kısss nee duraksıyonuzzz buu mentolüümee ıı gelmıyoo bolee havalarr hemencıkk uzuluyooo ayyferımmm cıvanımmkıss üzülmekkk yokkk sallayınn kalcaalrıı süporr yapcezz mentolll hadııı vercezz kılolarııı senn oynama çubukummm zatenn baharatlısınn tuzz cubugaa donmee sewmyıomm onu bennn salla mentoll
kumaşii yetmeıııss ayferımmm yokk valla sıtedee koyamısslarr herhal uste onem verılmıss altıı koymamıslarrr
organiğm bu kadar olur şimdi seninle aynı kilodayız tabiki nasıl diye sorcam müsait olduğunda bekliyorum nasıl zayıfladğını tatlım
yok be miracle hayallerimiz süslüyoruz resmen ben bulduğum gelinlikleri askerime gösteriyrum kaydediyorum burdada paylaşıyorum işte
yaw azcık bende oynasaydım ya yandan yandan
ne anladım ben o gelinlikten onu altı olmadan evlenmezsin ztn seninki seni keser düğünde iptal olurrr
dememmm organikimmmmm azcık kvırcam bakoldumu
:18::18::18:benımkıı ılk bana derkı kafan gövdene agır gelıyoo derrrsonraa baslarr allahh yermısın kesermısınn
valla pek bi oynak gördüm sizi sanırım sevdiceğimde uyudu yanına kıvrılıp yatsam ya ben offfff
siz böle göbükler atarsınızda ben dururmuyum hadi sallayın 60 70 80 90 100 havada yüz karada yüz aman sallayın bütün dertleri kederleri bu arada organiğim ya kumaşı yetmemiş ölemi bu süperdi yaa
arkadaş söz yaptı havlu koymuşlar ama çok güzeldi bide resim bastrmışlar magnetli o günü hatırası buzdolabına faln yapştırmaya bakın bulabilrsem ekliy fotosunu
sen en iyisi başka cicilere bak organikim
hee bolee ulaa bolee dewamm ettçubuk makarnammm
enn iisi ölee şeekrrımm napalımmm bızde cıka cıkaa buu çıktıı herıff kıskannçç bıdee geleınlıgee bakk boyy fakırıııanaam
organiiiiiiikim ayferim mentolümmmm hadii bakalım yandannnn
organiiiik bu ilacı adını istiyorum bende bende
culiiiammm hoşşgelmişşnn sefalarr getrmısınn nasılsın bakalımmm
yiriiimm senıı yirr kızzz mıraccc banaa oyunn dmee bakk zatenn kıvarakk dıılm ama bısılerr kapmıstımmsanada verırıımm cnaımmm hıçç merakk etme ilaççtaa patlama varr zateennn bıdee sıızınn cınn patlasınnn annaammm
organiiiiiiikim ayferim mentolümmmm hadii bakalım yandannnn
organiiiik bu ilacı adını istiyorum bende bende
üşütürüsün ztn onu giyersen alttan alttan:90::90::90::90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?