kızlar aşkım teli yüzüme kapadı beni aramış arkadaslarımla oturuodum duymamışım teli 2.ye arayınca duydum açtım o çok eğlenion herhalde dedi kapadı teli yüzüme nie böle yapıp beni üzüo yaaa
hoşgeldinnnnnn
benimde öyle uçları canım ya.düzleştiyomusun sen saçlarını
normalde dalgalıı şekerımm tabıı düzleştiriyorumm arada maşaa yapıyorumm ama herr sabaa ugrasamıyorumm cokk zorr gelıyooo sekeriimmm yaaa
askerlik arkadaslarım sizi seviyorum
aslında burayı çeyiz topiğne çevrmek istemiyrum ama bugün ailemle beyaz eşya hakkında konştuk tahmini fiyatlarını çıkardık falan ama sizce tüm eşyaların aynı marka olması iyimidr yani bozulduğunda garanti açısından ve br bütünlük açısından malesef bnm beğendğm modellerin her biri farklı marka babamda pek sıcak bakmadı işte kafam karıştı yani buzdolabı ayrı fırın ayrı marka olursa ne olr ki
kızlar aşkım teli yüzüme kapadı beni aramış arkadaslarımla oturuodum duymamışım teli 2.ye arayınca duydum açtım o çok eğlenion herhalde dedi kapadı teli yüzüme nie böle yapıp beni üzüo yaaa
düzleştiricelr amhvediyo işte canım ya az kullnsanda bena artık bıraktım tamamen bonus geziyorumhoşgeldinnnnnn
normalde dalgalıı şekerımm tabıı düzleştiriyorumm arada maşaa yapıyorumm ama herr sabaa ugrasamıyorumm cokk zorr gelıyooo sekeriimmm yaaa
kıssss döverim bahhhhhh bunalım olma 6 gün sonrasını düşün hayl et
:82::82::82::82:hımmm pembiş olmayısın canım çok beyazsan:18::18::18:
yok ayfercm önce azcık pembe oluorum,sonra bronzlaşıorum.. şöle bi iki ten koyulaşsam ii olur..
bide alışverşe çıkarm aşkm gelmedn 1 hfta önce
maddi yönden çkücem nisandaaa
aynen canım bende alışveriş yapcam parazıkler gitti valla
üzülmeee juliamm, biliosun son günler böle stresli oluyolarrr
o pişman olur zaten yaptığna,sen sıkma canını,ama bişi de deme.. msj at bol bol ki onu aklından çıkarmadğnı bilsin
askerlikten tatlıımm benimki yüzüme kapatmayı bırak aramıo bile ole yapınca bi kızıo bi kızıo normal yani canım
ama konuşamadık çok mutsuzum şuancanım üzülmüştür açmayınca kendi kendinede sinirlenmiştir sonra konuştuğunda anlatırsın sakin sakin anlar yaonun sana yaptığını bende yapıyorum bazen analtınca hakveriyo sonra üzme kendini
kıssss döverim bahhhhhh bunalım olma 6 gün sonrasını düşün hayl et
:82::82::82::82:hımmm pembiş olmayısın canım çok beyazsan:18::18::18:
hoşgeldinnn julia
hiç huzurlu oturamadım ama arkadaslarımla yüzüm bi dakika gülmedi
ama konuşamadık çok mutsuzum şuan
eşi sevgilisi erzincan da asker olan yokmu
wuwwww gecelikkkızlar değerli fikirleriniz için tşk ederim yardımcı oldunuz bana kafam karışıktı
aslında servis ve kurulum açısında hepsinin gelip kurulması çok mantıklı
ama ne yapayım işte farklı beğenilerim var ayrı markalardan hemde bi askerimde gelsn beraber bakarız artık
geçen bi int sitesinden çok güzel saten gecelik ve sabahlık aldım kıyafet türlerini deneyip almaktan yanayım beden sorunu falan ama aldğımda tam bedenime göreydi ve tam istedğim gb çıktı rengi dokusu falan hemen kaldrdım çeyize
geçicek geçicekkkkkkk hani organik kurtlar dökülmüyo bu gecekıshhh dövvv vallaa akıllanmamm benn:2: günn amaaa gercektenn anlıyorummm burdayken gecmıyenlerııı gcemıyoooo
eşi sevgilisi erzincan da asker olan yokmu
wuwwww gecelikkbilmiyorum mentolüm ya söyle bi garanti veiyolar beğenmezsen 7 gün içinde gönderiyosun parasını iade ediyosun.bide normal 36 beden manken giymill hepsini yani benim bedenim çalı gibi
geçicek geçicekkkkkkk hani organik kurtlar dökülmüyo bu gece
kızlar hepinizi kocaman en bolundan öpüyorummmm
yarın erken kalkacağım malum şimdi gideyim azcık güzelleşeyim
beni unutmayın anacığım
herkese iyi geceler rüyalarınızda askerinizle hasret kaldğınız ne var ise yapın
beni unutmayın anacığım
beni unutmayın anacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?