Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

10 ay bıttıı dusunn cnaımm daha camdaa 2 kere gordummm dahada goremedımm çarsısı kıtlendııı goremıycemm dahaa dusunn 5 ay ıcındeee

mentolüm bütün görüşemeyenlerin acısını sen çıkar damam mı fıstukkkkkk oll aşkın yapışssın kameraya

kızlar hoşbuldum
valla nasıl üşendim şimdi anlatamam saçımı yıkama lazım
düzleştrici aldım geçen hafta yapmıştım çok beğenmiş canım bnm işte kıvırcam düzleştrcem karışık bşiler yaparım çok cici bide tişört aldım üstnde kurdele var kedicikler var onuda giycem ayyyy heyecan yaptım bak şimdi
tuğbacım şanlısıyız tatlım çok şükür biz hala cam ile görüşürken siz aşklarınızın kollarında olacaksınız size ne mutlu Allah ayrmasın bir dha
ayfercm şimdi hemen annecğini arıyorum ve sizi ispiyonluyorum ayyyyy fena oldum cadı kaynana gb bnde çok yapardım bizmde öle bi ist anımız var ahhh ahhh nasıl mutluyduk
devrem bi yapamıyrum şu kaş olayını valla dışarı gdp hiç para veme kendn almaya devam ama saç için bi değişklik şart aklını başından al bncede

aminn tatlmm,, hepimiz yiicez bitircez şu askerliği en sonundaa

ama yazuk değül mü mentolüm bana niye ispiyonluyosun:84::84::84::84::84::84: düzleştir saçlarını sonrda kıvır canım öle çohhhh gözel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…