Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaw azcık bende oynasaydım ya yandan yandan

hemdee bursaadaa üretılıyooo oo ilaçç asıl yerıı senın orasıııanlatcamm bekleee donerı ben sanaa 9 kutuu kullandımm benninceciktimm aldımm genee benım ince anlıyıısmm 60buarada cunkı boyun var 1.70 onadann sekerım

valla pek bi oynak gördüm sizi sanırım sevdiceğimde uyudu yanına kıvrılıp yatsam ya ben offfff
siz böle göbükler atarsınızda ben dururmuyum hadi sallayın 60 70 80 90 100 havada yüz karada yüz aman sallayın bütün dertleri kederleri bu arada organiğim ya kumaşı yetmemiş ölemi bu süperdi yaa
arkadaş söz yaptı havlu koymuşlar ama çok güzeldi bide resim bastrmışlar magnetli o günü hatırası buzdolabına faln yapştırmaya bakın bulabilrsem ekliy fotosunu

organiiiiiiikim ayferim mentolümmmm hadii bakalım yandannnn

organiiiik bu ilacı adını istiyorum bende bende

anemmmm söze bunlarımı yapmışlar ayyyyy ben ne isteksiz bi insanım ya çok gereksiz geliyo bunlar bana bende bi tuhaflık mı var be:26::26::26::26::26::26::26:

hemen bekliyorum hemide yeri bursada ölemiii valla banada 58 olsam yter 60 iyide ben yine kilo alırım o yüzden biraz düşük olayım ki telafisi olsun valla aynen bacım heee benide keser ortalığıda aman düşüncesi bile kötü en iyisi hanım hanım giyinip askerlerimizi delirtmemek dimi güzeller

kızlar annemler çay istiyor valla melediler çay die bi pc bırakıp dökemedm aile hizmet bekler 5 dk mola

Son düzenleme:
organiiiiiiikim ayferim mentolümmmm hadii bakalım yandannnn

organiiiik bu ilacı adını istiyorum bende bende

yiriiimm senıı yirr kızzz mıraccc banaa oyunn dmee bakk zatenn kıvarakk dıılm ama bısılerr kapmıstımm sanada verırıımm cnaımmm hıçç merakk etme ilaççtaa patlama varr zateennn bıdee sıızınn cınn patlasınnn annaammm

bende çooook kilolar verdim son 3 teyim inş bakalım.

de bakem neymiş şu ilaç bi araştırayım hatta özelden azıcık detay anlatıver tertibimmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…