Gece oLdu...Ne diLim"geL",ne de yüreğim"git"demeye muktedir sana .!
İçim ümit ve korku arası...
İçim gündüz ve gece arası.
İçim sevinç ve hüzün arası,
İçim sıcak ve soğuk arası,
İçim sen ve sensizLik arası. .
Gece oLdu...Ne diLim"geL",ne de yüreğim"git"demeye muktedir sana .!
İçim ümit ve korku arası...
İçim gündüz ve gece arası.
İçim sevinç ve hüzün arası,
İçim sıcak ve soğuk arası,
İçim sen ve sensizLik arası. .
Hiç sanmıyorum cnm..Nişanlım diyorki 1gün bile geç gelmeye tahammülüm yok..
1gün geç gelince 1gün geç işe başlıcam 1gün geç evlenicezz... En iyisi sıkalım dişimizi ve herşeyi zamanında istediğimiz ve Allahın nasip ettiği zamanda yaşayalım...
Bende izne gelip gidince çok kötü oluyorum...
Bi yandan çok özledim ama biyandanda izne gelip göndermesi mahvediyo beni.. ikilemde kalıyorum sürekli...Ama yok yok biz dayanıcazz İnşallahhh:78:
Enişte iyi düşünmüş..Sınırlı oluyor zaten vakit. Bide napsak derdiyle uğraşmayın... Sen planla hepsinii...
Ahh ahhh devrem sus ben yoksa arıcam aşkımı çık gel dicemmmmmmmmmmmmmm:95:
benim şafağımı da hesaplar mısın? Benimde farklı farklı çıkıyo:44:
silüs 21şubat, teslim oluş 23şubat
karnımı doyurdum geldim artık yemek üstü sigarada içmiorum pis sigarayı bıraktımm
afiyet olsun, tebrik ederim, devamını getirmen dileklerimle
neyapıyım yaaa :84::84::84: dayanamıyorum ben ama elınde sonunda gelıcek ve ben ozaman ona bılıyorum neyapcamı son sozu nasıl solucemı artık yok eskı merve altan almıcak kana kan dıse dıs kavgaysa kavga edıcem bıtıceksede bıterben kaybetmem o kaybederr benım gıbı bırınıde asla bulamaz onada mustahak olur ozaman pişman olur ozaman da ben ona tekmeye koyAR GONDERIIIIRM :88::88::88:
Annemle yatıyorum o zamandan beri,ama o an yapılacak birşey yok inanki.
Ablam annem bakıp ağladılar,ilk anlarda kendimdeyken telefon işareti yapıyordum ama şoka girdiler.
O yüzden içim rahat değil,ben şimdi yine doktora gidecem sonrada oyalanırım belki çok daraldım.Hiçbişey olmasa panikten gidecem:26:
Erkek evinin her şeyi yapması onlar için gurur,ne bilim garip garip huyları var.
Ben mersinde doğdum büyüdüm,annem buralı,babamında kafa yapısı buralı oldugu için kayseriye sadece gezmeye gideriz sık sık.
Adapte olması zor adetleri var;eğer gelenekçi bir aileyse Allah sana kolaylık versin.
Tam ben dicektim bizim TR de olan akrabalar da öyle , yeni gelinin takilari takmasina önem verir diye ki sen dedin Kayserililer diye
Bende bilmiyorum neden ama var bizim oralarin öyle adetleri, bi teyze anlatmisti zamaninda laf etmisler dügünlerde göstermelik takiliyo sonra gelinden geri aliyolar diye , o zamandan beri önem veriyolarmis dügünden sonra da takilari kullanmaya
yemek yedim geldim
canım elbise çok güzel bence.
güle güle giy
Yememi yedim geldim bendee
Hesapladim canim , bugünki $afagin: 431
30 gün izin, yol iznine 0 yazdim onu bilmiyorum diye, 431 cikti ama bende tam emin degilim yani bi kac gün oynayabilir
sana da afiyet bal şeker olsun
çok sağol cnm, yol izni 1 gün.
Ben de 437 hesaplıyorum, dün cadı kazanı farklı hesapladı, sevgilim hele hiç hesaplamıyor, walla ben şafağımı tam olarak bilemiyorum:26:
bikaç gündür içimiorum canım
Aaaaa ladymmm sendemi Kayserili sinnn ne güzeel......
Valla bak nasıl anlıyosunuz dediklerimden...
Takı çok önemli onlardaa.. Ve sürekli elbise ayakkabı hediye falan alırlarr... senin aynı dediklerini kayınvalidem sürekli tekrarlar banaa
Canim yol iznini katmamistim ben, 431 cikardim iste.çok sağol cnm, yol izni 1 gün.
Ben de 437 hesaplıyorum, dün cadı kazanı farklı hesapladı, sevgilim hele hiç hesaplamıyor, walla ben şafağımı tam olarak bilemiyorum:26:
kimse ezel izlemiyo mu arkadaş ya :26:
benimde farklı sanırım bende 435 benim şafak 23 şubat sülüs tarihi:26::26:
sana da afiyet bal şeker olsun
çok sağol cnm, yol izni 1 gün.
benimde farklı sanırım bende 435 benim şafak 23 şubat sülüs tarihi:26::26:
kuzum senin şafağın 434 sen bir gün fazla sayıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?