Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

temem hanım ksımız biz burdayız

bende çooook kilolar verdim son 3 teyim inş bakalım.

de bakem neymiş şu ilaç bi araştırayım hatta özelden azıcık detay anlatıver tertibimmmmm.

ölee bii anlatırımmkii yarınn ilk iş gidipp ilacıı almaakk olurr canımm benımm piyadaakıı enn iyi ilaçç buu abartmıyorumm vee güvenlee kullanılcakk bana gelseydınızz ındırımdee yapardımm benn 9 kutuu kullandımm ama sagolsun mumesıll bedewaa getırdıı hepp adamm benımm sayemdee rekor kırdıı formule 7 zeerın ozerıı varsaa bu ılacın da sponsoruu benımm ayolll

canımm hecc merakk etmee dıyetıssyenın olcamm senınnn :94::94: senn yerterkıı üzülme olermııı

tertibim ben onu çok araştırdım aklıma yattı ama fiyatı çok yüksek yap tertibine bi güzellik beee:78:

çayları servis yaptım geldim kızlar valla organik heee bunu çok merak ettim indirimde yaparmış kız yapmış kadar oldun valla sağol canım benim bnde korkuyorum işte zararı olcak diye o yüzden güvenip alamıyorum sen güvenli diyorsan tmmdır
bak örtmen hanım da kilo almak istiyo organiğm sen bşi tavsiye et Allahım ne tezat bir dünya kimi vercem diyo kimi alcam diyo azcık al tabı ya fıstık

tertibim ben onu çok araştırdım aklıma yattı ama fiyatı çok yüksek yap tertibine bi güzellik beee:78:

senınn benımm dedıgımm ılacıı bılıyosunn dımıı tertıpiişiimmm yaparımdaa nerdee oturuyonn kuzuuumm gel yanımaa gelısındenn vermıyeenn namerrttt uleeennn erkekk gbııyımm aalımallahh kamonnn suruyommm

kızzzss sennn susumlı olursann bızz napcazz heçç dusunmedınmııı gerrçiii ol anaamm oll benn galeteyııımm:13::13::13: unuttummm senn ssusaammlı oll bızz galeteyızzz

valla bende 6 kilocuk isitorum o kdar yani fazlasında gözüm yok çok uğraiitım ama olmadı bende vazgeçtim oluruna bırakıverdim artıkkkkkk:93::93: sadece fazla rüzgarlı havada dışarı çıkmıyorum

vermez miyim çok istedim de babam izin vermedi zararlı diye anlatamadım da doğal ürün olduğunu kızz sen ver kargoya alıcı ödemeli beni de yanına gelmiş kabul et

canımmm bennn 100 dıgıll kacckısıyee sattımm ayrıcaa kac kısıı bu ılacııı götürdüüü dokatorunaa gösterdııı hıcc bı sakıncaa gorulmedııı hattaa çapa hastanesıı var ıst yasıyann bılırr recete edındıı burda bızeee sekerr korkmaa kı 7\24 servısıı var takıldıgınn yerıı arıyıp danısmana soruyosunnn beımmm.... canımm oo kıloo almakk ıstemıyoorr oo zatenn cıtıı pıtıı dengesınıı bozrrr bolee ıı ooo lolitaa tamm ooçok istersee onada bıslerr satarımmmayfercıkımee

bi görsenizzzzz aile tombiş tombiş portakal gibi ben varıl kürdan gibi

vermez miyim çok istedim de babam izin vermedi zararlı diye anlatamadım da doğal ürün olduğunu kızz sen ver kargoya alıcı ödemeli beni de yanına gelmiş kabul et

60 tl bak canımm ıalcc verırıım sorun dıll no problemm ama nerdensınkıı sennn tertıbımmm bızz en tanıdıgımızaa 50 tl ama benn gelsııı dıyorumm seker kıssh kendıımm

bende ne setcennnn kızzzz:82::82::82:

60 tl bak canımm ıalcc verırıım sorun dıll no problemm ama nerdensınkıı sennn tertıbımmm bızz en tanıdıgımızaa 50 tl ama benn gelsııı dıyorumm seker kıssh kendıımm

bizimkilerle bi konuşayım tertibim çok istiyodum ben bu ilacı ikna edebilirsem inş.ben antalyadayım organiikiimmm

miracle ben sana küstüm ne o hiç konuşmuyorsun benimle ya ama ağlarım bakkk
bende istiyorum ama o ilaçtan bakim biraz düşüneyimde sen bize gönder kargoyla canım bnde bi ailemle görüşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…