- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Açıkçası bu kadar kötü kalpli ve fesat insanlar olduklarını düşünememiştim.. Ama askerinde birazcık sana inansa seni düşünsee...Ailesine karşı seni savunsa laf ettirmese bu sorunlarınız olmucak .. Ama işte her insan bir değil.. Sen sabret çok zor farkındayım ama başka çaren yok....
bişi deil kuşumm
izlediiiiiiiiimmmmmmmmmmDuyguşş Yer Gök Aşk ı izledinmi cnmm
anlar anlar merak etmeole yapıcam bnde cnm belkı degerımı anlar :44:
hoşgeldin şekerimselam kuzular
allah yardımcımız olsun cnm hersey yoluna gırmesı ıcın dua edıcem sızde edın benım ıcın lutfen hayırlısı olsun ama ben sımdı nasıl davranmaıyım bılmıyorum bana dıokı 6 var ya gelmesıne gelene kADAR gorusmeyelım yoksa bens enı cok uzerım dıo bende onunla konusmadan duramam neolcak nasıl davrancam
izlediiiiiiiiimmmmmmmmmm
ya o teyze varya adamım ya koskoca dizide anasını satim ne kadın ya hükümet gibim yirim yirim
nefis bir bölümdü yine di mi
Canım üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun.inş en kısa zamanda atlatırsınız.ama o da 6 ay dayanabilecek mi dayanamaz sanırım
Aynen yaa Sultaannn gibi kadın haakkatenn.. 10numaraaa
Aynen gittikçe güzelleşiyor dizi...Bakalım neler olucak dahaaa
allah yardımcımız olsun cnm hersey yoluna gırmesı ıcın dua edıcem sızde edın benım ıcın lutfen hayırlısı olsun ama ben sımdı nasıl davranmaıyım bılmıyorum bana dıokı 6 var ya gelmesıne gelene kADAR gorusmeyelım yoksa bens enı cok uzerım dıo bende onunla konusmadan duramam neolcak nasıl davrancam
bılmıyorum cnm bende dayanabılcenı dusunmuyorum bırde bu ıkızler burcu burcunun butun ozellıklerı var cok ınatcı ben aramazsam aramz kuserız ılk ben adım atarım ole ıstee:26:
İnşallah girer herşey yolunca cnm benimm
Ama ne demek gelene kadar koskoca 6ay konuşmayalım üzerim seni.. ne demek bu yaaDuyduğum en saçma şey.. Herkes beklenmek ister seninki 6ay araverelim diyo öylemii
O eşşek sudan gelinceye kdr dayak yemek için kaşınıyopr sanırım
ayyyyyyyyyy :18:
allaaahhh boooooool sabır versin canım benim
Allah düşmanımın başına vermesin ikizler burcu
çok zor bilirim bilirim
6 ay görüşmeyelim demiş yacok zoooooooooor gercekten cnm ben burca ınanmazdım ama artık ınanıyorum bu ınsan dunyada bır ılk sankıı :95::95::95:
selam kuzular
aynen tam dayak hakkedıyor ama bılmıyorum nısanda gelecek ıst 4 gunlune bakalım ya duzelır yada bıter dıorum sımdı ona bır msj yazcam benı anlaması ıcın bılmıyorum ıste ya ole cnmmm cok zor bır cıkmazdayım cok sevıyorum vacemıyorum onsuz olma fıkrı benı olduruo kusken bıle bu haldeysen ayrı olsam yasayan bır olu olurum herelde
ya şu münevveerin mıymıntılığından bide neydi çocuğun adı unuttum onun salaklıklarından gına geldi
gitti dersanede örtmen oldu tey allam
6 ay görüşmeyelim demiş ya
yersen
bırak bakalım ne kadar durabilecek hayta
paşa paşa arayacak ikizler değil mi
Hoşgeldin caddııı
Cnm üzme kendini... Yıpratmaa tamammı... Bak hepimiz yanındayız seninn.. İçine atma hiçbişeyi anlatt
Yiğitttevet nasıl öğretmen oldu o yaaa... o selma da ne yere bakan yürek yakanmış haaa
heh yiit evetYiğitttevet nasıl öğretmen oldu o yaaa... o selma da ne yere bakan yürek yakanmış haaa
vay arkadaş amma korkutmuş bu adam seni yabı bılsem cnm aramaz bu bn aramazsam aramaaaz :84::84::84::84::84::84::84:
aynen tam dayak hakkedıyor ama bılmıyorum nısanda gelecek ıst 4 gunlune bakalım ya duzelır yada bıter dıorum sımdı ona bır msj yazcam benı anlaması ıcın bılmıyorum ıste ya ole cnmmm cok zor bır cıkmazdayım cok sevıyorum vacemıyorum onsuz olma fıkrı benı olduruo kusken bıle bu haldeysen ayrı olsam yasayan bır olu olurum herelde
saooooll cnm zaten burası baana ole ıyı gelıyorkı anlatamam
öyle örtmenim olsa okuldan soğurdum ben be
mıy mıy 3,5 saatte bir konu anlatır yemin ediyorum
mesajı editledim bidaha bakhahahadizideki en uyus tip yiğit+münevver ikilisi... tencere kapak gibilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?