Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Nihahahhaa
Benim aşkımda ballı kaymak..
bende onun LatiLokumuuuuuuuu

Bende deli gibin aşıkımmmmm Görkemimeeeeeeeeeeeeeee

ahhh ahhh o benim kuzumdu bende onun yumuşu bana giderken oyuncak kuzu aldı onun yokluğunda seviyim dieee fathimmm aşığım sanaa kurban olurumm bitanecik kuzummm benide all yanınaaa çok üşüorum ben sensiz nefes alamıorumm

ohh rahatladım

Amin devrem inşallaahhhh
Biliom söylemiştin adaşlarmışş
Benim Nişanlım Makine Teknisyeni.. Önlisan Mezunu.. Daha Önce bi Fabrikada Teknisyenlik yapıyodu.. Bakalım inş. hayırlısıyla hemen iş bulurlarr
Bencede İzmir de oturun siz de ya mis gibi... Ama şartları oralarla birmi bilmiyorum.. Kiralar falan epey uçuk

Son düzenleme:
Son düzenleme:
benım aşkım aynı zamanda benim kakaolu püsküütüm bende onun tektanesiyim

Evet burdan çıkan sonuç senin aşkın esmerr baya

Bende bendee
Görkemim günler aylar geçti kokuna hasretim....Sımsıkı sarılmanı ellerimi sıcacık etmeni özledim...
Bakışını Gülüşünü her bir ifadeni özledim sevdiğimm... Herşeyinle herhalinde seni ölesiye özledimmm

:D bnm askmda izmrde smdi askerde burlara yagmr yagio dio bnd dedm ii kasarlar erir hahaha

KK'nin sana verdigi yetkiye dayanarak askerimi 9mayisda dagitma yolluosn yane [/QUOTE]

ayy çok güldüm bu lafa bennn

offf offf benim aşkımda esmer nomuşş gelse birdaha hiç üzmicem aşkımı ne dese yapıcam ben ona bebeğim benim o hergün sevdiği kurabiyelirimden yapıcam ona

:D bnm askmda izmrde smdi askerde burlara yagmr yagio dio bnd dedm ii kasarlar erir hahaha

Sanırım söylediğini kulakların duymuyo..
Çok ayıp... Ben doğma büyüme İzmirliyim..O ettiğin kelime yi terbiyem müsade etse çok güzel bişekilde cevaplardım ama neyse.... Ama bnm memleketimin kızlarına dil uzatanlar önce kendilerine bi baksınlarr..Yaptıkları kıskançlıktan başka bişey değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…