- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Günaydın kızlaarrr
İyi haftalar diliyorum hepinize
Şafak 352
Günaydın İyi Haftalar Herkeseeee
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay maşallah düzce'ye bugün hava güneşli,açık ve çok güzel,sanki ilk bahar gibi,aşk doldum birden yaaaaaaa gelsin artık askerim
askerim gesin demişken ; şafak "60" Tokat'a selaaammm!!! yarın 50'lerdeyiz inşh
ay ne kadar guzel bır safak cabucak gecıversın ıns evet ıst hava cok guzel guneslıdun bogazda bır yuruyus yaptım kuzenlerıle fln super moral oldu bana aksam askımla bıraz tartıstık sonra gonlumu aldı ama benı kırdı neapmak ıstıyor anlamıyorum calısmamı ıstemıo ama bnm calısmam lazım oof yaa kafayı sıyrdım vala
Günaydın ben geldim kuşlar böcekler heryer ışıl ışıl
günaydın kızlar hosgeldıınızz nasılsınız
amin tatlım çabuk geçer inşh:)))
ohhhhhhh istanbulu çok özledim zaten nasıl heveslendirdin beni yaaa ne iyi etmişsin yürüyüş yaparak,sahiden moral olmuştur sanaay sonunda bende gelecem inşh:)
ama benim ki hiç dışarı çıkmamı istemiyor ya çok garip bişi oldu iyice son zamanlarda,çok yoruyo kırıyo beni
senin askerininde çalışmamanı istememesi asker psikolojisine göre normal sanırım canım,hepsi aynı galiba yave kalp kırıldığı zaman bence tam manasıyla düzelmiyor hiç
ben bu kıskançlık durumunu başlarda yaşadım ama şimdi maşallah öyle şeyleri sorun yapmıyor.ama tabii başka sorunlarımızda oluyor...şu zamanı en az hasarla atlatalım yeter..
günaydın cicimm hoşbuldumm iim sen nasılsınn??
günaydın kızlar hosgeldıınızz nasılsınız
Günaydın güzellerrrrrrrrrrŞafak 42
günaydın kızlar iyi haftalar dilerim hepinize
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay maşallah düzce'ye bugün hava güneşli,açık ve çok güzel,sanki ilk bahar gibi,aşk doldum birden yaaaaaaa gelsin artık askerim
askerim gesin demişken ; şafak "60" Tokat'a selaaammm!!! yarın 50'lerdeyiz inşh
günaydınnnnn
o da olacak inşallah az kaldı mavimhoşgeldin tertipppppppppppppp evet yaaaaaa heryer çok güzel bide askerlerimiz olsa
günaydın canım nulişimgünaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?