Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Al bendende okadar...
Halbuki bugün konuşmaya çok ihtiyacım vaarr
Yoksa bitmez koca günnn

senin niye canın sıkkın devrem :26:

su ısıtıcısı benim su ısıtıcımdan çok güzel

merhaba sewwde yaa aynı demekki su ısıtıcısı almak aklımda yoktu aslına bakarsan. çaycının altını su ısıtıcısı olarak kullanmayı düşünüyordum ama kampada olduğunu görünce onuda aldık.

cok guzel cnm ben ekmek kızartma makınası almadım:87: ketıl da annem almıs bana ama bole celık deıl normal olanlardan neyse cnm alınmıs alınmıstır dıyıp tekrar almadım bnde bakalım :97:

sende iyi günlerde güle güle kullan cnm
varsa bi daha bi daha almaya gerek yok zaten, evlenincede bi dünya şey alınıyor. Olanları mutlulukla kullanmak nasip olsunda en mühim olanı o

ahh yaa çok güzeldi
beni karşısında gördüğündeki yüz ifadesi süperdi, şaşkın şaşkın
ama 2 gün nasıl geçti anlamadım

sen sürpriz yapmıştın demi habersiz gitmiştin ne çok sevinmiştir ama. öyle oluyor zaten onlar yokken geçmez onlar olunca zaman su gibi akar geçer

latilokum geçmişi okuodum da yeni gördüm, senin nişanlın tekirdağ merkezde mi?

merhaba evet aynı yaa bu daha iyi elinin altında iyi yapmışsın almakla

sen sürpriz yapmıştın demi habersiz gitmiştin ne çok sevinmiştir ama. öyle oluyor zaten onlar yokken geçmez onlar olunca zaman su gibi akar geçer

evet süpriiz yaptımm, resmen şok oldu, ben de ağlamamak için zor tuttum kendimi
sonra dün konuşurken ağladım gerçi ama
herzamanki gibi o beni teselli etti

Hoşgeldinnn canım....
Güzeldir İzmir imiz... Ve sende çok şanslısınn.. Çok güzel bi haftasonuna denk geldinn

slmmmm kızlarrrrr nasılsınızzz şafak :271

as. Hoşgeldin cnmm

evet süpriiz yaptımm, resmen şok oldu, ben de ağlamamak için zor tuttum kendimi
sonra dün konuşurken ağladım gerçi ama
herzamanki gibi o beni teselli etti

ayy çok hoşş yaaa acemi birligindemi sevgilin olsun agla onu ne kadar sevdigini anlar tutma kendini bende acemiden döndügünde aglamıştım tutamadım kendimi benide o teselli etti kıyamammm

Güzel günlerde kullan canım çok şıkmışşş....
Tefali tek geçerim ben küçük ev aletlerindee
Benimde su ısıtıcım tefal ama farklı bi modelii

latilokum geçmişi okuodum da yeni gördüm, senin nişanlın tekirdağ merkezde mi?

Evet canımmm

ayy çok hoşş yaaa acemi birligindemi sevgilin olsun agla onu ne kadar sevdigini anlar tutma kendini bende acemiden döndügünde aglamıştım tutamadım kendimi benide o teselli etti kıyamammm

ewet daha acemii...
daha 20 günlük asker benimki canım yaa
25 martta yemin töreni...

yaaa kızlar biri bana şu şafak çizelgesinden yapabilir mi ben nasıl yapıldıgını bulamadım bi türlü

hşbulduk cnm, ewet walla süperdi, gerçi biz nizamiyeden ayrılamadık ama olsun, aşkımlayken heryar güzel bana

Keşke gezme şansınız olsaydı şöyle bi aşağı inseydiniz... bir Kordon yapsaydınız aşkınlaaa
Bayılırdın bayılırdınnm.. Tadından yenmezddiiii

bencede cnm bende ole dusunuorum ya bı gelseler zaten esya fln hıc gozumde yok

Keşke gezme şansınız olsaydı şöyle bi aşağı inseydiniz... bir Kordon yapsaydınız aşkınlaaa
Bayılırdın bayılırdınnm.. Tadından yenmezddiiii

ahh ahh evet ama malesef, kısmetse yemin töreninden sonra inşallah...
olsun ama, ben onu gördüm dokundum ya, mekan önemli değil

oy oyy kıyamam size. yemin törenine neden gitmedin inş güzel bi yer çıkar şansına

canım yemin törenine de gitcem de, dayanamadık kayınvalidemle, bi gidelim dedik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…