:82::82::82::82::82:denenmişem onları muzlu tozdanda aldım
ooo yazlarıı oraya gelıyozz bıı sıdee belek alanyaa kemer alanyaa buralaraa gıttımm şekerımmmolmassaa getırııırrmm bensanaaa
ehhh sahhtanmıı kısshh neolduu sonuçç benımm kuşumaa ben bulk yollamısstımm almıss onunlaaa
ben o zamana fazlalıkları vermezsem getir tertibim getirrrrr ama benim düğün yakın olcek o zaman kesin zayıflamış olmam lazım:78:
eskişehirde almıştım canım 2 ay kullandım banamısın demedi:82::82::82::82::82::82: hatta aldığımda kıs dediki gelip bana teşkkür etcen 2 3 hafta sonra dedi bende gitmedimmm:82:
allahh sneıı netsıınn helleenese demekk bunyyeeylee ılgılı ben senıı baharatlıı ayrı sewdımmm alısamm susaamaa
kızlarrrr ben kaçar aşkım arıcak şimdiiiiii öpüyorum hepiciniiiiiizi rüyanızda sevdiceklerinizi görün
ŞAFAK 164
allahh sneıı netsıınn helleenese demekk bunyyeeylee ılgılı ben senıı baharatlıı ayrı sewdımmm alısamm susaamaa
canllaarıııımm bendee kacışşkoo yapımm sızleree vedaa etmekk sohbetıı bırakmaa zorr amaa cıkımmm cunkıı iş var yarıncıkkkopüyorumm siziii hoşşçakalınn mutluu olunn hepp bölee attrımm şafacıgımı cıkımmm hemennn kuzuulaaarr ŞAFAK 167 EN GÜZELİİ MEHTABIM 7 OHHH ŞÜKÜRR RABBIMEEE opütümmm hepınızııı ii gecelerr canlarımmm
miracle bana küsmüş herhalde bi beni görmedi bi selamımı almadı üzüldüm bak şimdi
organiğim iyi geceler rüyanda askerini gör gerçi 1 hafta sonra gerçeğne kavuşacaksın
yaaa bende özledim ama askerimi offffff ya ne bi izin var nede bnm gtme imkanım 6 aydır göremedm ve 5 ay daha göremeyeceğim aman yaaaaa
eline sağlık culyacımm liste için
ben senle konuşmuorum hemen geliom kahvemi alıp deedin die 12 ye kadar çıkmadım msn den
miracle bana küsmüş herhalde bi beni görmedi bi selamımı almadı üzüldüm bak şimdi
organiğim iyi geceler rüyanda askerini gör gerçi 1 hafta sonra gerçeğne kavuşacaksın
yaaa bende özledim ama askerimi offffff ya ne bi izin var nede bnm gtme imkanım 6 aydır göremedm ve 5 ay daha göremeyeceğim aman yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?