Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

korkmak ne alakası var ya ama cok sevıyorum ben bunu ve sankı hayatımda cıkarsa ben cok kotu hıssedermıs gıbı hıs var ıcımde benı yıyıp bıtırten:26:

editini yirim seniiinn
salak selmaa münevverle konuştuktan sonra dayanamadı aldırcak fln sandım ama yok nato kafa... Sultan bile yola getiremediyse kimse getiremez.. Aynen doğursunda kalsın ortada salakk

selam kızlar ben geldim

şafak 63

zeynelim merak etme anlar hatasını üzülme
hoşgeldin tertip :80:
korkmak ne alakası var ya ama cok sevıyorum ben bunu ve sankı hayatımda cıkarsa ben cok kotu hıssedermıs gıbı hıs var ıcımde benı yıyıp bıtırten:26:
çok alakası var tatlım
senin sevginden emin olduğu için böyle davranıyor.
Biliyor onsuz yapamayacağını o aramasa bile senin aryacağını
egosu tavan yapmış. Bu yüzden sen onu kaybetmekten korkuyorsun, kaybetmemek için de elinden geleni yaparsın o da bunun farkında.

hoşbulduk duygucum atmışlarıda bitirmişsin

simdiben aramazsam duzelırmı sence hersey bıraksam pesını ustune dusmesem neolur sence :44:

editini yirim seniiinn
salak selmaa münevverle konuştuktan sonra dayanamadı aldırcak fln sandım ama yok nato kafa... Sultan bile yola getiremediyse kimse getiremez.. Aynen doğursunda kalsın ortada salakk
sultanım ona zırnıııııııkk koklatmas be
çocuğu bilem almaz üzerine
ay yiğitin babalığından ne umuyorsa saf
Günaydiiiiin Yarenleeeer
hoşgeldin leydiii
bilmiomki iş yerimden sıkıldım ben yaa hergün kavga ediom patronlarla ondan herhalde
niye kavga ediyosun kızım alla alaaaaa

hoşbulduk cnmpatronlar ne istiyomuş gıcıklar

yaff adamlar sinir küpü resmen iyi konuşuorum olmuo kötü konuşuorum olmuo bilerek bişey uydurup fırça atıolar sadece kendilerini rahatlatmak için verdikleri üç kuruş maaş zaten sıkıldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…