Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seda kaçar arkadaşlar işlerime koyulayım saldım gene işleri anca toparlarım şimdilik byee hepinizi kocaman öptümm

benim o dimii
ama kurtulmak istiyorum bir an önce yeter bu kadar kaldıgım ben kaldım 89-4lerden bi tek

Evet ta kendisisin yavrumm
Fosil olmanın kötü yanlarından bitaneside bu sanırım.. bütün devrelerin gider sen hala şafak sayarsın..
Bende bi fosil olarakdaann bu zorluğu yaşıcam sannırımmm

Bebegimin sesini özledim bugün duyamadım hiçç off geç zaman geç şafagıda karalıyorum artık günlügüme yazımıda yazıyorum son nokta budur

Yaz bizim için bi hayli zor gececek gibi gözüküyorrr....
Geçen yaz yolladım aşkımı..
Bu yazda onsuz geçicek ... Ama inşallah Sonbaharın başında aşkım kollarımdaaa:78:

bende istiyorum yazın daha bi fena yaaaa milllet geziyor biz de kuzu gibi onları izliyoruz çok üzülüyorum :2::84:

bende istiyorum yazın daha bi fena yaaaa milllet geziyor biz de kuzu gibi onları izliyoruz çok üzülüyorum :2::84:

Aynen hele geçen yaz aşkım yeni gittiği için sindirememiştim yokluğunu deli gibi bütün çiftleri parçalamak istiyodumm:95:...offfff offffffffffff

Aynen hele geçen yaz aşkım yeni gittiği için sindirememiştim yokluğunu deli gibi bütün çiftleri parçalamak istiyodumm:95:...offfff offffffffffff

çok zor yaa neyse herkesin başından geçicek biz yavaş yavaş atlatıyoruz allah bir daha kimseye ayrılı yaşatmasın hep birlikte yaşatsınn amin deyin kızzzzzz

cok sevındım canım cok guzel gnler gecırın ınsaalah bak bır gun ne cabuk gecmıstr sana yanındayken ama yokken saatler dkıkalar duruyor sankı sımdıde ole dursa dımı ama safak gıdene kadar sayma bır anda hepsını atırıverırsın kızz ole daha zevklı oluyor neyse cnm benım kendıne cok ıyı bak kocanada ıyı bak

zeynelimm harika bi yazıı buu
ağlattıınn beniiiii :2:

bıktım ya offfffff :84::84::84::84: eski sevgilim mesaj attı yeter ya bıktm annesindende ablasındanda kendisindende Allah ım yaa :84::84::84::84::84:

askım aradı konustuk bıraz trıplı calısıyorum dıe :18: ama sesı iyi gelıyordu onu cok sevdımı ve ozledımı soyledım bıraz olsun ona moral olmustur dedım sunun surasında kaldı 207 gun bır okadar daha sabredelım sen dayanamazsan ben hiç dayanamam dedım neyse ben bıraz agladım :2: oda sen aglama ben senı cok sevıyorum gelınce hersey duzelıek dedı kapattık kızlar sesını duymak bıle ii geldı su zaman akıp gecsede artık hersey yoluna gırse cunku bız cok yıprandık artık hele bnm askım psıkolojısı ve moralı sıfır allahım neolur bana askerıme ve tum asker yarenlerıne sabır ver cook zorr beklemek

bıktım ya offfffff :84::84::84::84: eski sevgilim mesaj attı yeter ya bıktm annesindende ablasındanda kendisindende Allah ım yaa :84::84::84::84::84:

neoldu kız nıye arıyor senı bılmıomu baskası oldunu ne ınsanlar var su dunyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…