Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

parıl parıl parlıosundur dikkat et ağarlık yapar fıtık olursun ayy ben gülüomda inş. başıma gelmez

Bende baba tarafından kayserili oluyorum şekerim; takmak zorundasın
Senin takıların olmazsa onlar utanır;ayıp sayarlar
Allahım Allahım bide kalın kalındır he:)

Ayyy çok geçmiş olsun canımm ... Dikkat ett... Allah korumuş vallaaaa...
Dr. un dediği gibi sürekli kafanda bununla dolaşma.. unutmaya çalış aklına getirme..

benımkıne sole 8 sayfalım bır msj attım bakalım okuyunca neolcak :18:
sonunada ya aılen ya ben dedım :84::84::84:

Ayyy çok geçmiş olsun canımm ... Dikkat ett... Allah korumuş vallaaaa...
Dr. un dediği gibi sürekli kafanda bununla dolaşma.. unutmaya çalış aklına getirme..

büyük geçmiş olsun canım dr söledği gibi düşünmemeye çalış allah acil şifalarversin sana

Düşünmemeye çalışıyorum ,gündüz bir şekilde oyalanıyorum ama gecelerim felaket.
Şuan belki boğazımdaki sorun normal bir sorundur ama yine bişey olur diye korkuyorum.
Su içemiyorum korkudan.O anı tekrar tekrar yaşıyorum kaç aydır
Bu kadar mı ya diye düşündüm o zaman,bitti dedim

parıl parıl parlıosundur dikkat et ağarlık yapar fıtık olursun ayy ben gülüomda inş. başıma gelmez

Ay sormaaa... Valla ağırr.. ben bide sol koluma saat taktığım için oraya başka bişey takamıyorum bütün ağırlık sağ da çok zor oluyo...
senide görcez hanımm... Gülme komşuna gelir başınaaa

lokumum bu hafta içi gelio bnm ki diyelim 60 da gelse 14 kalcak 46 gün kala askeriyeye döncek hiç zorlanmadan bitircz inş sizde öle yapıon süper oluo

Ayyy süperr yaaa julyaammm bencede ondan sonrası artık kolay geçer sizee yeni izinden döndüğü için sen tekrar özledim özledim demeye başlamadan bi bakarsın aşkın yanındaaaa
Yok cnm yok bizim izin konusu kapanddı...

Bende baba tarafından kayserili oluyorum şekerim; takmak zorundasın
Senin takıların olmazsa onlar utanır;ayıp sayarlar
Allahım Allahım bide kalın kalındır he:)

Hahah aynen öyle valla
evet yaa resmen gurur duyulan bişey takı... gelinlerinin takılarıyla mutlu oluyolar resmen garip ama gerçekk....
Sorma yaa..24gr. fln sanırım hepsii

benim aşkımda sevmio ama taktırmaz o bana ben rahatım yaaa

benımkıne sole 8 sayfalım bır msj attım bakalım okuyunca neolcak :18:
sonunada ya aılen ya ben dedım :84::84::84:

devooo yine tutamadın demi kendiniiii
Bak yine neler yazmışşş....
Sen öyle yazdıkça ters tepiyo çocuk daha çok bağlanıyo ailesinee... bırak karışmaaa

ayyy kendince haklısın yani senin durumunda olmayan kimse anlayamaz... ama yalnız kalmamaya özen göster ailen ark. fln olsun mutlaka belki ozaman korkun azalır..güç alırsın onlardaan...

Hahah aynen öyle valla
evet yaa resmen gurur duyulan bişey takı... gelinlerinin takılarıyla mutlu oluyolar resmen garip ama gerçekk....
Sorma yaa..24gr. fln sanırım hepsii

Düğünden sonrada bu tarz ortamlarda takmanı isterler;yoksa diğerleri takılarına ne oldu diye laf ederler
Resmen gürültü çıkarıyorlar yürürken:)
E bide iyi yanı var,senin sandık işinden başka çeyizinin olmaması lazım,hepsini onlar alcaklar

noldu canım yaaa :44:

bır suru sey oldu cnm uzun hıkaye ama sole bır ozet gecıyım bunun aılesı bnm hakında zeynele bır suru sey solemısler bana ıftıra atmıslar zeynelde benle kavga ettı annemın gonlunu al fln dedı ayagına gdıp ozur dıle fln dedı bende yapmam ole sey dedım bnm sucum yok onlar gelsın bıze dedım bır suru kavga ettık ben ıkı tarafın arasında kalmaktan sıkldım dedı ıkı tarafıda armıycam dedı 6 ay var nasıl olsa tezkere almam dıo gelınce neolcak karar verırız dedı ya devam yada bıter dedı bole işte sabah benı aradı ve bırsuru sey soledı ıs hakında benm hakımda yanı ne varsa kustu ıcınde baya kotu oldu anlıycanız

sende gidip annesine sorsaydın naptm ben size neden iftira atıyosunz diye kötü olmuş yaa

aaynen öyleee...
Ayy arkadaşlarıma fln anlatıyorum burda inanmıyolarr...
Nişandan sonra oturuldu konuşuldu kayınpederimde bizde böyle böyledir diyee ...ama ne annem ne babam müsade etmedi... Üzerimize düşen neyse onu yapıcaz dedilerr...Lafını ettirtmediler yani.. Belki bizde oralı olsak yapılırdı ama biz de böyle bişey yok... Herkes üzerine düşeni yaparr

canım önceden bende senin gibiydim çok takıodum ama son zamanlarda baktımki üzülen hep ben oluorum herşey olacağına varır dedim artık umurumda deil kim ne dese tamam diorum aşkımda dahil arıo şöyleydi böyleydi tamam aşkım diyip geçiştiriom üzülen hep sen olucak artık farkına var ailesini silmez bunu hiç söleme dile getirme üzülen sen olursun yapma hem o askerde şuan psikoloji daha değişik bunları gelince konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…