Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

meraba kızlaaaaaaar

sınava giriş belgesi geldi şimdi pff boşuna gidicem sınava hiç bişe blmyrm bennn :84:

günaydın canım hoşgeldin sülüs tarihini söle yardımcı olayım sana :79::79:

24subat :) abisi 25mayis gelcek dedi öyle hesapladim programla ama kendiliginden 24mayisa atiyo 441 gün kaldi diyo ama böyle hesaplarsam 24ünden bugüne 15gün onu 460dan cikarinca 445 kaliyo karmakarisk oldm ya
sagol cnm

meraba kızlaaaaaaar

sınava giriş belgesi geldi şimdi pff boşuna gidicem sınava hiç bişe blmyrm bennn :84:

24subat :) abisi 25mayis gelcek dedi öyle hesapladim programla ama kendiliginden 24mayisa atiyo 441 gün kaldi diyo ama böyle hesaplarsam 24ünden bugüne 15gün onu 460dan cikarinca 445 kaliyo karmakarisk oldm ya
sagol cnm

bendekı programdada 440 gösteryo safakını cnm

selam kızlar...beeenn geldimm
uzun zamandan sonra gunduz sohbetine oh be ozlemsım burayı:81:
işten izin aldımm..sesim kısıldı
şafak 35 izmire selam

zeynelim ecm yudum2602 Duygu.C subat10 susu_ miracle07 tuana_lalin AYSIZGoKYuZu cagla22 cadikazani23 okadr insan var kimse konuşmuyo :26:

ya olsun bence cnm hem ole zaman daha bır cabuk ecer bence 14 gun dolu dolu gecırın hersey yoluna gırmıs ne guzel bak bıda hıc kavga etmemek dılegıyle cnm

geçircezz geçircezz akşam sekizde yanımda olacak kocişimmm inş tatlım bundan sonra kavgalar son bulacak ayy öyle zorki kavga etmek her dakika huzursuz olmak. Allah kimseye bu kavgaları yaşatmasınnn.

Hepimiz biran evvel askerlerimize kavuşalım inşallahhh...

aminnn devremmm aminnnnnn zaman çabucacık aksın gitsin inşşş

ayy çok sevindim ne güzelll darısı başımıza artık

Ayy bende Hejar için çok sevindim Allah onlara başka ayrılık yaşatmasın
cadikazanim inşşş bizde böyle mutlulukları yaşayacağız bende askerime bu akşam kavuşuyorum izne geliyor

sıkılıyor ıste sıkılıyor benım moralımde bozuk zaten dokunmayın bana ben kocama goturun onu ıstıyorum beeen

kuzumm benimm yaa kıyamam sana ben neden canın sıkkın bacım seninnn hem bak askerine kavuşmana seninde birşey kalmadı geçer zaman kavuşursunuz bak bana bizim daha ne kadar zamanımız var sıkma sen o tatlı canını

askerine sor en iyisi o biliyodur kç günü olduğunu

sordm o tam teskere nzmn alcak blmio ama dedi bugn 15gün oldu yani 445 kalmis oluyo dedigi mantikli
programa göre ama 441 kaliyo listedede 440 yazmis lady :d karmakarskklardaymmmmmmmmmm :84::84: magdurumda magdurummm cok magdurum magdurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…