Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

allah yardımcımız olsun cnm hersey yoluna gırmesı ıcın dua edıcem sızde edın benım ıcın lutfen hayırlısı olsun ama ben sımdı nasıl davranmaıyım bılmıyorum bana dıokı 6 var ya gelmesıne gelene kADAR gorusmeyelım yoksa bens enı cok uzerım dıo bende onunla konusmadan duramam neolcak nasıl davrancam

Canım üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun.inş en kısa zamanda atlatırsınız.ama o da 6 ay dayanabilecek mi dayanamaz sanırım

izlediiiiiiiiimmmmmmmmmm
ya o teyze varya adamım ya koskoca dizide anasını satim ne kadın ya hükümet gibim yirim yirim
nefis bir bölümdü yine di mi

Aynen yaa Sultaannn gibi kadın haakkatenn.. 10numaraaa
Aynen gittikçe güzelleşiyor dizi...Bakalım neler olucak dahaaa

Canım üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun.inş en kısa zamanda atlatırsınız.ama o da 6 ay dayanabilecek mi dayanamaz sanırım

bılmıyorum cnm bende dayanabılcenı dusunmuyorum bırde bu ıkızler burcu burcunun butun ozellıklerı var cok ınatcı ben aramazsam aramz kuserız ılk ben adım atarım ole ıstee:26:

Aynen yaa Sultaannn gibi kadın haakkatenn.. 10numaraaa
Aynen gittikçe güzelleşiyor dizi...Bakalım neler olucak dahaaa

ya şu münevveerin mıymıntılığından bide neydi çocuğun adı unuttum onun salaklıklarından gına geldi
gitti dersanede örtmen oldu tey allam

İnşallah girer herşey yolunca cnm benimm
Ama ne demek gelene kadar koskoca 6ay konuşmayalım üzerim seni.. ne demek bu yaa Duyduğum en saçma şey.. Herkes beklenmek ister seninki 6ay araverelim diyo öylemii
O eşşek sudan gelinceye kdr dayak yemek için kaşınıyopr sanırım

bılmıyorum cnm bende dayanabılcenı dusunmuyorum bırde bu ıkızler burcu burcunun butun ozellıklerı var cok ınatcı ben aramazsam aramz kuserız ılk ben adım atarım ole ıstee:26:

ayyyyyyyyyy :18:
allaaahhh boooooool sabır versin canım benim
Allah düşmanımın başına vermesin ikizler burcu
çok zor bilirim bilirim

aynen tam dayak hakkedıyor ama bılmıyorum nısanda gelecek ıst 4 gunlune bakalım ya duzelır yada bıter dıorum sımdı ona bır msj yazcam benı anlaması ıcın bılmıyorum ıste ya ole cnmmm cok zor bır cıkmazdayım cok sevıyorum vacemıyorum onsuz olma fıkrı benı olduruo kusken bıle bu haldeysen ayrı olsam yasayan bır olu olurum herelde

ayyyyyyyyyy :18:
allaaahhh boooooool sabır versin canım benim
Allah düşmanımın başına vermesin ikizler burcu
çok zor bilirim bilirim

cok zoooooooooor gercekten cnm ben burca ınanmazdım ama artık ınanıyorum bu ınsan dunyada bır ılk sankıı :95::95::95:

Hoşgeldin caddııı

Cnm üzme kendini... Yıpratmaa tamammı... Bak hepimiz yanındayız seninn.. İçine atma hiçbişeyi anlatt

ya şu münevveerin mıymıntılığından bide neydi çocuğun adı unuttum onun salaklıklarından gına geldi
gitti dersanede örtmen oldu tey allam

Yiğittt evet nasıl öğretmen oldu o yaaa... o selma da ne yere bakan yürek yakanmış haaa

saooooll cnm zaten burası baana ole ıyı gelıyorkı anlatamam

Yiğittt evet nasıl öğretmen oldu o yaaa... o selma da ne yere bakan yürek yakanmış haaa
heh yiit evet
öyle örtmenim olsa okuldan soğurdum ben be
mıy mıy 3,5 saatte bir konu anlatır yemin ediyorum
hiç o selma da az anasının gözü değilmiş yanim ya bide tutturdu doğuracam diye tey allam
doğur da kal ortada mok gibim
bı bılsem cnm aramaz bu bn aramazsam aramaaaz :84::84::84::84::84::84::84:
vay arkadaş amma korkutmuş bu adam seni ya

Son düzenleme:

saooooll cnm zaten burası baana ole ıyı gelıyorkı anlatamam

Hepimize öyle cnmmm

öyle örtmenim olsa okuldan soğurdum ben be
mıy mıy 3,5 saatte bir konu anlatır yemin ediyorum

hahaha dizideki en uyus tip yiğit+münevver ikilisi... tencere kapak gibilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…