Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dahami cabuk geciyo ii dedin bunu insallaaaaaaaah seyide saycammi
24ü sülüs tarihi 27si teslim iste de 24üde sayimmi ?
saycan canım ben öle yaptım valla
bennnn geldimmm iiiyii akşamlarrr lolitalarrr nasılsınızz bakımm dün gelmedım sabah ta yoktummm çokk özledimm herbiriniziii nasılsınızz bakiimm buarada askıtomm gelcekk ben hasta oldum yahuu:2::2:

hoppppp organikim hoşgeldin bizde seni özledik şekerüm

ben sıkışmıyorum henüz ya da bana öyle geliyor
ee ne var ne yok bakalım napıyoruuuuuuuuuzzzzzzz

naber kanka ya sıkıldım ulen
sen çağırdın diye geldim ulen

canımsınnn (lokum duymasın kıskanır şimdi)
Bende sıkılıyorum belki dedim duyguş gelirde acık eğlenirizzz

aşkitomunn izinii bugünn ögeln gerçekleşcektiii... ama halann aramadııı acaba bişimii olduu yaa tamm bukadar az klamısskenn bıdee imzaa atmadıysaa benn cokk üzülürümmm:18::18:

aşkitomunn izinii bugünn ögeln gerçekleşcektiii... ama halann aramadııı acaba bişimii olduu yaa tamm bukadar az klamısskenn bıdee imzaa atmadıysaa benn cokk üzülürümmm:18::18:

vakti olmamıştır organikim ya sıkma canımmmmm telaş yok sakin olll sakin sakinnn

iç güvevsinden halliceyim iyim canım sen hasta olmuşun ama

malummm grıpp yaa artıkk hasta oolmakk ıstemıyorumm ama hep hastalarlayımm bolecene dewam etcemm burnumm tıkalııı:2::2: valaa ızınedee gelcekk hastaa etmım bıdee onuuu kendımıı bıraktımm ben burda bıskeldee atlatırımm ama oo atlatamazz

ayferim bak iyiki ameliyat istemişsiniz ne güzel sağlğına kavuşmuş sana da çokkk geçmiş olsun canım benim iyi dileklerin için tşk edrim hesabınızı bilmeniz çok güzel aynı zmanda paranızı birlikte kullanmanız dahada güzel ne aldın bakalım alışveriş için flan ciciler yeniler mutlulukla giy tatlım
buradan bişey daha söylemek istiyorum bak sen ne güzel bencillik yapmayıp aileside görecek diyip anlayışlı olmuşsun tabikide ailesi ilede zman geçrmek hasret gidermek ister çok iyi yapmışsın canım bn burda bazı okuduklarımdan pek hoşlanmadım şimdi kayınvalidelerinizi annelerinz gb sevemezsiniz ama size sevdğiniz adamı doğurmuş sırf bu yüzden saygı görmeyi hakediyo ne yaparsa yapsın o bir anne eşinizin var olma sebebi ve siz şimdi kötü davranırsanız yarında aynısı başınıza gelr anne olnca elin oğlu yada elin kızı gelip sizn 20 kusur yıllık aranızı bozsun emekleriniz çöpe gtsn istermiydinz kayınvalide yada eşleriniziin ailelerine birde bu açıdan bakın ne ekersenz onu biçersiniz sevmek zorunda deilsiniz ama saygısızlıkta olmaz
neyse kızlar baya uzun oldu kusura bakmayın
organik devrem hoşgeldn bnde seni özledim canım nasılsın fıstık

çocuğa çok yaklşama dicem ama oda mümkünde değil yaw

vakti olmamıştır organikim ya sıkma canımmmmm telaş yok sakin olll sakin sakinnn

öledirrr insallahh canımm yaa zateenn yolunuu gözlerr oldummm bolee bıdee olmazzsaa hayellerr gıderr suyaa ümit yokk olurr üzülmiycem varsada maf olurumm allahınn ıznıylee gelır herhalll sen nasılsınn şafagındaa dussmusturr bayagıı

hoşşşbuldummm canımcımmm ıyıımm heycenlıı bırazz durgunn ama keyıfflııı sen nasılsınn yokksamm askerınlemıı msjlasıyonn genee hee romantiik kuşş senii

çok doğru söylüyosun mentolüm ya öğrenciyken fln aramıyodu ailesini fln yeni konuştuk fln diyodu ama yenisi bi ahfta önce oluyo zorla arttıyodum bende artık ailesini ne yapım hiç bi zamn sırf bana demedim ztn hem istemem öyle bişeyi hemde öle yapınca bu seferde ailesi hiç tanımadan bana karşı tavır almış olurdu sağolsun annesi daha hiç tanımadan seviyo beni ama işte bu sefer gidince ne halt yicem hala bilemiyorum ayyyy mentolüm almasmıyım herşey yenileniyo aşkımada herşeyi yeni alıyorum işte baya önceden başladık para biriktirmaya ya yoksa ancak 1 gün fln kalabilridk yan yana

birazdan inş. 44 olcak canım sen en iyisi ona gelince ilaç verde sen bilirsin önleyici fln yoksa garibim gidince kim bakcak ona :97:

birazdan inş. 44 olcak canım sen en iyisi ona gelince ilaç verde sen bilirsin önleyici fln yoksa garibim gidince kim bakcak ona :97:

ruhummm yanımmdaa olurr dııcemm dee gülücenn banaa aynenn olee yapımm bakımm atlatabılırrsemm insallaahhh gecmezz mınıkımedeee

kizanlaaaaaaaaaaaaaa ben kacdm hadi okul mokul var yarn daha sac düzlicm
kendinize ii bakin öpdm hepnzi
ii uykular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…