Ayy bende Hejar için çok sevindim Allah onlara başka ayrılık yaşatmasın
cadikazanim inşşş bizde böyle mutlulukları yaşayacağız bende askerime bu akşam kavuşuyorum izne geliyor
iyiizz sn nasılsınn
izne mi geliyo ayy çok sevindiiiiiiiimmmmmmmmmmmmDarısı başımıza inş.. :97:
sordm o tam teskere nzmn alcak blmio ama dedi bugn 15gün oldu yani 445 kalmis oluyo dedigi mantikli
programa göre ama 441 kaliyo listedede 440 yazmis lady :d karmakarskklardaymmmmmmmmmm :84::84: magdurumda magdurummm cok magdurum magdurum
cok saool cnmmgeçircezz geçircezzakşam sekizde yanımda olacak kocişimmm inş tatlım bundan sonra kavgalar son bulacak ayy öyle zorki kavga etmek her dakika huzursuz olmak. Allah kimseye bu kavgaları yaşatmasınnn.
aminnn devremmm aminnnnnn zaman çabucacık aksın gitsin inşşş
Ayy bende Hejar için çok sevindim Allah onlara başka ayrılık yaşatmasın
cadikazanim inşşş bizde böyle mutlulukları yaşayacağız bende askerime bu akşam kavuşuyorum izne geliyor
kuzumm benimm yaa kıyamam sana ben neden canın sıkkın bacım seninnn hem bak askerine kavuşmana seninde birşey kalmadı geçer zaman kavuşursunuz bak bana bizim daha ne kadar zamanımız var sıkma sen o tatlı canını
sordm o tam teskere nzmn alcak blmio ama dedi bugn 15gün oldu yani 445 kalmis oluyo dedigi mantikli
programa göre ama 441 kaliyo listedede 440 yazmis lady :d karmakarskklardaymmmmmmmmmm :84::84: magdurumda magdurummm cok magdurum magdurum
bende iyim şekerimçoook iyiyim bugün askerimle ay dönümümüz dün gece 12 den sonra aradı çook mutlu oldum bitanem benim yaasevgi kelebeği modundayım yani sen nasılsın canım ?
Benimde sınav giriş belgem gelmiş sabahheyecanlandım şimdi...
evet tatlım şuan yolda izneee geliyorrrrr akşam sekizde yanımda olcak kocişimmmm çok mutluyum çok özlemiştim askerimi o yüzden ben pek bakamıyorum kk'ya hazırlık yapıyorummmm. Aminnnn tatlımmmm tez zamanda sizde kavuşunnnn
bende iyim şekerimNice güzel aylara inş. kaç ay oldu :97:
tatlım askerlik 460 değil ki 454 gün lady doğru hesaplamıştır
evet tatlım şuan yolda izneee geliyorrrrr akşam sekizde yanımda olcak kocişimmmm çok mutluyum çok özlemiştim askerimi o yüzden ben pek bakamıyorum kk'ya hazırlık yapıyorummmm. Aminnnn tatlımmmm tez zamanda sizde kavuşunnnn
çoook iyiyim bugün askerimle ay dönümümüz dün gece 12 den sonra aradı çook mutlu oldum bitanem benim yaasevgi kelebeği modundayım yani sen nasılsın canım ?
allah allah :S peki teskere tarihini hangi güne yapdin ?
3. tabur canım
Allah Allaaahhh :44:
hmm bn öle ypnca 441 cikario24 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?