Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayfercim ya dün o helallik isteme ortamı öyle sessiz öyle huzursuzdu ki anlatmam herkes gözler dolu dolu Allah acı çektirmesn kimseye ve bu tür hastalıkları düşmanımın başına vermesin
canım teskere tarihiniz ne zman ay söylemesi bile güzel geleceği tarihi bilet bulamamanıza üzüldüm ya olsun aktarmalı flan gelsnde yetrki gelsn al kollarına sevdiceğini para durumları nasıl bu ay dibe vurcan sanırsam alışverişten güzel gözük kız askerine örtmenim bu arada sana dedğim romantik komedi başlıcak 15 dk snra falan

bilmemm mi mentolüm 2 hafta önce benim dedem de beyin kanamsı geçirdi doktorlar hiç sans vermedi ama biz yinede amaleyt istedik çok şükr kendine geldi ama çok zor anlat sürekli beklemde oluyosun fln çok zor caanım allah ailen sana sabır versin
ahhh metolüm ahhh dibe vuruyo valla para gelçi arşkımın kartını birlikte kullanıyoruz ortak ödüyoruz ama olsun ztn bilerek hiç harcama yapmıyoduk otel parasını fln ayırdık biriktirdik ama alışverişte koptuk işte bu arada 29 nisanda çıksı canım ama benim 1 mayısya abblam gelicek yanımaz 5 gün durup gitcek yani hemen gidemicem aşkımın yanına neyse oda ailesiyle vakit geçirmiş olur işte sonuçta onlarda benim gibi bekliyor

kız ne oteli bu...

bennnn geldimmm iiiyii akşamlarrr lolitalarrr nasılsınızz bakımm dün gelmedım sabah ta yoktummm çokk özledimm herbiriniziii nasılsınızz bakiimm buarada askıtomm gelcekk ben hasta oldum yahuu:2::2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…