Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

onlar yakında gıdıyor zaten cnm en cogunun 79 gunu var sonra tezkerecı devreyız alllahın ıznıyle
gelsın torunlaarr

aYiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kulağa çok hoş geliyorr devooo
Çok heyecan yaptımm şimddiiiii
Cidden geçiyor mu ne şu günleerrrr

günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın :87::81:

gelene kadar sabret kuzumm gelince acısını çıkart walla göster gününü üzmesin kızımızı

gecıyor cnm ole bole gecıyor hele sımdık yazın dahada hızlı gecer denız kum guness off off

bANAda yazın daha zor geçicek gibi geliyo be devoo
İnşallah çabucak geçerrrr

günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın :87::81:

Günaydın begümmmm Naber nasıl gidiyorr?

gidin ulen gidin tutanmı var sız gıdın bızde gıdelım dımı ama

Hahahaaa Çak devoooooooooo:13:

çok şükür iyiz canım da bugün ben pek iyi değilim regl oldum hem midem bulanıyo, hem karnım ağrıyo, hem belim ağrıyo bi halsizlik kafamı koyucak yer arıyorum çok fena geçiyo bu ay yine yaa (
senden naber canım?

Oyyy regl in ilk günü Haftanın ilk iş gününe geldimi pek bi zor olur bilirim..... Bi ilaç falan al dayanamıcak gibiysen...
Evet çok şükür yavaş yavaş geçmeye başladı sanki bizim içinde günlerr:97:
Bende iyiyim çok şükürrr...
Şafak oldu 187 Nasıl olayımm..Çok şükür bugünlere geldikk

yzın zaman cabuk gecer be cnm gunler uzun olur ama sokaklarda fln gecer aksam ları sohbet fln derken gunler bıtıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…