Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım haftada 3 gün 1'er saat...

evet benim yavaşlama kısmını geçti şuan durdu :) eski haline dönmesini bekliyorum

dönmez artııııııııkkk dönmeeeeeeeeeeezzzzzzz yavaş yavaş verirsin bu saaten snra daha saqlıklı olur hem geri almazsın hemde sarkma olmaz

dönmez artııııııııkkk dönmeeeeeeeeeeezzzzzzz yavaş yavaş verirsin bu saaten snra daha saqlıklı olur hem geri almazsın hemde sarkma olmaz

sarkma fln hiç olmadı maşallah diyim acayip sıkılaştımm göğüs 10cm bel 7cm basen 12cm küçüldü
olsun acelem yok zaten yaşam tarzı olarak benimsiycem fitnessı bünyem çok müsait kilo almaya kemiklerimde iri...

ay gidemiyorum yaa bağımlılık yapıo burasıı

kızlar sizde mesaj düzenleme paneli çıkıyor mu?

bende bugün çıkmıyor ama başka bi topikte yazdığımı editleyebiliyorum ama bu topikte düzenleyemiyorum niden ki :26::26:

bnde salona gtmek istyrm ama çok ters düşüyo bna salon ya annemle yürücez havalar biraz ısınsında. bnmde kemiklerim iri zayıflasam bile manken gibi olamam yni 2 gün dkkt etmim yedklerime hmn kılo alıyrm

sen kaç kiloydn

salona başladığımda 71,8 kg idim...

şuan 65 ama tartıda 59u görmek istiyorum

ciddi anlamda iri kemikleyim ya hiç göstermediğimi söylüyor çevremdekiler acı ama gerçek şuan 65 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…