saol canımmsanada afşyet olsun canım
Hayır cnmm Kayserililer....
Kayınvalidem saolsun pek bi düşer üzerimee bu konudaaa... Çok fazla altın merakı vardır onlardaa... Nerdeysee bileziksiz kadın bulamazsın sülaledee odereceee.... Yani bide hele nişanlı ve yeni evliler takmayınca daha bi laf oluyooo
Ben de bayramda falan taktımm bütün ganimetleri...set künye bilezik ne varsaa... Görsen kuyumcu vitrini gibi....
Şafakını yesinnerrr:76:
Hayır cnmm Kayserililer....
Kayınvalidem saolsun pek bi düşer üzerimee bu konudaaa... Çok fazla altın merakı vardır onlardaa... Nerdeysee bileziksiz kadın bulamazsın sülaledee odereceee.... Yani bide hele nişanlı ve yeni evliler takmayınca daha bi laf oluyooo
Ben de bayramda falan taktımm bütün ganimetleri...set künye bilezik ne varsaa... Görsen kuyumcu vitrini gibi....
Ya canım boğazımda bir sorun var,tıkanıyorum.
Burnumdan ameliyat oldum 1 yıl önce ondan sonra geniz sorunum oluştu.
Yazın ciddi bir boğulma geçirdim,genelde futbolcularda olan bişey var hani şu dilin ters dönmesi nefes borusunu tıkaması,ondan oldu son saniyelerde kurtardılar artık.
Kısacası psikolojim bozuk;doktor aklını takma boğulcam diye, oyalan diyor.
Ay ne bilim deli oluyorum beklemekten,uyumadım bile :26:
Teşekkür ederim canım
Ya canım boğazımda bir sorun var,tıkanıyorum.
Burnumdan ameliyat oldum 1 yıl önce ondan sonra geniz sorunum oluştu.
Yazın ciddi bir boğulma geçirdim,genelde futbolcularda olan bişey var hani şu dilin ters dönmesi nefes borusunu tıkaması,ondan oldu son saniyelerde kurtardılar artık.
Kısacası psikolojim bozuk;doktor aklını takma boğulcam diye, oyalan diyor.
Ay ne bilim deli oluyorum beklemekten,uyumadım bile :26:
Hoşgeldinnn geçmiş olsunnn
Teşekkür ederim canım
büyük geçmiş olsun canım dr söledği gibi düşünmemeye çalış allah acil şifalarversin sana
Ayyy çok geçmiş olsun canımm ... Dikkat ett... Allah korumuş vallaaaa...
Dr. un dediği gibi sürekli kafanda bununla dolaşma.. unutmaya çalış aklına getirme..
büyük geçmiş olsun canım dr söledği gibi düşünmemeye çalış allah acil şifalarversin sana
parıl parıl parlıosundur dikkat et ağarlık yapar fıtık olursun ayy ben gülüomda inş. başıma gelmez
lokumum bu hafta içi gelio bnm ki diyelim 60 da gelse 14 kalcak 46 gün kala askeriyeye döncek hiç zorlanmadan bitircz inşsizde öle yapıon süper oluo
Bende baba tarafından kayserili oluyorum şekerim; takmak zorundasın
Senin takıların olmazsa onlar utanır;ayıp sayarlar
Allahım Allahım bide kalın kalındır he:)
benımkıne sole 8 sayfalım bır msj attım bakalım okuyunca neolcak :18:
sonunada ya aılen ya ben dedım :84::84::84:
Ay sormaaa... Valla ağırr.. ben bide sol koluma saat taktığım için oraya başka bişey takamıyorum bütün ağırlık sağ da çok zor oluyo...
senide görcez hanımm... Gülme komşuna gelir başınaaa
Ayyy süperr yaaa julyaammmbencede ondan sonrası artık kolay geçer sizee yeni izinden döndüğü için sen tekrar özledim özledim demeye başlamadan bi bakarsın aşkın yanındaaaa
Yok cnm yok bizim izin konusu kapanddı...
Hahah aynen öyle valla
evet yaa resmen gurur duyulan bişey takı... gelinlerinin takılarıyla mutlu oluyolar resmen garip ama gerçekk....
Sorma yaa..24gr. fln sanırım hepsii
Düşünmemeye çalışıyorum ,gündüz bir şekilde oyalanıyorum ama gecelerim felaket.
Şuan belki boğazımdaki sorun normal bir sorundur ama yine bişey olur diye korkuyorum.
Su içemiyorum korkudan.O anı tekrar tekrar yaşıyorum kaç aydır
Bu kadar mı ya diye düşündüm o zaman,bitti dedim
Hahah aynen öyle valla
evet yaa resmen gurur duyulan bişey takı... gelinlerinin takılarıyla mutlu oluyolar resmen garip ama gerçekk....
Sorma yaa..24gr. fln sanırım hepsii
benim aşkımda sevmio ama taktırmaz o bana ben rahatım yaaa
noldu canım yaaa :44:
hımmm ozaman sorun yok... Siz de yatırım amaçlı kullanırsınız takı amaçlı deelll
bır suru sey oldu cnm uzun hıkaye ama sole bır ozet gecıyım bunun aılesı bnm hakında zeynele bır suru sey solemısler bana ıftıra atmıslar zeynelde benle kavga ettı annemın gonlunu al fln dedı ayagına gdıp ozur dıle fln dedı bende yapmam ole sey dedım bnm sucum yok onlar gelsın bıze dedım bır suru kavga ettık ben ıkı tarafın arasında kalmaktan sıkldım dedı ıkı tarafıda armıycam dedı 6 ay var nasıl olsa tezkere almam dıo gelınce neolcak karar verırız dedı ya devam yada bıter dedı bole işte sabah benı aradı ve bırsuru sey soledı ıs hakında benm hakımda yanı ne varsa kustu ıcınde baya kotu oldu anlıycanız
Düğünden sonrada bu tarz ortamlarda takmanı isterler;yoksa diğerleri takılarına ne oldu diye laf ederler
Resmen gürültü çıkarıyorlar yürürken:)
E bide iyi yanı var,senin sandık işinden başka çeyizinin olmaması lazım,hepsini onlar alcaklar
bır suru sey oldu cnm uzun hıkaye ama sole bır ozet gecıyım bunun aılesı bnm hakında zeynele bır suru sey solemısler bana ıftıra atmıslar zeynelde benle kavga ettı annemın gonlunu al fln dedı ayagına gdıp ozur dıle fln dedı bende yapmam ole sey dedım bnm sucum yok onlar gelsın bıze dedım bır suru kavga ettık ben ıkı tarafın arasında kalmaktan sıkldım dedı ıkı tarafıda armıycam dedı 6 ay var nasıl olsa tezkere almam dıo gelınce neolcak karar verırız dedı ya devam yada bıter dedı bole işte sabah benı aradı ve bırsuru sey soledı ıs hakında benm hakımda yanı ne varsa kustu ıcınde baya kotu oldu anlıycanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?