Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrr

ay maşallah düzce'ye bugün hava güneşli,açık ve çok güzel,sanki ilk bahar gibi,aşk doldum birden yaaaaaaa gelsin artık askerim

askerim gesin demişken ; şafak "60" Tokat'a selaaammm!!! yarın 50'lerdeyiz inşh

ay ne kadar guzel bır safak cabucak gecıversın ıns evet ıst hava cok guzel guneslı dun bogazda bır yuruyus yaptım kuzenlerıle fln super moral oldu bana aksam askımla bıraz tartıstık sonra gonlumu aldı ama benı kırdı neapmak ıstıyor anlamıyorum calısmamı ıstemıo ama bnm calısmam lazım oof yaa kafayı sıyrdım vala

amin tatlım çabuk geçer inşh:)))
ohhhhhhh istanbulu çok özledim zaten nasıl heveslendirdin beni yaaa ne iyi etmişsin yürüyüş yaparak,sahiden moral olmuştur sana ay sonunda bende gelecem inşh:)
ama benim ki hiç dışarı çıkmamı istemiyor ya çok garip bişi oldu iyice son zamanlarda,çok yoruyo kırıyo beni
senin askerininde çalışmamanı istememesi asker psikolojisine göre normal sanırım canım,hepsi aynı galiba ya ve kalp kırıldığı zaman bence tam manasıyla düzelmiyor hiç

ben bu kıskançlık durumunu başlarda yaşadım ama şimdi maşallah öyle şeyleri sorun yapmıyor.ama tabii başka sorunlarımızda oluyor...şu zamanı en az hasarla atlatalım yeter..

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

susu_ - Şafak 27 - GAZİANTEP'e selam:80:
askimiozledimcok- Şafak 45- MANİSA'ya selam:80:
deniz878 - Şafak 46 - KAHRAMANMARAŞ'a selam:80:
kardelen44 - Şafak 53 RİZyE'e selam :80:
mavimavimavi - Şafak 60- TOKAT'a selam:80:
Duygu.C - Şafak 61 TRABZON'a selam :80:
cigdemduzgun- Şafak 64 UŞAK 'a selam :80:
Julia- Şafak 65 VAN 'a selam :80:
yegec123 - Şafak 65 VAN'a selam :80:
Grimsi_ - Şafak 66 YOZGAT'a selam :80:
wakeupcall - Şafak 68 AKSARAY'a selam :80:
nuran07 - Şafak 70 KARAMAN'a selam :80:
burchecan - Şafak 73 ŞIRNAK'a selam :80:
eftelyaecrin - Şafak 77 YALOVA'Ya selam :80:
maviye_sevdali - Şafak 79 KİLİS'e selam
::80:

Brokoli - Şafak 113
nefesim - Şafak 116
saysaybitmiyor - Şafak 122
kelebek1238 - Şafak 152
ChoqSeqeR - Şafak 155
SiYaHinCiM -Şafak 161
miracle07 -Şafak 161
wbluebluew - Şafak 161
TepkiseLmi - Şafak 161
thetis - Şafak 161
organiik- Şafak 164
rcd - Şafak 165
qizz - Şafak 166
Latilokum - Şafak 187
zeynelim - Şafak 204
eLf-34 -204
pissy - Şafak 205
lady_cici - Şafak 205

cagla22 - Şafak 272
sevgilim_benim - Şafak 272
love_my - Şafak 272
umursuna - Şafak 272
mesutugba - Şafak 272
mmeerraall - Şafak 272
tgc_18 - Şafak 272

sinopluum- Şafak 349
ftmgl06 - Şafak 350
daisygirl - Şafak 350
10_nefise_10 - Şafak 352
minnne - Şafak 352
AswangCullen - Şafak 352
subat10- Şafak - 352
tuana_lalin - Şafak - 352
*SeA* - Şafak 356
merdiyet - Şafak 357
ecm- Şafak 384
DIPTISDIPTIS- Şafak 368

AYSIZGoKYuZu - 434
cadikazani23- 436
DeryaW - 439

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...

Son düzenleme:

düzelmiyor cnm düzelmiyor gercekten ben kayınvaldemlerle gorusmuyorum c.tesı gunu markette karsılastık ben gormemezlıkten geldım onları alısverısımı yapıp cıktım dun gece tel bnmkıne anlatmıslar tabı abartarak herzamankı gıbı benı bır aradı barut kesılmıs nıe saygısızlık yapıosun fln dedı bnde dedım ben deıl onlar yaptı ben kımseye ii davranmak zorunda deılım bıde bnm bır huyum var yapmacık olamıorum neysen oyum yanı:26: neyse sonra iş konusu acıldı nasıl bıyerde calıstımı bılmıomus aklı bnde kalıomuss ya bana bakarlarsaymıs fln fln bırsırı ıvır zıvır ben de sonunda basladım aglamaya sen dedım aılene cok deger verıosun bana vermıosun onlar bıze neler yaptı sen hala onları savunuyosun dıe baslayınca bu benı altan almaya basladı ben senı sevıyorum onlara gelene kadar sabredıcez ben gelınce duzelıcek ben sensız yasayamam fln demeye basladı tam 2 saat tel konustuk su askerlık psıkolojısımı nedır cabucak duzelsın yoksa tekmeye koyacam poposuna o olcak sonunda
ıst gel cnm gel beklerız hele sımdı havada super ne cok sıcak ne cok soguk tam gezmelık

ben bu kıskançlık durumunu başlarda yaşadım ama şimdi maşallah öyle şeyleri sorun yapmıyor.ama tabii başka sorunlarımızda oluyor...şu zamanı en az hasarla atlatalım yeter..

ne güzel.. yani keşke diğer sorunlar da olmasa ama kıskançlık büyük bi sorun haline gelebiliyor bazen
bende şahsen başından yaşamıyordum ama şimdi abartılı bi halde yaşatıyor,çıldırmama az kaldı tek duam gelince düzelmesi

günaydın kızlar hosgeldıınızz nasılsınız

Günaydın güzellerrrrrrrrrrŞafak 42

günaydın kızlar iyi haftalar dilerim hepinize

Hepicinize Günaydınlarr Olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…