kızlar hoşbuldum
valla nasıl üşendim şimdi anlatamam saçımı yıkama lazım
düzleştrici aldım geçen hafta yapmıştım çok beğenmiş canım bnm işte kıvırcam düzleştrcem karışık bşiler yaparım çok cici bide tişört aldım üstnde kurdele var kedicikler var onuda giycem ayyyy heyecan yaptım bak şimdi
tuğbacım şanlısıyız tatlım çok şükür biz hala cam ile görüşürken siz aşklarınızın kollarında olacaksınız size ne mutlu Allah ayrmasın bir dha
ayfercm şimdi hemen annecğini arıyorum ve sizi ispiyonluyorum ayyyyy fena oldum cadı kaynana gb bnde çok yapardım bizmde öle bi ist anımız var ahhh ahhh nasıl mutluyduk
devrem bi yapamıyrum şu kaş olayını valla dışarı gdp hiç para veme kendn almaya devam ama saç için bi değişklik şart aklını başından al bncede
slmm kızlar
hoşgeldinnnnnnŞafak 61 Trabzon, maşaallah.. :)
actılaryaa sacımıııhepp maff olsuu bakımm yapıyorumm serum maskee fılannn ama yookk olmuyoo uucndann kıtt kıtt gıtcekk malesefff cnımmm
benimde öyle uçları canım ya.düzleştiyomusun sen saçlarını
kızlaarr nisanda solariuma başliyim diorumm.. süt gibi bembeyazımm.. azcık bronzlaşiim, aşkitoma güzel görüniyimmm :82:
ayy herkez online
eşimsiz son 57 gün yihuuu
ayy herkez online
eşimsiz son 57 gün yihuuu
kıssss döverim bahhhhhh bunalım olma 6 gün sonrasını düşün hayl etbennn askımııı istiyorummm çokkk özleddimmm
:82::82::82::82:hımmm pembiş olmayısın canım çok beyazsan:18::18::18:kızlaarr nisanda solariuma başliyim diorumm.. süt gibi bembeyazımm.. azcık bronzlaşiim, aşkitoma güzel görüniyimmm :82:
slmm kızlar
beyaz olan esmerlesme derdinde esmer olan beyazlasma derdinde bnde esmerim
askerlik arkadaslarım sizi seviyorum
aslında burayı çeyiz topiğne çevrmek istemiyrum ama bugün ailemle beyaz eşya hakkında konştuk tahmini fiyatlarını çıkardık falan ama sizce tüm eşyaların aynı marka olması iyimidr yani bozulduğunda garanti açısından ve br bütünlük açısından malesef bnm beğendğm modellerin her biri farklı marka babamda pek sıcak bakmadı işte kafam karıştı yani buzdolabı ayrı fırın ayrı marka olursa ne olr ki
hehehe hep öyle olur zatenn
ama yüzümde renk yok yahuuu bembeyaazzzzzz, çok hafif bronzlaşsam fena olmazz
askerlik arkadaslarım sizi seviyorum
aslında burayı çeyiz topiğne çevrmek istemiyrum ama bugün ailemle beyaz eşya hakkında konştuk tahmini fiyatlarını çıkardık falan ama sizce tüm eşyaların aynı marka olması iyimidr yani bozulduğunda garanti açısından ve br bütünlük açısından malesef bnm beğendğm modellerin her biri farklı marka babamda pek sıcak bakmadı işte kafam karıştı yani buzdolabı ayrı fırın ayrı marka olursa ne olr ki
kıssss döverim bahhhhhh bunalım olma 6 gün sonrasını düşün hayl et
:82::82::82::82:hımmm pembiş olmayısın canım çok beyazsan:18::18::18:
yok ayfercm önce azcık pembe oluorum,sonra bronzlaşıorum.. şöle bi iki ten koyulaşsam ii olur..
bide alışverşe çıkarm aşkm gelmedn 1 hfta önce
maddi yönden çkücem nisandaaa
tatlım düzleştir iyice aralarına bir kaç kıvırcık bukle güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?