Hoşbulduk cnmslm canım hoşgeldidn
:80::80::80::80:
şafak zaten iyice sıkıştırdı artık beni rüyamalarıma giriyo valladün gee rüyamda kayananam bize gelmiş cadının teki cıkıyodu gece bizde kalıyodu gecenin bi vakti beni uyandırp yemek faln hazırlatıyodu.sonra o gidince babam bu iş olmas bunlar ne acyip insanlar fln diyodu aşkıma alttım rüyayı sen iyice etkilenmeye başladın bu tanışma olayından fln dedi senin popon açıkta kalmış herlde diyo
oynıcaz organikim oynıcaz aşkımdan bugn o enerjiyi yükledim kendime
anammm ayferımm poponnn ammaaa açıktaa kalmışşş vallaakızzz olee seeyy olurmuuu nesee senıı bıı kavusturalımdaa sıraa baannaa cokk varr amaa kavuss bee kuzu kavuşşşş
kıs tanışma olayına bi kere dedim ya damam stres tavan yaptı bende sürekli düşünüyorum vallasen yeterki işte sekerim kavuşurum inş. sizinde kavuştuğunu görcem
çaağlaacıkk senndeee hoşşgeldınn askımlaa konusstumdaa göremedımmk.bakamayınn
biyeree kaaybolamazzsınn olee bii şansınn yokk şekerrriimmburdasınn benıdee ısteyıoo tanıstırmakk kadınlaa konusuyoruzzz ama gıdeemm cekınıyorumm o geldıı tanıstıı stress yaptıı amaa benn olsamm tuwalettemm cıkamm vallaaa askımlaa konutumm erkeknn kapadıkk minik askerimm nöbetee gitcekk ama aklıı havadaa kamufılajlarınıı unutmuss çamasır makınesındee arkadasııı barıyoo cıhann gell cıktıı dıee hemenn gıttııı almaayaa yawrumm yaa:86::86::86::86:
aşıkmısınız nesiniz yawwya bana geçen sen gittiğimde çok ısrar etti hatta kadıncık aradı gelimmi yanınıza fln dedi ben istemedim şimdi damam olur gelince tanışırık dedim ama bilmiyorum valla rüyalarıma biliyo giriyo artık
önemli değillllll oragnikçikk
wallaa canımm benımmm şekerımmm askıkızzz galıbaa bakk yınee aradıı bebem nobetee gıttcekkkgıtt barı kıss senn gıtt sonadaa ben gıtcemm bakk kaynanama senn bana bı anlatt onaa goree ondeen senııı gönderıyorumm baakkk
ya canım neşeli tatlu birine benziyo aşkımla konuşurken fln hep kızım ne yapımş diyo soyrumuş ama insan stres yapıo işte:83::83::83::83::83::83: ben sana tavsiye veririm bi tanışımda
senııı beklıyommm kuzumm bakk habrımm olcakk heee anlatcannbabandaa olee ıstee nasılsın kızım hastamısın solemı bolemıı bakıyosunn o cana yakınn acaba sewrlermıı ben gıttgımde baskası gelırmı stress heycann basıyooo nasıl dawrancagımıı unuturumm vallaa bı an baslarsam danss yapmayaa askımm fururr benııı
slmmm fıstıkllaaarrrrrrrr :80:
nasılsınz bakalmm
anem tertip gelmişşş
ben şuan o moddayım işte canım nasıl davrancam ne yapcam bilmiyorum nasıl tepki veririm onuda bilmiyorumen geç bi hafta sonra gelir anlatırım olanları
kesınn beklıyorumm bakk zatenn napcagımm bellı olmazz heyecandannn
merk etme organikim en geç bi hadta sonra herşeyi anlatırımkesınn beklıyorumm bakk zatenn napcagımm bellı olmazz heyecandannn
erkenciym bugn terto,bugn dizim yok çünküümmm
şafak attırmaya son 1buçk saat
offf şafaklar azaldı ama aşkımın 15günlüğüne karakola gitme ihtimali varmşşşşş
inşşşş gitmeezzzzzz :84:
merk etme organikim en geç bi hadta sonra herşeyi anlatırım
dizi olunca mı gelmiyon sen:82::82::82: karakolda değilmiydi ztn kıs:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?