Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözün aydın canımmm

Pissy'm biraz problemler olmu$tu canim aile ici, dersler finaller derken gelemiyorum eskisi gibi.
Derslerim artik cok yogun :44:
Hayirli olsun canim , $afaklar sana emanet

Evet canim ya , daha dün gibi hatirliyorum $afak saymaya ba$ladigimizi .. Gectii devrem geciyo iste ..
Cok $ükür cogu gitti azi kaldii her ne kadar artik bi anlami olmasada
Canim biz 1 aydir görüsmüyoruz , bu kez tamamen bitti , tüm baglantilari kopardik

8 temmuz şekerm 20 günde izn kullandı :97:
90/2b tertibi ha bizdensin :13:

evt cnm 90/2b seninkinin sülüs tarihi kaç ?

ben nişanlıyken değilde evlenince yeni evli kadına yakıştırıyorum. tercihim evlendikten sonra ki düğün derneklerde takılarımı takmak.

kutlayın bakalım bizim yerimize de kutlayın ballar
kutlayalım yavrum sizinkileri de kutlayacağımız günler gelecek elbet

hoşbulduk fıstıkımmm
ya ama yapma tertip kanka çok üzülürüm

:124:yukardaann
aşağadaaan

yandan yandann :87::87::87::87::87:
hophop yandan sağdan soldan
ah yazıııkkk kötü olmuş bak ama birdahaki gittiğinde denemelisin
nolsun canım yaa stres işte.. son 17 gün

ah aahhhhhhhhh keşke olsaydı
neye son 17 gün kıs

Heralde kızım...
Ulen benide al yardımcın olayım.. Bak cemile gibi gambazlık da yapmamm...hertürlü fitne fesatında yanındayımm
hahaha o zaman 1 ayda köşeyiz kızım
hoşbduldum cnm nasılsın maşallah size ne güzel görünüyorsunuz
hoşgeldin pisicanım :81:
[/B]

ne 237 mi off kafayı yiceeeeemmmmmmmmm aşkım 196 diyo

evt cnm 90/2b seninkinin sülüs tarihi kaç ?

Silüs tarihi 6 temmuz , teslim olus: 8 temmuz
senin safagini hesapladim da ben 197 cikardim , ama askerinin dedigi gibi 196 da olabilir.
Yol iznini katmadan 20 gün izinle benim program 197 cikariyo canim

anladım cnm derslerinde inşallah başarılı olursun

asker ile yaşanan durumada üzüldüm açıkçası. bi bitsin bakalım askerliği belki yüzyüze görüşürsünüz farklı şeyler olur. herşeyin hayırlısı cnm bnm sıkılma hiç

Aaaa inşallah cmtesi akşamı yağmaz...
Gerçi mekan kapalı ama yinede yağmasın yaaa
Ohhh süper devrem ya gözün aydın şimdiden...Bende inanılmaz özledim 2buçuk ay oldu iiznden döneli ama sanki yıllar oldu... Offf nasıl dayanıcaam beee

Evet tepkiler olumlu.. kafam biraz karışıktı ama şimdi tamamım elbise konusunda takı ayakkabı çanta hepsi tmm ayarladımm.. Bakalım nasıl olucammmmm:78:

Mango yu bende çok seviyorum....

evet canım bence uygun olur sade ama şık bir elbise bence ayy o bilezik merakını bende anlamam yaa

Bende deliriyorum... KAYINVALİDEM ÇOK ISRARCI BU KONUDAA,
Çok alakasız kalıyo diyorum kıyafetimle ama yok tak tak yakışıyo... Güzel gözüküyo... O insanlar ne der lafıyla ilgileniyo daha çok.. ben şıklık derdindeee

senin safagini hesapladim da ben 197 cikardim , ama askerinin dedigi gibi 196 da olabilir.

tşkr ederm tatlım ya peki o mayısda 10 gün izne gelcek safakda bi değişiklik olur mu :44:

benim programmı yanlışki allah allh bende nie böle çıkıo benim şafaktamı yanlış yani :26::26::26:

ben nişanlıyken değilde evlenince yeni evli kadına yakıştırıyorum. tercihim evlendikten sonra ki düğün derneklerde takılarımı takmak.

Ya nişanlımın sülalesi çok fazla ve onlarda takı çok önemlidir... Takıp takıştırır gezerlerr...
Şimdide ben takmayıncaa diyolarmış nişanda takılanları niye takmıyo duru kızımızz
Bazen biyere gitceğimiz zaman alıyorum çantama koyuyorum ... Gitceğimiz yere yaklaştımıda çıkarıp takıyorum arabadaa.. Hatta kayınvalidem elleriyle takıyorrr

hahaha o zaman 1 ayda köşeyiz kızım

Sende bi küçük Sultan gördüm sankiii

bence toplu bi saç modeli olmalı daha ağır ve hoş durur...

Evet elbisem uzun kollu olduğu için bende omuzlarımı ve boynumu açık bırakan bi model düşünüyorummm:97:

inşallah nişanlında bi sürpriz yapar belki çıkar gelir devrem
Gürkan diyor nerelere gitmek istediğini not al ben geldiğimde nereye gitsek napsak diye düşünüp zaman kaybetmeden hep dolaşalım diyor bakalım önce bi gelsinde
devrem nişanda fotoğrafını çek haftaya eklersin bizde görmüş oluruz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…