Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gece oLdu...Ne diLim"geL",ne de yüreğim"git"demeye muktedir sana .!
İçim ümit ve korku arası...
İçim gündüz ve gece arası.
İçim sevinç ve hüzün arası,
İçim sıcak ve soğuk arası,
İçim sen ve sensizLik arası. .

Gece oLdu...Ne diLim"geL",ne de yüreğim"git"demeye muktedir sana .!
İçim ümit ve korku arası...
İçim gündüz ve gece arası.
İçim sevinç ve hüzün arası,
İçim sıcak ve soğuk arası,
İçim sen ve sensizLik arası. .

yemeğimi yedim geldim
hava miss gibiydi

devrem tamam iyi güzel diyor nişanlın 1 gün erken bitsin erken geleyim diye ama böyle özlemekte hem seni hem onu daha çok yıpratmaz mı?
Nebileyim doğuda olan askerleri anlıyorum hem uzak hemde şartları olmayabiliyor izin için.

valla izinin sonrası kötü olsada yinede insan bi nefes aldığını hissediyor bi kaç gün için.

benim şafağımı da hesaplar mısın? Benimde farklı farklı çıkıyo:44:
silüs 21şubat, teslim oluş 23şubat

Hesapladim canim , bugünki $afagin: 431
30 gün izin, yol iznine 0 yazdim onu bilmiyorum diye, 431 cikti ama bende tam emin degilim yani bi kac gün oynayabilir

Valla sen artık raydan çıktın devoo...
Bi sakinleştirici falan iç.. Bu ne hal...
Öfkeyle kalkan zararla oturur...

oyy kıyamam sana...
Valla üzüldümm...Ama çok takma unutmaya çalış..Dr.una da anlat böyle böyle korkuyorum falan de. yardımcı olur muhakkakk...Allah şifa versin cnmm

EVET o konuda haklısın... Böyle bişeler alıp hediye etmekten falan çok mutlu oluyolarr...
En çok kayınvalidem bağlı böyle adetlerine falan... Ama yinede ben memnunum çok şükürrr

Aaaaa ladymmm sendemi Kayserili sinnn ne güzeel......
Valla bak nasıl anlıyosunuz dediklerimden...
Takı çok önemli onlardaa.. Ve sürekli elbise ayakkabı hediye falan alırlarr... senin aynı dediklerini kayınvalidem sürekli tekrarlar banaa

yemek yedim geldim

hoşgeldinnnn anam

canım elbise çok güzel bence.
güle güle giy

teşekkür ederim cnmm

Yememi yedim geldim bendee

sana da afiyet bal şeker olsun

Hesapladim canim , bugünki $afagin: 431
30 gün izin, yol iznine 0 yazdim onu bilmiyorum diye, 431 cikti ama bende tam emin degilim yani bi kac gün oynayabilir

çok sağol cnm, yol izni 1 gün.
Ben de 437 hesaplıyorum, dün cadı kazanı farklı hesapladı, sevgilim hele hiç hesaplamıyor, walla ben şafağımı tam olarak bilemiyorum:26:

benimde farklı sanırım bende 435 benim şafak 23 şubat sülüs tarihi:26::26:

Evet canim Kayseriliyim ben :) hemseri ciktik enisteyle , neresinden oldugunu biliyomusun?
Aynen öyle canim cok önem veriyolar hediyeye felan , bizimkilerinden biliyorum zaten
Sen anlattikca akrabalarima benzetiyordum ya bizim toprakmis kayinvaliden de o yüzden bu benzetme

çok sağol cnm, yol izni 1 gün.
Ben de 437 hesaplıyorum, dün cadı kazanı farklı hesapladı, sevgilim hele hiç hesaplamıyor, walla ben şafağımı tam olarak bilemiyorum:26:
Canim yol iznini katmamistim ben, 431 cikardim iste.
Zaten basta cok karisiyo $afaklar, son aylarda tam kararlasiyo o yüzden bir iki günden bisey olmaz kanimca

benimde farklı sanırım bende 435 benim şafak 23 şubat sülüs tarihi:26::26:

yaa biri bizim kesin doğru şafaklarımızı söylesin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…