cnmm teşekkür ederim
nişanlıma bakıyordum orada
şimdi saçlarım o renk değil ama :78:
ne çabuk doluyor şu merette yaa :88:
temizledim juliam.
slm tatlımm..şafak kaç biliyo musun?ben tutamıyorum artık şafağı..o kadar hızlı ilerliyorki.. bugün şafak 57
seninki de azalmıştır baya..
ooo herkezzz buradaa nee güzell bii ben yokumm yahuu neseenazarrd degmesınn opuuyoruöö sızlerıııı kesdınızee ııyı bakınnn şekerrrlerr sonn 10 gün askımmmcım izinee gelicekkk cokk heycamlıyımm allahımm
canım benim yaa kıyamam sana ben Allah'ın izniyle seninkide gelir merak etme sizde bir izin keyfi yaşarsınız sen yeterki sabret tatlım
aiii gülümmmmmcok sevndm heee valla ya snki bnmki gelioms gibi hadi bakem ya oh
tuanaaaaaaaaa kaça kaç tertiptnz cnm siz? hadi gözn aydn
bekleriz cnm ama sen zamanını kocanla gecir boool boooool
waaaaoooooow nasıl hızlı gidiyor maşallah canım ya
benim de bugün 165 oldu çok şükür
canım benim yaa kıyamam sana ben Allah'ın izniyle seninkide gelir merak etme sizde bir izin keyfi yaşarsınız sen yeterki sabret tatlım
canlarım ben bursadayım uludağın eteklerinde oturduğum için burda kar çok annem sabah çıktı eve bi geldi dizine kadar kar var bide ben tepede olduğum için her yer yokuş kayması çok zevkli kapın torbaları gelin kayalım bizm bi komşumuz tobanın içine yastğı koyup öle kayıyordu totoşu kıymetli acımasın diye
durucum izmirin kızları çok güzel olur eminim sende o fıstıklardansın ama askerim izmrde yaptı acemiliğini kaç kşi yolunu kesmiş abi asker adamsın ihtiyaç varmı diye kızlar yicek gb bakıyordu diyo yani böle bi kısımda var malesef
durucum izmirin kızları çok güzel olur eminim sende o fıstıklardansın ama askerim izmrde yaptı acemiliğini kaç kşi yolunu kesmiş abi asker adamsın ihtiyaç varmı diye kızlar yicek gb bakıyordu diyo yani böle bi kısımda var malesef
öle yapıcam tatlım ama sankın sizide unuttum sanmayınnnn kocişim şimdi aradı diyorki geriye kalan 10 günlük iznimide bir 9 ay sonra kullanırım artık diyor oda senin gibi bebek derdinde
kızlar ya ben mutfağa bi kaç parca bşi aldım eklicem onları ama şu yükledğim sitede direk link kodunu kopyalayamıyorum üyelik falnmı lazım bilen varmı
devreeem sen böyle gelin mi olmak istiyosun
kızlarrrr napıyorsunuz bakalım ben heyecanla askerimi bekliyorum ayy bi gelseydii kuzumm yaaa az önce aradı oda çok heyecanlı nasılda mutlu anlatamam bir gelsede öpsem öpsem ve gene öpsemmmm
Ama oldu mu şimdi böyle,olan var olmayan var
Şaka bir yana gözün aydın canım,Allah ağız tadıyla yaşatsın iznini
Bebeğine gelince düşün bence,hamilelik nazını yap doya doya, kaytarmasın
Ay bende bayılıyorum kabarık gelinliklere,çok şık modeller seçmişsin.
durucum haklsın tabiki insan doğup büyüdüğü memlekete laf söyletmek istemez bncede kapatalım gtsin
gel canım bursaya gel keşke tanışşsak ben seni ağırlarım çok severim misafiri ben sana gezilcek yerler hakkında kopya veririm görülecek çok güzel yerleri var tatlım
Ay bende bayılıyorum kabarık gelinliklere,çok şık modeller seçmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?