Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ayy bende Hejar için çok sevindim Allah onlara başka ayrılık yaşatmasın
cadikazanim inşşş bizde böyle mutlulukları yaşayacağız bende askerime bu akşam kavuşuyorum izne geliyor

izne mi geliyo ayy çok sevindiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Darısı başımıza inş.. :97:

Benimde sınav giriş belgem gelmiş sabah heyecanlandım şimdi...

izne mi geliyo ayy çok sevindiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Darısı başımıza inş.. :97:

evet tatlım şuan yolda izneee geliyorrrrr akşam sekizde yanımda olcak kocişimmmm çok mutluyum çok özlemiştim askerimi o yüzden ben pek bakamıyorum kk'ya hazırlık yapıyorummmm. Aminnnn tatlımmmm tez zamanda sizde kavuşunnnn

cok saool cnmm

sordm o tam teskere nzmn alcak blmio ama dedi bugn 15gün oldu yani 445 kalmis oluyo dedigi mantikli
programa göre ama 441 kaliyo listedede 440 yazmis lady :d karmakarskklardaymmmmmmmmmm :84::84: magdurumda magdurummm cok magdurum magdurum

tatlım askerlik 460 değil ki 454 gün lady doğru hesaplamıştır

bir akşam olsun kavuşalımmm fırsat buldukça sizlere yazarım kavuşma anımızı ve izin zamanımızıı

çoook iyiyim bugün askerimle ay dönümümüz dün gece 12 den sonra aradı çook mutlu oldum bitanem benim yaa sevgi kelebeği modundayım yani sen nasılsın canım ?
bende iyim şekerim Nice güzel aylara inş. kaç ay oldu :97:

Benimde sınav giriş belgem gelmiş sabah heyecanlandım şimdi...

ben hiç heycanlanmadım kalcam cünkü

Sen hazırlıqına bak canım

tatlım askerlik 460 değil ki 454 gün lady doğru hesaplamıştır

heeee oh cok sükr ya
ama smdi yine karistim haha kbkmayn ya bak 24ünden 10marta 15gün yani bugn 15.gün 454 - 15 = 439 etmiyomu öf yarabbm

aiii gülümmmmm cok sevndm heee valla ya snki bnmki gelioms gibi hadi bakem ya oh

çoook iyiyim bugün askerimle ay dönümümüz dün gece 12 den sonra aradı çook mutlu oldum bitanem benim yaa sevgi kelebeği modundayım yani sen nasılsın canım ?

aii kac ay oldu ? allah bozmasn canim ya bnde iim iste askermn sesini duydm

kızlar sınav gırıs belgesı sınavı demıssınızz aöf sınavı ıcınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…