he ya tertippp dizi olunca ilk dizi izliorum sonra kk,sonra yatma vaktii böle daha hızlı geçio akşamları
yok benm askerm tunceli hozatta tugayda,kocaman biyermş.. hiç karakola gitmedi die sevinirken son anda çıkarmışlar karakol işiniinş gitmeezzzzz:18:
organiikkkk aşkiton geliomuşş, oohh ne mutlu sana
havalar da düzeldi, bahar geldiii.. gezersinz ne güüzzeeelllllll
canım benimki karakolda bişey olmaz üzme kendini denetimelr var bu aralrda belki ondan çağırmışlardır
ne biliymm hiç mi hiç istemiorum gitmesnii, gitmez inş. :93:
bu arada yazıştıklarnzı anlayamadm,ne zamn tanşcan kaynanayla
kısshh ne guzell dıyonn bahar geldıı dıeeewallaa olee kar yagıyoduu sımdıı sansınaa hava actııı ne guzelll bol bol 9 günüü ii degerlendırmemızz lazımm yaaa ama zamnn gecmıyoo ıımııı şekerımm yaa senıdee tebrıkk ederımm nazarlıgınıı takarımm az kalmısssss senınndee kzuummm
hi. gitmemiş ya karkaola ondan tuhaf geliyodur sana. benimki askerden gelince işte canım ya yanına gidecem ya o zman
heee bende sandım ki askerin gelmeden tanışmaya gitceennn
ne kadar kalcan aşkının yanında bakalım
az kaldı da geçmioo ki organikm
9günn,ne güzelll her günü dolu dolu geçirinnn
şafağnda azaldııı,biticek biticcceeekkkkkkk
5 gün planlıyoruz canım ama bilmiyorum belki erken dönmem gerekir belki 1 2 gün daha artar o zman ki duruma bağlı işte ailem bilmiyo çünkü eskişehire arkaşlara diye çıkıcam yola
kızz şekerr gıbısınn agzındann bal damlıyooyaaa gercektenn şafağımm azalıyooo dımıı bana saka gıbıı gelıyoo gercektenn koymadıı 400 300 200 de bu yüzlerde bıttı bıtıcekk ama yınedee gecmıyoo sankı palkalardaa durucakmısss gıbııı cnımm yaaa
kızz şekerr gıbısınn agzındann bal damlıyooyaaa gercektenn şafağımm azalıyooo dımıı bana saka gıbıı gelıyoo gercektenn koymadıı 400 300 200 de bu yüzlerde bıttı bıtıcekk ama yınedee gecmıyoo sankı palkalardaa durucakmısss gıbııı cnımm yaaa
anemmmmm kısss sen plakaları düşünme şimdik 6 gün kaldı on u düşünyaw kıslar şu trendyol diye bi alışveriş sitesi var çok güzel ucuz şeyler var hiç ordan alışveriş yaptınız mı ya:44::44::44:
wuhhuuuuuu olur böyle tertip :) ailelerin her zaman her şeyi bilmesi gerekmez
onlarda mı kalcaksn otel filan mı ?
bakk hasret giderdikten sonra orduya merkze pideciye gidin terto :)))
ben netten şimdiye kdr sadce uçak bileti aldm, başkada hiçç alşverş yapmadm.. güvenemiorum ya :S
olur mu olmaz mı,malı nasıdr.. en iisi kendn gidip mağazdan almak gibime gelio :82:
anemmmmm kısss sen plakaları düşünme şimdik 6 gün kaldı on u düşünyaw kıslar şu trendyol diye bi alışveriş sitesi var çok güzel ucuz şeyler var hiç ordan alışveriş yaptınız mı ya:44::44::44:
benn üyeyimm ama henüzz bişii almadınnn canımm ama limango dıee bıı sıtee varr orayıı tavsıyee ederımm güzelll şelerr artıı aldımm yanıı kolyee ama güzelll...canımmm benımmm dusundumm ıstee gerçii çok varrmışş ett palakalaraa
şeker gibi konuştumm ama şimdi bazı acı yerler gelio organikk
150den geriye 99a kadar hiç geçmiyoo sankii.. ama plakalar iyi gidiyoo,bakalm son 30 nası geçicek..
ama ben 150de çoookkk zorlanmştmmmumarm sende de öle olmaz
otelde canım ya onlarda haytta kalamam ben yasöyledim aşkıma geçen gün pideciyi gideriz fln dedi sen netten bak gezmek istedğin yerleri listele fln dedi arda bakıyorum işte:78::78::78::78: ayyy yok canım bilseler yerler beni çıtır çıtır valla
dur o siteyede bakem hemencikyeni ciciler almam lazım aşkım gelcek ya daha var canım plaka geel ben sena moral depolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?