Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiz canım sen nasılsınnn

şimdi sinirle byle konuşuyosun sakın ol cnm ya bu kdr sabrettn az daha sabret gelince yüzyüze konuşursnz telefondan halledlck seylr dğil bnlar

of zaten hallolumuo sankı kalbı tas kesmıs beynı sulanmıs ne desem ters cevap verıyor tel suratıma kapatıyor ınsan dısı bır hayvan oldu aynı

in$allah pissym sagol
bilmiyorumki devreem bundan sonra ne olur herseyi zamana biraktim , Rabbim en hayirlisini verir insallah

237 diynce yüreğim aqzma geldi Lady_ciciyle hjallettk sağolsn
benim programmı yanlışki allah allh bende nie böle çıkıo benim şafaktamı yanlış yani :26::26::26:
rica ederim canim
Cadikazani canim senin silüs tarihi kac ? istersen tekrardan hesaplayabiliriz suan safagin kac sayiyosun ?

Tam ben dicektim bizim TR de olan akrabalar da öyle , yeni gelinin takilari takmasina önem verir diye ki sen dedin Kayserililer diye
Bende bilmiyorum neden ama var bizim oralarin öyle adetleri, bi teyze anlatmisti zamaninda laf etmisler dügünlerde göstermelik takiliyo sonra gelinden geri aliyolar diye , o zamandan beri önem veriyolarmis dügünden sonra da takilari kullanmaya

Cmtesi kuzenimin nişANI var İnciraLtında bi kır lokantasındaa. Kokteyl gibi olucaak...
Mangodan şu elbiseyi aldımm... Çokmu basit sizceee:26:

Eki Görüntüle 159310

canım elbise çok güzel bence.
güle güle giy

evet canım bence uygun olur sade ama şık bir elbise bence ayy o bilezik merakını bende anlamam yaa

aynen ben de anlayamıyorum:44:

kesinlikle deneyeceğim

Silüs tarihi 6 temmuz , teslim olus: 8 temmuz
senin safagini hesapladim da ben 197 cikardim , ama askerinin dedigi gibi 196 da olabilir.
Yol iznini katmadan 20 gün izinle benim program 197 cikariyo canim

benim şafağımı da hesaplar mısın? Benimde farklı farklı çıkıyo:44:
silüs 21şubat, teslim oluş 23şubat

Herkese selamlar
şafak 61
çok hastayıııım

çok çok geçmiş olsun

canım çok kötü olmuş yaa.
Seninle ne alıp veremedikleri var ki, nie iftira atıolar:26:

evet canım kendi kendine yaparsın herşeyi ne kadar kötü düşünürsen o kadar çekersin kötüyü allah korusun..Sen şimdi gez dolaş dağıt kafanı ne biliyim evde de kendini oyalıcak bişeyler bul unutmayı dene canım aklına da kötü şeyler getirme

zaten artık aramızdA koskoca daglar gırdı kara bulutlar etrafımızda dolaıyor ben sonumuzu hıc ıyı gormuyorum hadı hayırlısı olsun dıorum artık cunku ben elımden gelenı yaptım altan aldım daha 3 ay once gtım annesını yanına hıcbısey olmamıs gıbı elını optum annecım ben senı cok sevıyorum fln dedım kadına ardan 1 ay gecmeden kadın aradı dıokı merve sen nasıl bır gelınsın ınsan bızımle konusmak ıstemezmı nıe bole yapıosun dıe hıcbısey yokken dıo ya artık bende yoruldum yıprndım

sürekli arıyomssn blki aramıysn dye öyle demştr :44:

Allah yardımcın olsun canım ya çok zor

sürekli arıyomssn blki aramıysn dye öyle demştr :44:

aman artık ben kımseyı altan almıcam gerekırse zeynel yol olur gıder uzulurum belkı ağlarım ama sımdıde gulmuyorum zaten yıne uzgunum yıne aglıyorum en azından zaman benım yaralarımı sarar sımdı dahada derın yaralar bırakıyor bende

ezelde dün akşam selma ölmüş ya la
ben sıkılmıştım ama bu bölüm kaçmazdı nöf
akşam izlim barim

sonra sınavda bana ezeli cengizi eyşanı sorarlar di mi

of zaten hallolumuo sankı kalbı tas kesmıs beynı sulanmıs ne desem ters cevap verıyor tel suratıma kapatıyor ınsan dısı bır hayvan oldu aynı

mervecim öfkeyle kalkan zararla oturur, sakinleş biraz canım yaa...
ailesiyle senin aranda tercih yapmasını isteme bence..
herşeyi oluruna bırak, aniden parlama, herşey olacağına varır

mervecim öfkeyle kalkan zararla oturur, sakinleş biraz canım yaa...
ailesiyle senin aranda tercih yapmasını isteme bence..
herşeyi oluruna bırak, aniden parlama, herşey olacağına varır

artık yapmak zorunda onları sılsın demıyorum ama benıde esı oldumu untmasın aılesıne tepkı verebılsın

tamam işte bak sen çözmüşsün olayı, alttan alma ama boşu boşuna sinir harbi de yaşatma kendine, kopacaksa zaten inceldiği yerden kopar canım. Birazdaha ağlarsın, sonra geçer, ama tabi inşallah herşey düzelir de kopmaz..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım

karnımı doyurdum geldim artık yemek üstü sigarada içmiorum pis sigarayı bıraktımm

oyle yapıcam zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…