Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

Şafak 351:18:

Son düzenleme:
şafak : 64

uşak'a selam:80: yola devam

günaydin kızlar
safak 203
ben senı beklerken senın bana yaptıgın revamı bee revamı ben artık yoruldum dayanamıyorum kalbım acıyor bedenım acıyor ben ne senın bu dedıklerını nede davranıslarını hakkettım sımdı ıse sen mutlusundur belkı ama benım ıcım kan aglıyor.
allahım sen gor halımı ya bunu adam et hersey güzel olsun yada bana ole bır sogukluk verkı bunu bırakabılıyım
yoksa ben cok acı cekıyorum

Aaaaahhh devoooooo Noldu yineee... Nedir bu bi dargın bi barışık halinizzz:26: Bak hep demiyomusun yaptığı yerin şartları çok kötü zor psikolojisi bozuldu diyeee...Yaptıkları hep bundandır bi kahrını nazını çeken sen varsın şimdi... hepimizin de öyleee... Biraz daha sabırr bak çoğu gitti azı kaldı üzme kendini kahretme olurmuu

olmuyor devrem olmuyor ben cok acı cekıyorum cok fazla ben ne bunun dedıklerını hakedıyorum nede sozlerını ben bunn en kotu gununde yanındaydım ama o neapıo benı her gun kırıyor her gu uzuyor canıma tak ettı artık benım ne cektımı bır ben bırde allah bılıyor zatem her gun ıcımde bır acıyla uyanıyorum bır gunde mutlu huzurla uyanıyım yok kardesım yook ınsan bukadar acımasız kalbı tas kesmıs olamaz ya olamaz annası babası bıle benden degerlı oldu orda burdayken yuzlerıne bıle bakmazdı sımdı ben kotu oldum onlar ii ben artık allaha dıorumkı allahım neolur ıcıme bır sogukluk ver ben bunu bırakabılıyım cunku bu bana neaparsa yapsın ben buunu cok sevıyorum oofff allahım oof

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

susu_ - Şafak 26 - ESKİŞEHİR'e selam:80:
askimiozledimcok- Şafak 44- MALATYA'ya selam:80:
deniz878 - Şafak 45 - MANİSA'ya selam:80:
kardelen44 - Şafak 52 ORDU'ya selam :80:
mavimavimavi - Şafak 59- TEKİRDAĞ'a selam:80:
Duygu.C - Şafak 60 TOKAT'a selam :80:
cigdemduzgun- Şafak 63 ŞANLIURFA'ya selam :80:
Julia- Şafak 64 UŞAK'a selam :80:
yegec123 - Şafak 64 UŞAK'a selam :80:
Grimsi_ - Şafak 65 VAN'a selam :80:
wakeupcall - Şafak 67 ZONGULDAK'a selam :80:
nuran07 - Şafak 69 BAYBURT'a selam :80:
burchecan - Şafak 72 BATMAN'a selam :80:
eftelyaecrin - Şafak 76 IĞDIR 'Ya selam :80:
maviye_sevdali - Şafak 78 KARABÜK'e selam
::80:

Brokoli - Şafak 112
nefesim - Şafak 115
saysaybitmiyor - Şafak 121
kelebek1238 - Şafak 151
ChoqSeqeR - Şafak 154
SiYaHinCiM -Şafak 160
miracle07 -Şafak 160
wbluebluew - Şafak 160
TepkiseLmi - Şafak 160
thetis - Şafak 160
organiik- Şafak 163
rcd - Şafak 164
qizz - Şafak 165
Latilokum - Şafak 186
zeynelim - Şafak 203
eLf-34 -203
pissy - Şafak 204
lady_cici - Şafak 204

cagla22 - Şafak 271
sevgilim_benim - Şafak 271
love_my - Şafak 271
umursuna - Şafak 271
mesutugba - Şafak 271
mmeerraall - Şafak 271
tgc_18 - Şafak 271

sinopluum- Şafak 348
ftmgl06 - Şafak 349
daisygirl - Şafak 349
10_nefise_10 - Şafak 351
minnne - Şafak 351
AswangCullen - Şafak 351
subat10- Şafak - 351
tuana_lalin - Şafak - 351
*SeA* - Şafak 355
merdiyet - Şafak 356
DIPTISDIPTIS- Şafak 360
ecm- Şafak 383

AYSIZGoKYuZu - 433
cadikazani23- 435
DeryaW - 438

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...
[/QUOTE]

Günaydın kızlarrrr öpüyorum hepinizi zeynelim bizde dün kavga ettik bende sabrediyorum sesimi çıkarmıyorum canı çok sıkkındı gün geçtikçe daralıyolar orda sabret güzelim birazdaha tmm mı kendini kötü düşüncelere atma

saol cnm bılmıyorum artık neyın ne olacagını yarınımı goremıyorum

Canım benim kendini yıpratma.. Öyle kötü şeylerde isteme...
Sadece Hayırlısını dile Allahtaan
şimdi ailesiyle ne gibi sorunlarınız oldu bilmiyorum ama sakın yanlış anlama sonuçta ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz. Anası doğurmuş büyütmüş bu yaşa getirmiş emek vermiş... Annesinden yada ailesinden nefret etmesini beklemiyorsun değilmi? Bunu beklersen tabiki üzülürsün mutlu olamazsın cnm bnm
Onlar naparsa yapsın sen fazla takma ve aşkının üzerine gitme.. Kimse için birbirinizi kırıp üzmeyin.. sende inatlaşma..sevmiyorum nefret ediyorum fln diye.. Bırak herkesin iyiliği kötülüü kendine kalsın.. İlerde bi evin içinde ömür geçiricek sadece ikiniz olacaksınız.. Ozaman diceksinki bukadar üzüntüyü boşuna çektirmişiz birbirimizee.. Ozaman birbinizin ailesi ikiniz olucaksınız.. kendi ailelerinizde arada saygıdan yarım elma gönül alma maabında kapısını çalacağınız insanlar olarak kalıcaak...
İçini ferah tut..Ve kötü düşünme olurmmuuu

Son düzenleme:

Günaydın şekerimmmm... Tickerin hayırlı olsunnn

Günaydınnnnnnnnnnnn
Şafak atarsa 59
elvedaaaaaaaaaaaa 60 laaaaaaarrr :118:

Günaydın duyguuşşş

zeynelimcim noldu kuzum sana :26:
çok üzüldüm şimdi okuduklarım yüzünden ama bu bir geçiş dönemi tatlım
ikinizin de sabırlı olması lazım. Bizlere daha fazla şey düşüyor maalesef ama kendini yıpratma ne olur.
Kendini biraz geri çek madem bırak o seni arasın.
Yaptığı eşekliğin farkına varır o zaman. Elinde değil biliorum ama üzülme tatlım
Allahtan hayırlısını dile olur mu

saol cnm bnm aılesınden nefret etmesını tabıkı ıstemem bnmde aılem var ama onun aılesı ne zaman gorusse bız kavga edıyoruz onların her dedıgıne ınanıyor bana kızıyor ben ne onun aılesıne bısey yaptım nede zeynele ama cnm sımdı dusunsene sana ıftıra atyolar ve senn askerınde ınanıyor nasıl bır durum bu ben yapmadım selerle sucluyor ustume cok gelıyor kalbımı gonlumu butun bedenımı yıkıp gecıyor sonrada pısman oluyor belkı uzuluor ama ne fayda ben olmusum yanmısım kul olmusum kullerımden benı tekrar yasama donduruyor aılesıne benım hakımda ufacık bır savunma yapmıyorr ne yapsam ben sucluyum ben hatalıyım ama ınankı cnm benımde dayanma gucum var artık aglmaktan gozlerım aacıyor kalbım agrıyorrrr

Açıkçası bu kadar kötü kalpli ve fesat insanlar olduklarını düşünememiştim.. Ama askerinde birazcık sana inansa seni düşünsee...Ailesine karşı seni savunsa laf ettirmese bu sorunlarınız olmucak .. Ama işte her insan bir değil.. Sen sabret çok zor farkındayım ama başka çaren yok....

bişi deil kuşumm

Son düzenleme:

ole yapıcam bnde cnm belkı degerımı anlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…