- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
iyiyim cnm bende çok şükür.
evet hava bugünde güzel ama haftasonuna yağmur geliyormuş.
Bu arada nişanlım izin kağıdını 3 komutanada imzalatmış Allah'ın izniyle 1 Nisan akaşmı geliyor
hayır cnm gayet güzel bu elbiseyi kullandığınız kolye, ayakkabı ve çanta ile çok güzel kombinleyebilirsin.
ah mangoyu çok özledim ben
ladyim nerelerdesin kuzum sen :88:
nasıl gidiyor ne var ne yok askerin nasıl?
sağol cnm yarılayanlar listesi bende sağol cnm :78:
hatırlıyo musun 400leri saydığımız günleri sen telefon bekliyordun çabuk mu geçti ne dersin laydim
90/2b tertibi ha8 temmuz şekerm 20 günde izn kullandı :97:
şafağın 237 canım
Pissy'm biraz problemler olmu$tu canim aile ici, dersler finaller derken gelemiyorum eskisi gibi.
Derslerim artik cok yogun :44:
Hayirli olsun canim , $afaklar sana emanet
Evet canim ya , daha dün gibi hatirliyorum $afak saymaya ba$ladigimizi .. Gectii devrem geciyo iste ..
Cok $ükür cogu gitti azi kaldiiher ne kadar artik bi anlami olmasada
Canim biz 1 aydir görüsmüyoruz , bu kez tamamen bitti , tüm baglantilari kopardik
90/2b tertibi habizdensin :13:
çok şirin bi elbise sedanın dediği gibi şık bi çanta ve aksesuarla süpper olurr
dett yaakaramsarrrrr kişilikk
ne 237 mi off kafayı yiceeeeemmmmmmmmm aşkım 196 diyo
gri payetli ayakkabım ve incili portföy çantayla kombinlicem..
Takı olarak da sadece nişanda takılan su yolu setimi takıcaam:78:
Kayınvalidem yine kızıcak bileziklerimi takmadım diye ama öyle de kuyumcu dükkanı gibi oluyorumm.. Hoş durmuyo...
Onlara göree asıl böyle düğün derneklerde bütün takılar ne var ne yok takılırmışş... ben takmayınca nişanda takılanlar göstermelikmiş diye düşünürlermişş
kutlayalım yavrum sizinkileri de kutlayacağımız günler gelecek elbetkutlayın bakalım bizim yerimize de kutlayın ballar
ya ama yapma tertip kanka çok üzülürüm
hoşbulduk fıstıkımmm
hophop yandan sağdan soldan:124:yukardaann
aşağadaaan
yandan yandann :87::87::87::87::87:
ah yazıııkkk kötü olmuş bak ama birdahaki gittiğinde denemelisinSelam kızlarrr, keyifler nasıl??
küçük, şirin, soğuk...vs. güzel bir memleketimizdir edirne
bana biraz yalnızlığı ve gurbeti hatırlatsa da severim edirneyi.
ama inanır mısın 4 yıl trakyada kalmama rağmen ağzıma ciğer koymamışımdır, şimdi çok pişmanım:44:
neye son 17 gün kısnolsun canım yaa stres işte.. son 17 gün
ah aahhhhhhhhh keşke olsaydı
hahaha o zaman 1 ayda köşeyiz kızım
Heralde kızım...
Ulen benide al yardımcın olayım.. Bak cemile gibi gambazlık da yapmamm...hertürlü fitne fesatında yanındayımm
hoşgeldin pisicanım :81:hoşbduldum cnmnasılsın maşallah size ne güzel görünüyorsunuz
bence toplu bi saç modeli olmalı daha ağır ve hoş durur...Teşekkür ederim kızlarr..sadece saç konusunda kararsızım? nasıl yaptırsaammm:26:
nasıl 196 yaa 20 izin kullanmış o
ne 237 mi off kafayı yiceeeeemmmmmmmmm aşkım 196 diyo
evt cnm 90/2b seninkinin sülüs tarihi kaç ?
Pissy'm biraz problemler olmu$tu canim aile ici, dersler finaller derken gelemiyorum eskisi gibi.
Derslerim artik cok yogun :44:
Hayirli olsun canim , $afaklar sana emanet
Evet canim ya , daha dün gibi hatirliyorum $afak saymaya ba$ladigimizi .. Gectii devrem geciyo iste ..
Cok $ükür cogu gitti azi kaldiiher ne kadar artik bi anlami olmasada
Canim biz 1 aydir görüsmüyoruz , bu kez tamamen bitti , tüm baglantilari kopardik
evet hava bugünde güzel ama haftasonuna yağmur geliyormuş.
Bu arada nişanlım izin kağıdını 3 komutanada imzalatmış Allah'ın izniyle 1 Nisan akaşmı geliyor
hayır cnm gayet güzel bu elbiseyi kullandığınız kolye, ayakkabı ve çanta ile çok güzel kombinleyebilirsin.ah mangoyu çok özledim ben
evet canım bence uygun olur sade ama şık bir elbise bence ayy o bilezik merakını bende anlamam yaa
neye son 17 gün kıs
Silüs tarihi 6 temmuz , teslim olus: 8 temmuz
senin safagini hesapladim da ben 197 cikardim , ama askerinin dedigi gibi 196 da olabilir.
Yol iznini katmadan 20 gün izinle benim program 197 cikariyo canim
Silüs tarihi 6 temmuz , teslim olus: 8 temmuz
senin safagini hesapladim da ben 197 cikardim , ama askerinin dedigi gibi 196 da olabilir.
Yol iznini katmadan 20 gün izinle benim program 197 cikariyo canim
ben nişanlıyken değilde evlenince yeni evli kadına yakıştırıyorum. tercihim evlendikten sonra ki düğün derneklerde takılarımı takmak.
hahaha o zaman 1 ayda köşeyiz kızım
bence toplu bi saç modeli olmalı daha ağır ve hoş durur...
Aaaa inşallah cmtesi akşamı yağmaz...
Gerçi mekan kapalı ama yinede yağmasın yaaa
Ohhh süper devrem ya gözün aydın şimdiden...Bende inanılmaz özledim 2buçuk ay oldu iiznden döneli ama sanki yıllar oldu... Offf nasıl dayanıcaam beee
Evet tepkiler olumlu.. kafam biraz karışıktı ama şimdi tamamım elbise konusunda takı ayakkabı çanta hepsi tmm ayarladımm.. Bakalım nasıl olucammmmm:78:
Mango yu bende çok seviyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?