Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok fena yaa hiç sorma ( cuma da işim vardı işten erken çıktım şimdi bugün de erken çıkayı diyemem, inşallah geçer de gün çabuk biter yaa yemek yiyim de içicem bi ilaç

geçer tabi yaa geçmez mi güzelim bak ben,mkinin geldigi 2 ay oluyo nerdeyse

Son düzenleme:
dogrudur cnm ben de cuma gununden sonra dıyecem artık 199 ama korkmuom desemde ıcımde ufaktan bır korku sarıyor :18::18:

Hadi bakalım asıl zorluğu 100lerde görücez sanırım.. Sen de kavuş artık 100lere
Sen 100lere düşücen bende Cuma günü 6aydan düşüyorumm artık 5ay küsur dicem ozaman

bitsin bugün

devrem dün ekmek kızartma makinası ve su ısıtıcısı aldım.

selam kızlar, ben geldiiiim
mutluyum huzurluyum aşkımı gördüm geldim
güzel izmirinizi de gördüm canım, daha önce çok gelmiştim ama gaziemir'i ilk kez gördüm,
hakkaten güzelmiş walla, benim askerim çok şanslı, inşallah ustalıkda böyle şanslı olur

ohh ne güzel yakınlarda olunca gidip görüyosun tebi naptınızz nasıl geçtiii

Ooo iyi etmişsin devremm... Güle güle kullan inşallahh...
Ben baya önce halletmiştim küçük mutfak aletlerini..
Markaları ne aldıklaırnın?

sağol devrem bu ay sonu d.günüm annem d.günü hediyesi olarak aldı çeyizim için :78:

uzun zamandır bakıp kararsız kalıyordum bosch mu tefal mi diye. Bide kampanya yapmışlar ürünlerde denk geldi dün aldık annemle

su ısıtıcısı benim su ısıtıcımdan çok güzel

cok guzel cnm ben ekmek kızartma makınası almadım:87: ketıl da annem almıs bana ama bole celık deıl normal olanlardan neyse cnm alınmıs alınmıstır dıyıp tekrar almadım bnde bakalım :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…