Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak : 64

uşak'a slm :80: yola devam

Hiç sanmıyorum cnm..Nişanlım diyorki 1gün bile geç gelmeye tahammülüm yok..
1gün geç gelince 1gün geç işe başlıcam 1gün geç evlenicezz... En iyisi sıkalım dişimizi ve herşeyi zamanında istediğimiz ve Allahın nasip ettiği zamanda yaşayalım...
Bende izne gelip gidince çok kötü oluyorum...
Bi yandan çok özledim ama biyandanda izne gelip göndermesi mahvediyo beni.. ikilemde kalıyorum sürekli...Ama yok yok biz dayanıcazz İnşallahhh:78:

Enişte iyi düşünmüş..Sınırlı oluyor zaten vakit. Bide napsak derdiyle uğraşmayın... Sen planla hepsinii...
Ahh ahhh devrem sus ben yoksa arıcam aşkımı çık gel dicemmmmmmmmmmmmmm:95:

göçmen felan mı nişanlınlar cnm ?

o kadar ısrarcı olmalarıda insanı sıkar haklısın devrem

ben nişanda takılan seti sadece nişanda taktım bi daha taktın mı diye sor hayır

göçmen felan mı nişanlınlar cnm ?

o kadar ısrarcı olmalarıda insanı sıkar haklısın devrem

ben nişanda takılan seti sadece nişanda taktım bi daha taktın mı diye sor hayır

Hayır cnmm Kayserililer....
Kayınvalidem saolsun pek bi düşer üzerimee bu konudaaa... Çok fazla altın merakı vardır onlardaa... Nerdeysee bileziksiz kadın bulamazsın sülaledee odereceee.... Yani bide hele nişanlı ve yeni evliler takmayınca daha bi laf oluyooo
Ben de bayramda falan taktımm bütün ganimetleri...set künye bilezik ne varsaa... Görsen kuyumcu vitrini gibi....

Son düzenleme:
neyin var kuzum:26::26:

Ya canım boğazımda bir sorun var,tıkanıyorum.
Burnumdan ameliyat oldum 1 yıl önce ondan sonra geniz sorunum oluştu.
Yazın ciddi bir boğulma geçirdim,genelde futbolcularda olan bişey var hani şu dilin ters dönmesi nefes borusunu tıkaması,ondan oldu son saniyelerde kurtardılar artık.
Kısacası psikolojim bozuk;doktor aklını takma boğulcam diye, oyalan diyor.
Ay ne bilim deli oluyorum beklemekten,uyumadım bile :26:

Hoşgeldinnn geçmiş olsunnn

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…