Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen daha yeni göndermiş saylırsın canım görün birbirnizi
şafağım güzel ama gelde bana sor işte canım ya azaldı ama ben de bittim ama:97::97::97::97::97::97::97:
aşkın gelsin ozaman hiçbişeyin kalmaz canım güzel günler sizi beklio

bende hatırlamıorum canım bir sürü kişiye söleyince karıştırıyorum :) Gökçeada da
hatırladım canım şormuştum iyi bi yerde canım ya ne güzel hiç sıkma canını farketmeden zmanın geçivercek ztn burda herkes aynıdır o yüüzden bu topikte çok iyi geliyo insana herşeyi paylaşıyoşun arkadaşarından destek alıyosun onlardan

hopppppppppppppppppppppppppppp

ŞAFAK 45
kıslar poponuzu kaşıyın nazar değmesin:111::111::111::111::111::111::111::111:

batıda ama komando olarak yapıo askerliğini eğitimler zor canım neyseki yazıcı seçilmiş...
evet bu topic çok iyi gelio bana herkes çok destek oluo birbirine,hem yanlız olmadığımı görebiliorum :)

batıda ama komando olarak yapıo askerliğini eğitimler zor canım neyseki yazıcı seçilmiş...
evet bu topic çok iyi gelio bana herkes çok destek oluo birbirine,hem yanlız olmadığımı görebiliorum :)

bak ne güzel yazıcıymış hiç sıkma canını bak döverimbende çok istedim yazıcı olsun igye ama olmadı komndo olarak kaldı şimdede karsta işte neyseki az kaldı

bak ne güzel yazıcıymış hiç sıkma canını bak döverimbende çok istedim yazıcı olsun igye ama olmadı komndo olarak kaldı şimdede karsta işte neyseki az kaldı

:92::92:tamam tamam kızma canım sizin bitmek üzere artık sıkıcaksınız dişinizi bende çok sevindim zaten yazıcı olunca içim rahatladı

:92::92:tamam tamam kızma canım sizin bitmek üzere artık sıkıcaksınız dişinizi bende çok sevindim zaten yazıcı olunca içim rahatladı

yakında dişsiz kalcam:86::86::86::86:

güzeller ben kaçar uyumak lazımmm kendinize cici bakın rüyalrınızda aşşklarınızı görün
ŞAFAK 45 çok sevim seni

yakında dişsiz kalcam:86::86::86::86:

güzeller ben kaçar uyumak lazımmm kendinize cici bakın rüyalrınızda aşşklarınızı görün
ŞAFAK 45 çok sevim seni
sende rüyanda askerini gör tatlım iyi gecelerrr

nasıl rahatlar mı sizin yazıcılarr bnmki de yazıcııı

canım benim askerim yarın masabaşı görevine başlıcak daha bişey anlamadık yani senin ki rahatmı?

canım benim askerim yarın masabaşı görevine başlıcak daha bişey anlamadık yani senin ki rahatmı?[/QUOTE]

bilmiorum çünkü o yazıcı olmak istememiş hiç çavuş olmak istiyodu üzgün bi şekilde yazıcı yaptılar beni dedii bende pek anlamadım bişe ama masabaşı ona sıkıcı geldiği için öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…