Al bendende okadar...
Halbuki bugün konuşmaya çok ihtiyacım vaarr
Yoksa bitmez koca günnn
su ısıtıcısı benim su ısıtıcımdan çok güzel
cok guzel cnm ben ekmek kızartma makınası almadım:87: ketıl da annem almıs bana ama bole celık deıl normal olanlardan neyse cnm alınmıs alınmıstır dıyıp tekrar almadım bnde bakalım :97:
ahh yaa çok güzeldi
beni karşısında gördüğündeki yüz ifadesi süperdi, şaşkın şaşkın
ama 2 gün nasıl geçti anlamadım
merhaba evet aynı yaa bu daha iyi elinin altında iyi yapmışsın almaklasenin niye canın sıkkın devrem :26:
merhaba sewwde yaa aynı demekkisu ısıtıcısı almak aklımda yoktu aslına bakarsan. çaycının altını su ısıtıcısı olarak kullanmayı düşünüyordum ama kampada olduğunu görünce onuda aldık.
sende iyi günlerde güle güle kullan cnm
varsa bi daha bi daha almaya gerek yok zaten, evlenincede bi dünya şey alınıyor. Olanları mutlulukla kullanmak nasip olsunda en mühim olanı o
sen sürpriz yapmıştın demi habersiz gitmiştin ne çok sevinmiştir ama. öyle oluyor zaten onlar yokken geçmez onlar olunca zaman su gibi akar geçer
selam kızlar, ben geldiiiim
mutluyum huzurluyum aşkımı gördüm geldim
güzel izmirinizi de gördüm canım, daha önce çok gelmiştim ama gaziemir'i ilk kez gördüm,
hakkaten güzelmiş walla, benim askerim çok şanslı, inşallah ustalıkda böyle şanslı olur
slmmmm kızlarrrrr nasılsınızzz şafak :271
evet süpriiz yaptımm, resmen şok oldu, ben de ağlamamak için zor tuttum kendimi
sonra dün konuşurken ağladım gerçi ama
herzamanki gibi o beni teselli etti
Hoşgeldinnn canım....
Güzeldir İzmir imiz... Ve sende çok şanslısınn.. Çok güzel bi haftasonuna denk geldinn
as. Hoşgeldin cnmm
Hoşgeldinnn canım....
Güzeldir İzmir imiz... Ve sende çok şanslısınn.. Çok güzel bi haftasonuna denk geldinn
hşbulduk cnm, ewet walla süperdi, gerçi biz nizamiyeden ayrılamadık ama olsun, aşkımlayken heryar güzel bana
sağol devrem bu ay sonu d.günüm annem d.günü hediyesi olarak aldı çeyizim için :78:
uzun zamandır bakıp kararsız kalıyordum bosch mu tefal mi diye. Bide kampanya yapmışlar ürünlerde denk geldi dün aldık annemle
latilokum geçmişi okuodum da yeni gördüm, senin nişanlın tekirdağ merkezde mi?
ayy çok hoşş yaaa acemi birligindemi sevgilin olsun agla onu ne kadar sevdigini anlar tutma kendini bende acemiden döndügünde aglamıştım tutamadım kendimi benide o teselli etti kıyamammm
hşbulduk cnm, ewet walla süperdi, gerçi biz nizamiyeden ayrılamadık ama olsun, aşkımlayken heryar güzel bana
ewet daha acemii...
daha 20 günlük asker benimki canım yaa
25 martta yemin töreni...
yaaa kızlar biri bana şu şafak çizelgesinden yapabilir mi ben nasıl yapıldıgını bulamadım bi türlü
senin niye canın sıkkın devrem :26:
merhaba sewwde yaa aynı demekkisu ısıtıcısı almak aklımda yoktu aslına bakarsan. çaycının altını su ısıtıcısı olarak kullanmayı düşünüyordum ama kampada olduğunu görünce onuda aldık.
sende iyi günlerde güle güle kullan cnm
varsa bi daha bi daha almaya gerek yok zaten, evlenincede bi dünya şey alınıyor. Olanları mutlulukla kullanmak nasip olsunda en mühim olanı o
silüsünü yaz ben sana yapayım canımmm
ayy çok sevinirim 13.09. 2010
lati lokum ben çıkıyorum okula geç kalıcam yoksa şimdiden teşekkür ediyorum sagolasın bacımm
Keşke gezme şansınız olsaydı şöyle bi aşağı inseydiniz... bir Kordon yapsaydınız aşkınlaaa
Bayılırdın bayılırdınnm.. Tadından yenmezddiiii
oy oyy kıyamam size. yemin törenine neden gitmedin inş güzel bi yer çıkar şansına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?