Hahahahaha Evet artık bizde Teskereci olmak istiyizzzzzzzzzzzz
onlar yakında gıdıyor zaten cnm en cogunun 79 gunu var sonra tezkerecı devreyız alllahın ıznıyle
gelsın torunlaarr
durun leynn bibiz gidelimmm
aYiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kulağa çok hoş geliyorr devooo
Çok heyecan yaptımm şimddiiiii
Cidden geçiyor mu ne şu günleerrrr
bende ole ıstıyorum cnm ama olmuyor onun ıstedıklerı bana uymuyor benım dusuncelerım ona uymuyor o burdayken hıc bole seler olmuodu hemıde hıc ne zaman askere gttı hersey tepetaklak oldu bazen dıorum bu hep boleydıde benmı yenı tanıdım dıe ama deyıldı bana cok zor gunler beklıyor onumde bakalım ne kadar dayanabılceem ama cok uzuluyorum cok aglıyorum bu duruma cok ısyan edıyorum ama kopek gıbıde asıgıım ona buda onu bıldıgı ıcın cok guzel degerlendırıyor bunu offff
durun leynn bibiz gidelimmm
gelene kadar sabret kuzumm gelince acısını çıkart walla göster gününüüzmesin kızımızı
günaydın canımmgünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın:87::81:
Kazık mı çaktınız kızımm gidin artıkınnnnnnn
gidin ulen gidin tutanmı varsız gıdın bızde gıdelım dımı ama
siz de gidin canım yaa bize gelsin sıragidin ulen gidin tutanmı varsız gıdın bızde gıdelım dımı ama
gecıyor cnm ole bole gecıyor hele sımdık yazın dahada hızlı gecer denız kum guness off off
günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın:87::81:
gidin ulen gidin tutanmı varsız gıdın bızde gıdelım dımı ama
bende ole yapıom cnm sabredıorum bakalım ne kadar dayanacaam
bANAda yazın daha zor geçicek gibi geliyo be devoo
İnşallah çabucak geçerrrr
Günaydın begümmmmNaber nasıl gidiyorr?
HahahaaaÇak devoooooooooo:13:
hıhh sanki biz bayılıyoz kalmayaa
çok şükür iyiz canım da bugün ben pek iyi değilim regl oldum hem midem bulanıyo, hem karnım ağrıyo, hem belim ağrıyo bi halsizlik kafamı koyucak yer arıyorum çok fena geçiyo bu ay yine yaa(
senden naber canım?
bANAda yazın daha zor geçicek gibi geliyo be devoo
İnşallah çabucak geçerrrr
Günaydın begümmmmNaber nasıl gidiyorr?
HahahaaaÇak devoooooooooo:13:
siz de gidin canım yaa bize gelsin sıraşafak 352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?