Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız maşallah..ne çabuk 10 oldu..
sende katıl tatlım..

kızlarrrr napıyorsunuz bakalım ben heyecanla askerimi bekliyorum ayy bi gelseydii kuzumm yaaa az önce aradı oda çok heyecanlı nasılda mutlu anlatamam bir gelsede öpsem öpsem ve gene öpsemmmm

aiii gülümmmmm cok sevndm heee valla ya snki bnmki gelioms gibi hadi bakem ya oh
canım benim yaa kıyamam sana ben Allah'ın izniyle seninkide gelir merak etme sizde bir izin keyfi yaşarsınız sen yeterki sabret tatlım

tuanaaaaaaaaa kaça kaç tertiptnz cnm siz? hadi gözn aydn

tatlım 90/4 tertipiz biz ama askerimin komutanı harbi adammış çok iyi biriymiş askerimide çok seviyormuş o yüzden izin konusunda şansımız yaver gitti dün dilekçesini verdi bugün yola çıktı kocişimmm

bekleriz cnm ama sen zamanını kocanla gecir boool boooool

öle yapıcam tatlım ama sankın sizide unuttum sanmayınnnn kocişim şimdi aradı diyorki geriye kalan 10 günlük iznimide bir 9 ay sonra kullanırım artık diyor oda senin gibi bebek derdinde

canlarım ben bursadayım uludağın eteklerinde oturduğum için burda kar çok annem sabah çıktı eve bi geldi dizine kadar kar var bide ben tepede olduğum için her yer yokuş kayması çok zevkli kapın torbaları gelin kayalım bizm bi komşumuz tobanın içine yastğı koyup öle kayıyordu totoşu kıymetli acımasın diye
durucum izmirin kızları çok güzel olur eminim sende o fıstıklardansın ama askerim izmrde yaptı acemiliğini kaç kşi yolunu kesmiş abi asker adamsın ihtiyaç varmı diye kızlar yicek gb bakıyordu diyo yani böle bi kısımda var malesef

kızlar ya ben mutfağa bi kaç parca bşi aldım eklicem onları ama şu yükledğim sitede direk link kodunu kopyalayamıyorum üyelik falnmı lazım bilen varmı

Ben Bursa yı çok merak ediyorum.. Allah nasip ederse aşkım geldiğinde ve Allah yine nasip ederse evlendiğimizde İnşallah gelmeyi istiyoruzz.
Güzel sözlerin için teşekkür ederm cnm ama o anlattığın şey ülkemizin heryerinde olabilecek bişey.. Onu bitek şehre mal etmek çok saçma değil mi..
kimseyide kırmak istemiyorum ama cvp vermek durumunda kalıyorum.. en iyisi
kapatalım bu konuyu

Son düzenleme:

bnde onlari diorm istede snra yanls anlasilio

öle yapıcam tatlım ama sankın sizide unuttum sanmayınnnn kocişim şimdi aradı diyorki geriye kalan 10 günlük iznimide bir 9 ay sonra kullanırım artık diyor oda senin gibi bebek derdinde

sen bizi 1 ay snra teyze yapıcaksın galiba tuana

devreeem sen böyle gelin mi olmak istiyosun

kızlar ya ben mutfağa bi kaç parca bşi aldım eklicem onları ama şu yükledğim sitede direk link kodunu kopyalayamıyorum üyelik falnmı lazım bilen varmı

hangi siteden bahsediyosun cnm?
resmin üstüne sağ tul yapıp resmin konumunu kopyala diyerek sonra burada yapıştır demen gerekiyor.

durucum haklsın tabiki insan doğup büyüdüğü memlekete laf söyletmek istemez bncede kapatalım gtsin
gel canım bursaya gel keşke tanışşsak ben seni ağırlarım çok severim misafiri ben sana gezilcek yerler hakkında kopya veririm görülecek çok güzel yerleri var tatlım

Doğsu söze ne denirrr

Valla niyetimiz Bikaç merak ettiğimiz şehir var gezip dolaşmak ..Bursa da bunların başında geliyo...Bakalım kısmet İnşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…