Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anammm ayferımm poponnn ammaaa açıktaa kalmışşş vallaa kızzz olee seeyy olurmuuu nesee senıı bıı kavusturalımdaa sıraa baannaa cokk varr amaa kavuss bee kuzu kavuşşşş

anammm ayferımm poponnn ammaaa açıktaa kalmışşş vallaa kızzz olee seeyy olurmuuu nesee senıı bıı kavusturalımdaa sıraa baannaa cokk varr amaa kavuss bee kuzu kavuşşşş

kıs tanışma olayına bi kere dedim ya damam stres tavan yaptı bende sürekli düşünüyorum valla sen yeterki işte sekerim kavuşurum inş. sizinde kavuştuğunu görcem

kıs tanışma olayına bi kere dedim ya damam stres tavan yaptı bende sürekli düşünüyorum valla sen yeterki işte sekerim kavuşurum inş. sizinde kavuştuğunu görcem

biyeree kaaybolamazzsınn olee bii şansınn yokk şekerrriimm burdasınn benıdee ısteyıoo tanıstırmakk kadınlaa konusuyoruzzz ama gıdeemm cekınıyorumm o geldıı tanıstıı stress yaptıı amaa benn olsamm tuwalettemm cıkamm vallaaa askımlaa konutumm erkeknn kapadıkk minik askerimm nöbetee gitcekk ama aklıı havadaa kamufılajlarınıı unutmuss çamasır makınesındee arkadasııı barıyoo cıhann gell cıktıı dıee hemenn gıttııı almaayaa yawrumm yaa:86::86::86::86:

aşıkmısınız nesiniz yaww ya bana geçen sen gittiğimde çok ısrar etti hatta kadıncık aradı gelimmi yanınıza fln dedi ben istemedim şimdi damam olur gelince tanışırık dedim ama bilmiyorum valla rüyalarıma biliyo giriyo artık

wallaa canımm benımmm şekerımmm askıkızzz galıbaa bakk yınee aradıı bebem nobetee gıttcekkk gıtt barı kıss senn gıtt sonadaa ben gıtcemm bakk kaynanama senn bana bı anlatt onaa goree ondeen senııı gönderıyorumm baakkk

ya canım neşeli tatlu birine benziyo aşkımla konuşurken fln hep kızım ne yapımş diyo soyrumuş ama insan stres yapıo işte:83::83::83::83::83::83: ben sana tavsiye veririm bi tanışımda

ya canım neşeli tatlu birine benziyo aşkımla konuşurken fln hep kızım ne yapımş diyo soyrumuş ama insan stres yapıo işte:83::83::83::83::83::83: ben sana tavsiye veririm bi tanışımda

senııı beklıyommm kuzumm bakk habrımm olcakk heee anlatcann babandaa olee ıstee nasılsın kızım hastamısın solemı bolemıı bakıyosunn o cana yakınn acaba sewrlermıı ben gıttgımde baskası gelırmı stress heycann basıyooo nasıl dawrancagımıı unuturumm vallaa bı an baslarsam danss yapmayaa askımm fururr benııı

ben şuan o moddayım işte canım nasıl davrancam ne yapcam bilmiyorum nasıl tepki veririm onuda bilmiyorum en geç bi hafta sonra gelir anlatırım olanları

kesınn beklıyorumm bakk zatenn napcagımm bellı olmazz heyecandannn
merk etme organikim en geç bi hadta sonra herşeyi anlatırım

dizi olunca mı gelmiyon sen:82::82::82: karakolda değilmiydi ztn kıs:44::44::44:

merk etme organikim en geç bi hadta sonra herşeyi anlatırım

dizi olunca mı gelmiyon sen:82::82::82: karakolda değilmiydi ztn kıs:44::44::44:

he ya tertippp dizi olunca ilk dizi izliorum sonra kk,sonra yatma vaktii böle daha hızlı geçio akşamları
yok benm askerm tunceli hozatta tugayda,kocaman biyermş.. hiç karakola gitmedi die sevinirken son anda çıkarmışlar karakol işini inş gitmeezzzzz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…