Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askerlikten tatlıımm benimki yüzüme kapatmayı bırak aramıo bile ole yapınca bi kızıo bi kızıo normal yani canım

bana kalırsa aynı marka olması bütünlük açısından iyi olur digerleri pek sorun olmaz sanırım ancak kurulum aşamasında servisler farklı olur aynı marka olursa bir servis gelir hepsini halleder

üzülmeee juliamm, biliosun son günler böle stresli oluyolarrr
o pişman olur zaten yaptığna,sen sıkma canını,ama bişi de deme.. msj at bol bol ki onu aklından çıkarmadğnı bilsin

canım üzülmüştür açmayınca kendi kendinede sinirlenmiştir sonra konuştuğunda anlatırsın sakin sakin anlar ya onun sana yaptığını bende yapıyorum bazen analtınca hakveriyo sonra üzme kendini

üzülmeee juliamm, biliosun son günler böle stresli oluyolarrr
o pişman olur zaten yaptığna,sen sıkma canını,ama bişi de deme.. msj at bol bol ki onu aklından çıkarmadğnı bilsin

hiç huzurlu oturamadım ama arkadaslarımla yüzüm bi dakika gülmedi
askerlikten tatlıımm benimki yüzüme kapatmayı bırak aramıo bile ole yapınca bi kızıo bi kızıo normal yani canım

canım üzülmüştür açmayınca kendi kendinede sinirlenmiştir sonra konuştuğunda anlatırsın sakin sakin anlar ya onun sana yaptığını bende yapıyorum bazen analtınca hakveriyo sonra üzme kendini
ama konuşamadık çok mutsuzum şuan

kıssss döverim bahhhhhh bunalım olma 6 gün sonrasını düşün hayl et

:82::82::82::82:hımmm pembiş olmayısın canım çok beyazsan:18::18::18:

hoşgeldinnn julia

kıshhh dövvv vallaa akıllanmamm benn:2: günn amaaa gercektenn anlıyorummm burdayken gecmıyenlerııı gcemıyoooo

kızlar değerli fikirleriniz için tşk ederim yardımcı oldunuz bana kafam karışıktı
aslında servis ve kurulum açısında hepsinin gelip kurulması çok mantıklı
ama ne yapayım işte farklı beğenilerim var ayrı markalardan hemde bi askerimde gelsn beraber bakarız artık
geçen bi int sitesinden çok güzel saten gecelik ve sabahlık aldım kıyafet türlerini deneyip almaktan yanayım beden sorunu falan ama aldğımda tam bedenime göreydi ve tam istedğim gb çıktı rengi dokusu falan hemen kaldrdım çeyize

wuwwww gecelikkbilmiyorum mentolüm ya söyle bi garanti veiyolar beğenmezsen 7 gün içinde gönderiyosun parasını iade ediyosun.bide normal 36 beden manken giymill hepsini yani benim bedenim çalı gibi
kıshhh dövvv vallaa akıllanmamm benn:2: günn amaaa gercektenn anlıyorummm burdayken gecmıyenlerııı gcemıyoooo
geçicek geçicekkkkkkk hani organik kurtlar dökülmüyo bu gece

Son düzenleme:

dökülmezzzmııı bee canımmm dökülmezzzmiii:87::87::87::87::87::87::87::87::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: oohh ohhh şafakklardaa atıcakkk şimdiii haydennn kızzzlaarrrr

kızlar hepinizi kocaman en bolundan öpüyorummmm
yarın erken kalkacağım malum şimdi gideyim azcık güzelleşeyim
beni unutmayın anacığım
herkese iyi geceler rüyalarınızda askerinizle hasret kaldğınız ne var ise yapın

o zaman +18 bi rüyaaa görmek istioruummm bennnnn
ii gclr mervecmmm allah rahatlk versiiinnn

iyi geceler mentolüm günün çok güzel geçer inş.

canımmmm iyii gecelerr tatlımmm benımmm yarınnn askınıı gorcenn heee hadııı bakalımmm ııı cee suusslenn pusslenn kokunudaa sıkkksennn o alırrr sendennn kokunuu merakk etmeee optumm cnıkommm iicee gözlerınee bakkk benn nıee hecann yaptıyysammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…