neyapayım cnm benım o benı bu hale getırdı benona ne yaptım bana bole davranıyor bende bundan sonra boleyımValla sen artık raydan çıktın devoo...
Bi sakinleştirici falan iç.. Bu ne hal...
Öfkeyle kalkan zararla oturur...
oyy kıyamam sana...
Valla üzüldümm...Ama çok takma unutmaya çalış..Dr.una da anlat böyle böyle korkuyorum falan de. yardımcı olur muhakkakk...Allah şifa versin cnmm
EVET o konuda haklısın... Böyle bişeler alıp hediye etmekten falan çok mutlu oluyolarr...
En çok kayınvalidem bağlı böyle adetlerine falan... Ama yinede ben memnunum çok şükürrr
Aaaaa ladymmm sendemi Kayserili sinnn ne güzeel......
Valla bak nasıl anlıyosunuz dediklerimden...
Takı çok önemli onlardaa.. Ve sürekli elbise ayakkabı hediye falan alırlarr... senin aynı dediklerini kayınvalidem sürekli tekrarlar banaa
hoşgeldinnnn anam
teşekkür ederim cnmm
yemeğimi yedim geldim
hava miss gibiydi
devrem tamam iyi güzel diyor nişanlın 1 gün erken bitsin erken geleyim diye ama böyle özlemekte hem seni hem onu daha çok yıpratmaz mı?
Nebileyim doğuda olan askerleri anlıyorum hem uzak hemde şartları olmayabiliyor izin için.
valla izinin sonrası kötü olsada yinede insan bi nefes aldığını hissediyor bi kaç gün için.
iyi düşün cnm sinirliyken yaptıklarına snra pişmn olabilrsnaman artık ben kımseyı altan almıcam gerekırse zeynel yol olur gıder uzulurum belkı ağlarım ama sımdıde gulmuyorum zaten yıne uzgunum yıne aglıyorum en azından zaman benım yaralarımı sarar sımdı dahada derın yaralar bırakıyor bende
Gece oLdu...Ne diLim"geL",ne de yüreğim"git"demeye muktedir sana .!
İçim ümit ve korku arası...
İçim gündüz ve gece arası.
İçim sevinç ve hüzün arası,
İçim sıcak ve soğuk arası,
İçim sen ve sensizLik arası. .
neyapayım cnm benım o benı bu hale getırdı benona ne yaptım bana bole davranıyor bende bundan sonra boleyım
ne bilim canım hep farklı
kimse ezel izlemiyo mu arkadaş ya :26:
iyi düşün cnm sinirliyken yaptıklarına snra pişmn olabilrsn
valla ben programdan hesapladım öle çıkıo tatlım :)
cok acı cekıyorum anlayın benı lutfen
evet izlemiyormuş kimse
selma öldü diyorum tık yok ayol
evet izlemiyormuş kimse
selma öldü diyorum tık yok ayol
saol hayatım 1 gün önce sonra fark etmio napim
Devremneyapayım cnm benım o benı bu hale getırdı benona ne yaptım bana bole davranıyor bende bundan sonra boleyım
Kusura bakma canim hic farketmedimLady_cici mesaj kutunu temzle azcık msj qnderemyrm
sana da afiyet bal şeker olsun
kimse ezel izlemiyo mu arkadaş ya :26:
Evet canim Kayseriliyim ben :) hemseri ciktik enisteyle , neresinden oldugunu biliyomusun?
Aynen öyle canim cok önem veriyolar hediyeye felan , bizimkilerinden biliyorum zaten
Sen anlattikca akrabalarima benzetiyordum ya bizim toprakmis kayinvaliden de o yüzden bu benzetme[COLOR]
kendim kendime konuşayım bende barim
naber duygu :13:
iyiyim kanka senden naber
bende iyiyim ne olsun ne yidin ne içtin anlat bakim
yediim içtiim benim olsun sen ne yidin ne içtin söle bakim
içtim yediim benim olsun kanka sittir et
ya onu boşverde ezelde bi selma vardı ölmüş la
he yaa kanka sorma zülüdüm bende dayıcııma
bide tecavüz etmiş kenan görüyon mu
hiç valla sorma ne hallere düşmüş kadın yazık ayol
onu boşverde kanka bu azad kimin çocu ben onu çözemedim şimdi
valla işler karışmış gel bi koşu gidip ileyip gelelim kanka
tamam hadi gel gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?