler hep olumlu yönde :26:

cnm ben baya renk denedim ama hep kuaföre boyattım. annem bu dediğin markadan kullandı hoşuna gitmişti. sen niye saçlarını boyatıcaksın? kendi saç rengin mi şuanda?

Süper severim psikoloji bölümünü şimdi senin psikolojide problem yoktur dimi kendi kendinin doktoru olmuşsundur

iyiyim kankss aşkitomla msjlaşıyorum:98:
senin aşkından haber var mı?
gittii cnm vardı karakola şimdilik bi sorun yok bakalımmm :97:

Şimdi bi arkadaş loreal casting - amonyaksız boyayı önermiş.. Ondan da hiç kullanmadım fikriniz varmı boya hakkında.. Okuduklarım kadarıyla bundan alayım diorum tavsiyeler hep olumlu yönde :26:

Cnm annemde loreal casting kullanmstı cok memnun kaldı hatta ben uygulamıstım loreal zaten bence boyada iyi

selam kizlar:2:
öldüm bittim sabahtan beri ya yeterki devlet dairlerine işin düşmesin of uleyn

yakalayım yapışçam yakalarına
yapış yavrımmm
senin kadar deel ama
maşallah benim bal tertoma
iyiyim şükür canım sen nasılsın bakalım
Öyle deme tertoo
Bende iyiyim mesajlasıyoz askerimle terto bitsin artık bea yetti hasretlik yeminlen

İnşAllah bozulmaz ama beklerim yiffriiimm

Doktor hn. askerim çok sinirli oldu ne yapmam gerek bu konuda ya sabır mı çekmeliyim ne yapmalıyımm bi söyleyiver

cnm ben baya renk denedim ama hep kuaföre boyattım. annem bu dediğin markadan kullandı hoşuna gitmişti. sen niye saçlarını boyatıcaksın? kendi saç rengin mi şuanda?
tatlım 1 yılı aşkındır boyamıyorum saçlarımı kendine gelsin diye şimdi boyatmak istiyorum aşkım gelcek ona da banada değişiklik olsun saçlarımın şuan acaip bi rengi var kendi rengide var ama üstünde önceki senelerden kalan boyalar var..
Cnm annemde loreal casting kullanmstı cok memnun kaldı hatta ben uygulamıstım loreal zaten bence boyada iyi

evet tatlım loreal boyada iyi ama casting de amonyak olmadığı için ( şimdi öğrendim ) özellikle onu kullanayım diorum kıyamıoum saçlarıma yeniden yıprancak die çok korkuyorum

aynen tertoo yaa öldüm la hasretinden artık
daha 4 ay var ule:84:
siz yine mesajlaşıyonuz biz ancak akşamları 2 saatcik konuşuyoruz

Evet amonyaksız canım normalde anneminkinede uyguladıktan sonra böle bi boyanın verdigi sertlik olmuyor aslında dogal en güzeli ama bence boyayacksan loreal le boya tatlm

selam kizlar:2:
öldüm bittim sabahtan beri ya yeterki devlet dairlerine işin düşmesin of uleyn

susu hoşgeldin cnm bi yorgunluk kahvesini hakettin

Hoşbldk cnm naber nslsn

iyilik cnm ama midem felaket ağrımaya başladı. öğle yemeğinde çok bişeyde yemedim aslında ama nedese bi ağrı girdi çok şiş hissediyorum kendimi. soda içicem şimdi. sende ne var ne yok?

bende 1 sene olacak boyatmıyorum kendi rengime boyattım en son şimdi boya ile kendi saçım arasında fark olsada öyle göze batmıyor.

hoşbuldum edoşum nasılsınn cnm

hoşbuldum didemcim iyilik sağlık diyelim bayramda aşkımın yanına gideceğim nasipse heyecan var sen nasılsın?:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…