hemen bekliyorum hemide yeri bursada ölemiii valla banada 58 olsam yter 60 iyide ben yine kilo alırım o yüzden biraz düşük olayım ki telafisi olsun valla aynen bacım heee benide keser ortalığıda aman düşüncesi bile kötü en iyisi hanım hanım giyinip askerlerimizi delirtmemek dimi güzeller
kızlar annemler çay istiyor valla melediler çay die bi pc bırakıp dökemedm aile hizmet bekler 5 dk mola
bende çooook kilolar verdim son 3 teyim inş bakalım.
de bakem neymiş şu ilaç bi araştırayım hatta özelden azıcık detay anlatıver tertibimmmmm.
buu hiçç aklımaa gelmemsııtıı altatnn hava alıptaa usttenn şişmekkk cok sagoll benn bıkereee alırsamm omruu bıllahh oramla basımm dertte kalırrr bıdee hayat guvencemdee olmazzzz
hemen bekliyorum hemide yeri bursada ölemiii valla banada 58 olsam yter 60 iyide ben yine kilo alırım o yüzden biraz düşük olayım ki telafisi olsun valla aynen bacım heee benide keser ortalığıda aman düşüncesi bile kötü en iyisi hanım hanım giyinip askerlerimizi delirtmemek dimi güzeller
kızlar annemler çay istiyor valla melediler çay die bi pc bırakıp dökemedm aile hizmet bekler 5 dk mola
ölee bii anlatırımmkii yarınn ilk iş gidipp ilacıı almaakk olurr canımm benımm piyadaakıı enn iyi ilaçç buu abartmıyorumm vee güvenlee kullanılcakk bana gelseydınızz ındırımdee yapardımm benn 9 kutuu kullandımm ama sagolsun mumesıll bedewaa getırdıı hepp adamm benımm sayemdee rekor kırdıı formule 7 zeerın ozerıı varsaa bu ılacın da sponsoruu benımm ayolll
anemmmm banada kilo aldurun yaw hiç değilse susamlı çbuk olim
tertibim ben onu çok araştırdım aklıma yattı ama fiyatı çok yüksek yap tertibine bi güzellik beee:78:
kızzzss sennn susumlı olursann bızz napcazz heçç dusunmedınmıııgerrçiii ol anaamm oll benn galeteyııımm:13::13::13: unuttummm senn ssusaammlı oll bızz galeteyızzz
senınn benımm dedıgımm ılacıı bılıyosunn dımıı tertıpiişiimmmyaparımdaa nerdee oturuyonn kuzuuumm gel yanımaa gelısındenn vermıyeenn namerrttt uleeennn erkekk gbııyımm aalımallahh kamonnn suruyommm
çayları servis yaptım geldim kızlar valla organik heee bunu çok merak ettim indirimde yaparmış kız yapmış kadar oldun valla sağol canım benim bnde korkuyorum işte zararı olcak diye o yüzden güvenip alamıyorum sen güvenli diyorsan tmmdır
bak örtmen hanım da kilo almak istiyo organiğm sen bşi tavsiye et Allahım ne tezat bir dünya kimi vercem diyo kimi alcam diyo azcık al tabı ya fıstık
çayları servis yaptım geldim kızlar valla organik heee bunu çok merak ettim indirimde yaparmış kız yapmış kadar oldun valla sağol canım benim bnde korkuyorum işte zararı olcak diye o yüzden güvenip alamıyorum sen güvenli diyorsan tmmdır
bak örtmen hanım da kilo almak istiyo organiğm sen bşi tavsiye et Allahım ne tezat bir dünya kimi vercem diyo kimi alcam diyo azcık al tabı ya fıstık
vermez miyim çok istedim de babam izin vermedi zararlı diye anlatamadım da doğal ürün olduğunukızz sen ver kargoya alıcı ödemeli beni de yanına gelmiş kabul et
canımmm bennn 100 dıgıll kacckısıyee sattımm ayrıcaa kac kısıı bu ılacııı götürdüüü dokatorunaa gösterdııı hıcc bı sakıncaa gorulmedııı hattaa çapa hastanesıı var ıst yasıyann bılırr recete edındıı burda bızeee sekerr korkmaa kı 7\24 servısıı var takıldıgınn yerıı arıyıp danısmana soruyosunnn beımmm.... canımm oo kıloo almakk ıstemıyoorr oo zatenn cıtıı pıtıı dengesınıı bozrrr bolee ıı ooo lolitaa tamm ooçok istersee onada bıslerr satarımmm ayfercıkımee
60 tl bak canımm ıalcc verırıım sorun dıll no problemm ama nerdensınkıı sennn tertıbımmm bızz en tanıdıgımızaa 50 tl ama benn gelsııı dıyorumm seker kıssh kendıımm
bende ne setcennnn kızzzz:82::82::82:
actıvonun nutrıweg dıe bı toz formuu canımm ınternetten ıncele cıleklı muzlu vanılyalı varr şekerımmm şecc begennnn
bizimkilerle bi konuşayım tertibim çok istiyodum ben bu ilacı ikna edebilirsem inş.ben antalyadayım organiikiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?