Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim şekerim sen nasılsınbi uyumusum akşam kk ye girdikten sonra biraz önce uyandım

ohh negüzelll ögelee uykusunuu hiçç bişii tutmuyooo canımm varyaa ıı oluooo derslerdenmı bıdee safakınn sıkısstırıyoo wallaa kuzuu uykuyamı verdınn kendınıı bakk eglencezz hee bugunn ekmekk yokkk benııı

benimde canım çok sıkkın ya
napıyosun

sağol canım benim gel de bana sor sen
sabır kalmadı artık bitime yaklaştıkça bitmiyor sanki

hoşbuldum canım naber

iiyiimm duygumcuum sen nasılsınn bakalımm az kalmıss azz bakk sewındıımm adınaaa bıdee bızee bakkk aşafakalaraa yaa duaa ett

benimde canım çok sıkkın ya
napıyosun

sağol canım benim gel de bana sor sen
sabır kalmadı artık bitime yaklaştıkça bitmiyor sanki

hoşbuldum canım naber

ayyy canım bilmem mi ben şimdide kafayı yemeye başladım sen nasıl sabırsız heycenlısındır ya ama bak çok az kalmış be

şafak zaten iyice sıkıştırdı artık beni rüyamalarıma giriyo valladün gee rüyamda kayananam bize gelmiş cadının teki cıkıyodu gece bizde kalıyodu gecenin bi vakti beni uyandırp yemek faln hazırlatıyodu.sonra o gidince babam bu iş olmas bunlar ne acyip insanlar fln diyodu aşkıma alttım rüyayı sen iyice etkilenmeye başladın bu tanışma olayından fln dedi senin popon açıkta kalmış herlde diyo
oynıcaz organikim oynıcaz aşkımdan bugn o enerjiyi yükledim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…