ruhummm yanımmdaa olurr dııcemm deegülücenn banaa aynenn olee yapımm bakımm atlatabılırrsemm insallaahhh gecmezz mınıkımedeee
kizanlaaaaaaaaaaaaaa ben kacdm hadiokul mokul var yarn daha sac düzlicm
kendinize ii bakin öpdm hepnzi
ii uykular :)
alla seni netmeye kısssen askerine giderken ilaç veririsin artık askeriye düzügün ilaç verimiyolar herkese aynı ilaç thlaflu mu ne var varya direk ondan veriyolar
çicekmi alımmm kıssss bak bilmiyodum onu ne çiceipi alcam ki:44::44: ayyy bi elbise beğendim ama kopyalanmıyo resim ya rengerenk alsam mı karar veremdim ya pıııııfffff:83::83::83:devrem organiğm yok canım askerim şimdik nöbet tutuyo 10 12 çarşımızada nazar değdi haftaya yok biraz yoğun yine bu aralar ne yapalım şu nisan ayı tamamen geçince rahatlayacagz uzak durulurmu hiç gelince askerinden aman sen sakın hasta olma dikkat et kendine tatlım
ayfercim hem kendine hem askerine alışveriş aman aldın verdn ekonomiye can verdin boşverrr iyi yapmışsın para biriktirmekle kızzz ay örtmen hanım gözüme grdin sen aferin sana eşinin ailesi ile mutsuzluğu sanada yansır istedğin kadar uzak kalsanda neyse bak kayınvalidende seviyormuş senii heyecan yapma diyeceğim ama mümkün değill bnm kalp çarpıntılarımı herkes duyuyordu olsn bunlar güzel anılar tanışın kaynaşınnn:
böle çicekler al kız giderken kayınvalidene
ayennn bıtekk onuu verıyoarrmışş tek tekk bıdee benna sordu ne alımm dıee secenekk yokmusskiii:44: yawrumm ben bırsuruu verdımm ama sokmuyolarmısss bırsuru sampuann numune krem sabunn doldurdumm kolicee ama hepsii bana kaldııı ben bıcı bıcı yapıyomm senn merklanmaa bagıısaklıgını kuvetlendrcemm benn onunnn kzuummm
devrem organiğm yok canım askerim şimdik nöbet tutuyo 10 12 çarşımızada nazar değdi haftaya yok biraz yoğun yine bu aralar ne yapalım şu nisan ayı tamamen geçince rahatlayacagz uzak durulurmu hiç gelince askerinden aman sen sakın hasta olma dikkat et kendine tatlım
ayfercim hem kendine hem askerine alışveriş aman aldın verdn ekonomiye can verdin boşverrr iyi yapmışsın para biriktirmekle kızzz ay örtmen hanım gözüme grdin sen aferin sana eşinin ailesi ile mutsuzluğu sanada yansır istedğin kadar uzak kalsanda neyse bak kayınvalidende seviyormuş senii heyecan yapma diyeceğim ama mümkün değill bnm kalp çarpıntılarımı herkes duyuyordu olsn bunlar güzel anılar tanışın kaynaşınnn:
böle çicekler al kız giderken kayınvalidene
çicekmi alımmm kıssss bak bilmiyodum onu ne çiceipi alcam ki:44::44: ayyy bi elbise beğendim ama kopyalanmıyo resim ya rengerenk alsam mı karar veremdim ya pıııııfffff:83::83::83:
niye almıolar yawww kısss ben gönderdim heppp aldılar bide komuran açıo ilk önce kolileri alla alla:44::44:
http://www.trendyol.com/Modal-Leoparli-Kolyeli-Saks-Elbise-ZED-Z0000014524-P146891.aspx adresi yapıştırdım ama bilemem açılırmıki
bilmemmkinee yasak dıoo canım yaa heryerınn durumuu farklımıı neee yaa anlıyamadımm vallahıı kuuzumnessee buarada elbısee güzell ama aşkımm keserr benıı bacacıklarımdann hatunada yakışşmışşş ama
askım arıyooo bıdakıkaa kızlarrr
telefon yanımdaydııı çekmemıışşewıı aradııı dedım tamm konusutukk arkadasıı geldıı 5 dakıkaa konuscakmışş odaa manıtasıylaa tabıı bızımkıı cokkk incee vee kıbarr olduguu içinn tamamm gel kardesımm konuss dedıı bırazdann yınee arar
yok be devrem üzülmüyorum bu pazar çook güzel moral depoladım valla karşılıklı göbek attık nerdeyse çok mutluydum senin mehtabın kaç bakim söyle
ayfercim elbise güzel sen kendine yakışanı bilirsin tabii ama bnce git gör dene üstünde gör öyle al bu bnm fikrim tatlım zayıfsın ne giysen yakışırr
yine çekmemiş yawohhhh konuşun yaw benimki uykucu miskin poposunu koydu yatağa çoktannnn uyuduuuuu:83::83::83::83::83::83::83:
89/4 son kraliçe
$afak sadece 30
Veee 1 Aydan düştük Geri sayım başladı
Seni Çok Seviyorum AskeriMmm
ölee deme kızz napsınn yoruluyoo bendee bıtrdım konusmayıı yattıı sımdııı siriniimmayakta uyuom dedııı ımzayıı yarınn atıyomuss komutann olee şekerımm oda heycanlıı 12 gıbı ewde olurum yemek yerımm dıo sonra cıvcıvımıı almaya gelırımm dıoo cokk mutluyummm
yok be devrem üzülmüyorum bu pazar çook güzel moral depoladım valla karşılıklı göbek attık nerdeyse çok mutluydum senin mehtabın kaç bakim söyle
ayfercim elbise güzel sen kendine yakışanı bilirsin tabii ama bnce git gör dene üstünde gör öyle al bu bnm fikrim tatlım zayıfsın ne giysen yakışırr
ayyy inş. herşey istediğiniz gibi olur canımmmm yaa ne heycanlı yawww
benn kesınn tıtrek tıtrekk gıderımm yanınaa boşş anlamasızz bakıslarr sonraa ewe gıderkenn ayrılısımızz fıaln ertesıı gun ısın olmasııı offbenngelmedenn streess yaptımm gıdecegıı günee ttaKTIMM AYOLLL:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?