Fitness + yediklerime dikkat ederek 7 kg verdim 3aydaşuan aynen devam etmeme rağmen durdu...
püffff yazık bana beee bitermi bizim şafaklarda
salonamı gidiosun tatlım
belli bi zamandan sonra yavaşlıyo kilo vermek bnde 2 ayda 4 kilo verdim diyet yapmadım yedklerime dkkt ettim sadece bide haftada 2-3 saat spor yaptm okdr
Biter tabi tatlım yaaa...Ağlama uleeeeBu güzel havada ağlanırmıı
evet canım haftada 3 gün 1'er saat...
evet benim yavaşlama kısmını geçti şuan durdu :) eski haline dönmesini bekliyorum
evet canım haftada 3 gün 1'er saat...
evet benim yavaşlama kısmını geçti şuan durdu :) eski haline dönmesini bekliyorum
ağlamıom damam benimde kilo vermem gerek 10 kilo kadar fazlam var yaff
dönmez artııııııııkkk dönmeeeeeeeeeeezzzzzzzyavaş yavaş verirsin bu saaten snra daha saqlıklı olur hem geri almazsın hemde sarkma olmaz
tavsiye ederim canımbende konuştum bugün bi yerle haftada 3 gün..40 ar dakika.. kas yapmalarını engelleyerek spor yapmalarını sağlıoruz dedi... :26: 1 ay sonra inşallah
sarkma fln hiç olmadı maşallah diyim acayip sıkılaştımmgöğüs 10cm bel 7cm basen 12cm küçüldü
olsun acelem yok zaten yaşam tarzı olarak benimsiycem fitnessıbünyem çok müsait kilo almaya kemiklerimde iri...
ay gidemiyorum yaa bağımlılık yapıo burasıı
bende çıkıyo canım sorunsuzkızlar sizde mesaj düzenleme paneli çıkıyor mu?
bende bugün çıkmıyor ama başka bi topikte yazdığımı editleyebiliyorum ama bu topikte düzenleyemiyorum niden ki :26::26:
ağlamıom damam benimde kilo vermem gerek 10 kilo kadar fazlam var yaff
kızlar sizde mesaj düzenleme paneli çıkıyor mu?
bende bugün çıkmıyor ama başka bi topikte yazdığımı editleyebiliyorum ama bu topikte düzenleyemiyorum niden ki :26::26:
bnde salona gtmek istyrm ama çok ters düşüyo bna salon ya annemle yürücez havalar biraz ısınsında. bnmde kemiklerim iri zayıflasam bile manken gibi olamam yni2 gün dkkt etmim yedklerime hmn kılo alıyrm
sen kaç kiloydn
salona başladığımda 71,8 kg idim...
şuan 65 ama tartıda 59u görmek istiyorum
ciddi anlamda iri kemikleyim ya hiç göstermediğimi söylüyor çevremdekiler acı ama gerçek şuan 65 kiloyum
10 kilo mu resmlerde okdr görünmüyo
yaf ben çok takıorum benim boy 1.70 kilom 57 pufff kilo vermem gerek ben normalde 50 den yukarı çıkmıodum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?