Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nice nice nicee 29. aylara inş.

amin canım inşallah:97::97: siz ne zamandır berabersiniz ?

heeee oh cok sükr ya
ama smdi yine karistim haha kbkmayn ya bak 24ünden 10marta 15gün yani bugn 15.gün 454 - 15 = 439 etmiyomu öf yarabbm

aii kac ay oldu ? allah bozmasn canim ya bnde iim iste askermn sesini duydm

amin canım 29. ayımıza girdik bugün inşallah evliliğimizin ay dönümlerinide kutlarız böyle
hayır canım benim bugün 14. gün iki hafta olmuş gideli 440 yani şafağın

Son düzenleyen: Moderatör:

22.12.2010 2 buçuk ay oluyo yani izne qeldiğinde çıkmaya bşladk :97:

ay dönümümü kutluonuz siz kuzum biz yıldönümümüzü bile bilmioruz yaa

evet aöf içn

ya ben kaydımı sildircektm babam dedi gir şansını dene öylede bylede harc parasını yatırcz dedı o yüzden qrcem

hıccc calısmadımm bende bıttım yanii..
bana gelmedı haala.
ayrıca kımlıgımıde almadımm ben resımlı bı kagıt vermıslerdı onla grırılırmı snava acaba

:d insallah bzmde 14ünde 7ay olcak anca
nice aylara ins allah tamamina erdrsn cnm

benmi sayilari karistirdm anlamadm ya bak
24 25 26 27 28 subat|mart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 15gün olmadmi smdi

hıccc calısmadımm bende bıttım yanii..
bana gelmedı haala.
ayrıca kımlıgımıde almadımm ben resımlı bı kagıt vermıslerdı onla grırılırmı snava acaba

girilmiyo galiba git al bnde haftaya alcam oufff kalmk için sınava giriyorm resmen

amin canım ya inş iyi biyere düşer

yudum sen arkama geç kuzum şuan şafağın 441 atarsa 440 bir gün arayla gitmiş bizimkiler

bak sende 441 cikardin onu nsl cikardn ama smdi he bde farkettm benim su asdaki gün sayan seyle seninki ayni hahahaha sn bi sülüs le gelcegi tarihi söylermsn seninknin

girilmiyo galiba git al bnde haftaya alcam oufff kalmk için sınava giriyorm resmen

aynen sadece davranıs bılımlerıne girişi bıtırdım 1 kıtap okadar
gerisinden kaldım yanii gözümde buyuyo okadar kıtapp

bak sende 441 cikardin onu nsl cikardn ama smdi he bde farkettm benim su asdaki gün sayan seyle seninki ayni hahahaha sn bi sülüs le gelcegi tarihi söylermsn seninknin

canım sülüsü 23 şubat teskere tarihi 23 mayıs çıkıo benim tezkerem atarsa 439 ama bugünki şafak 440

22.12.2010 2 buçuk ay oluyo yani izne qeldiğinde çıkmaya bşladk :97:

oh ohh ne güzel taze çiftsiniz yani :))

ay dönümümü kutluonuz siz kuzum biz yıldönümümüzü bile bilmioruz yaa

canım benim özel günleri çok önemserim ben huyum kurusun:90::90::90: ay dönümü yıl dönümü d.günü çoook önemlidir benim için kıyamam kuzumda hiç unutmaz :)

:d insallah bzmde 14ünde 7ay olcak anca
nice aylara ins allah tamamina erdrsn cnm

benmi sayilari karistirdm anlamadm ya bak
24 25 26 27 28 subat|mart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 15gün olmadmi smdi

saol canım darısı sizinde başınıza :) bak şimdi tatlım 24ü sayma 24nde teslim olmadımı internette siteler var ordan da hesapladım ben sizin 440 oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…