ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar merhabalar nasılsınız kk nın güzel bayanları size kar getirdim fıstık hatunlar
selam canım hoşgeldin
Sanırım söylediğini kulakların duymuyo..
Çok ayıp... Ben doğma büyüme İzmirliyim..O ettiğin kelime yi terbiyem müsade etse çok güzel bişekilde cevaplardım ama neyse.... Ama bnm memleketimin kızlarına dil uzatanlar önce kendilerine bi baksınlarr..Yaptıkları kıskançlıktan başka bişey değildir...
hoşbuldum kızlar valla keşke video falan çekebilseydim çocuklar bağıra çağıra okadar güzel oynuyor ve kayıyorlarki özenmemek elde değil siz neler yapıyosunuz bakın günün konusu bende konuşmak isterseniz
mesela bir yere gittğinizde samimi arkadaşlarnızla oturuyorsnuz ilişkinizle ilgili neler paylaşırsınız yani ben geçen gün özlemimden kaynaklı olsa gerek hep askerimi anlatmışım yani onu konuşmak istiyordu canım tabii öle her özel şeyi değil ama ark.kocası çiçek almazmış öle elnde çicek taşıyamazmış bnde aksine bnm askerim çok sever öle süprizleri çicekleri falan die anlattım işte
hoşbuldum kızlar valla keşke video falan çekebilseydim çocuklar bağıra çağıra okadar güzel oynuyor ve kayıyorlarki özenmemek elde değil siz neler yapıyosunuz bakın günün konusu bende konuşmak isterseniz
mesela bir yere gittğinizde samimi arkadaşlarnızla oturuyorsnuz ilişkinizle ilgili neler paylaşırsınız yani ben geçen gün özlemimden kaynaklı olsa gerek hep askerimi anlatmışım yani onu konuşmak istiyordu canım tabii öle her özel şeyi değil ama ark.kocası çiçek almazmış öle elnde çicek taşıyamazmış bnde aksine bnm askerim çok sever öle süprizleri çicekleri falan die anlattım işte
pissy canım avatarında çok tatlı görünüyosun..
pissy canım avatarında çok tatlı görünüyosun..
pissicim özel msj yazamıom sana msj kuutun dolu kuzum buraya ekliom listyi tmm mı
slm kızlarrr
ne kaynatıyosunuz bakalım?
ya yok yanls anlama bnm kankam flnda izmirli herkes öyle demiorm ben ama öyle denilio genelde ondan dedm ben
özür dilermde su kiskanclik konusunda abartmasak herkes esittir bnm icn :)
kavgaya fln gerek yok bnce özr dlerm
hoşgeldin kardelencim.nasılsın?şafak kaç oldu bakiiim?
bu arada pissym o resimdekinden çok daha güzeldir maşallah
:123: ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI :123:
:123: DİYEN ŞAFAK GÜZELLERİMİZ :123:
:98: 117 NEFESİM :98:
:98: 128 SAYSAYBİTMİYOR :98:
:98: 139 CHOqSEKER :98:
:98: 156 KELEBEK1238 :98:
:98: 165 TEPKİSELMİ :98:
:98: 165 WBLUEBLUEW :98:
:98: 166 MİRACLE 07 :98:
:98: 166 SİYAHİNCİM :98:
:98: 166 THETİS :98:
:98: 166 qİZZ :98:
:98: 167 MELEGİM :98:
:98: 167 QUEEN :98:
:98: 169 ORGANİK :98:
:98: 168 RCD :98:
:98: 191 LATİLOKUM :98:
:98: 208 ZEYNELİM :98:
:98: 209 PİSSY :98:
:98: 209 LADY_CİCİ:98:
:98: 209 ÇİĞDEMİ :98:
hoşgeldin kardelencim.nasılsın?şafak kaç oldu bakiiim?
bu arada pissym o resimdekinden çok daha güzeldir maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?