şafak=45
manisa ya selammmmm :80:
son 1buçuk ayımız kaldıııı
canım benim askerim yarın masabaşı görevine başlıcak daha bişey anlamadık yani senin ki rahatmı?
Yanlış alıntı olmuş, kusuruma bakmayın..:26:
Aslında konunun sadece asker yolu bekleyenlere ait değilde, bütün gün sayanlara ait olduğunu zannetmiştim, konuyu son cevaplananlarda buldum, Ah erkekler bölümünde olduğunu yeni farkettim.. Ben düğünümün şafağını sayıyordum askimiozledimcok, olsun bu da bir nevi askerlik değil mi? :)
Allah bütün askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin inşaallah.. :)
maşallah canım şafağına
anladım canım ama bunada şükür ya ne kadar zor görevde olanlar var en azından masabaşı işleri
teşekkrüler ecmm darısı en kısa zamnda sana inş..
bu arada resminz çok güzel, sizede maşallah çok yakışıosunz
o sevinmesede ben çok sevindim zaten çok şükür bunalım takılıyoruz ama yaa çok var daha
teşekkre gerek yok canm, gerçekler bunlaarr..
off benm aşkımda 5gün bunalmda 2gün normal oluo en fazla
bi bitse de kurtulsak yaa
onlar öle olunca bizde ne yapıcaımızı şaşırıyoruz dimi canım o mutlu olunca o kadar seviniyorum ki bende ama üzüldümü içim parçalanıo..hayır bide bizim onlara destek olmamız lazım bizde onlar gibi davranırsak daha da bunalıma giricekler
aynen öylee yaa, benm moralim bozuk olsa bile hiç belli etmem ona,bide bizi orda kafayı takp bunalmasınlar..
az kaldı aşkım azcık daha sabredicez diorum, hergün aynı şeyleri söyleme bana diomanyak mı ne,napim bende onun kadar sıkldm, özledm, ama az kaldı başka ne denilir ki
senin askerinin çarşı izni oluyo mu
iyi bakalım her hafta devamı gelir inş.normalde ustaya yeni gittiği için ilk bir ay yoktu ama atış takımına seçilmiş atışları iyi die çarşı izni vermişler dün çıktı canım ilk defa bi daha ne zaman çıkar bilmiorum senin askerinin varmı izni görüşebiliomusun camdan falan ?
üzüldüm sizin adınıza canım ama zaten az kalmış bu zamana kadar dayanmışsınız.. inşallah rahat olucak benim aşkım da zamanla görücez canım kısmet.. ben çıkıyorum tatlım geç oldu tatlı rüyalar iyi geceler öpüyorummmiyi bakalım her hafta devamı gelir inş.
yok bizim öle bi şansımz canm, askerm tuncelide.. en son mayısta dağtm iznine geldi o kadar..
keşke çarşı izni filan olsaydı bu kadar bunalmazdı die düşünüorum.. ama napalm kısmet işte
seninki yazıcı olmş , bildiğim kadaryla yazıcılar rahat oluo, telde kullanır yakında, rahat rahat konuşursunz
üzüldüm sizin adınıza canım ama zaten az kalmış bu zamana kadar dayanmışsınız.. inşallah rahat olucak benim aşkım da zamanla görücez canım kısmet.. ben çıkıyorum tatlım geç oldu tatlı rüyalar iyi geceler öpüyorummm:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?