- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
ne yapacam cnm varmı bır fıkrın ben artık bır fıkır yurutemıyorum aklım durduuuu
iyiz canım sen nasılsınnn
şimdi sinirle byle konuşuyosun sakın ol cnm ya bu kdr sabrettn az daha sabret gelince yüzyüze konuşursnz telefondan halledlck seylr dğil bnlar
tatlım geçmiş olsun okudum yaşadıklarını inşallah bi daha böle bişey yaşamazsın ama sen bunu kafaya taktıkça daha kötü olursun psikolojin bozulucak kafanı dağıtmaya çalış düşünmemeye çalış
Teşekkür ederim canım,şimdi bi doktora gidecem ondan sonrada kuzenime gidelim diyor annem,oyalanırsam dağılırım belki biraz.
Kafaya takmaktan olacak ne olacaksa;bir şey yiyip içemez oldum:26:
Düşünerek korkarak hareket edince su bile içilmiyor.
in$allah pissym sagol
anladım cnm derslerinde inşallah başarılı olursun
asker ile yaşanan durumada üzüldüm açıkçası. bi bitsin bakalım askerliği belki yüzyüze görüşürsünüz farklı şeyler olur. herşeyin hayırlısı cnm bnm sıkılma hiç
237 diynce yüreğim aqzma geldi Lady_ciciyle hjallettk sağolsn
rica ederim canimbenim programmı yanlışki allah allh bende nie böle çıkıo benim şafaktamı yanlış yani :26::26::26:
Tam ben dicektim bizim TR de olan akrabalar da öyle , yeni gelinin takilari takmasina önem verir diye ki sen dedin Kayserililer diyeHayır cnmm Kayserililer....
Kayınvalidem saolsun pek bi düşer üzerimee bu konudaaa... Çok fazla altın merakı vardır onlardaa... Nerdeysee bileziksiz kadın bulamazsın sülaledee odereceee.... Yani bide hele nişanlı ve yeni evliler takmayınca daha bi laf oluyooo
Ben de bayramda falan taktımm bütün ganimetleri...set künye bilezik ne varsaa... Görsen kuyumcu vitrini gibi....
Cmtesi kuzenimin nişANI var İnciraLtında bi kır lokantasındaa. Kokteyl gibi olucaak...
Mangodan şu elbiseyi aldımm... Çokmu basit sizceee:26:
Eki Görüntüle 159310
evet canım bence uygun olur sade ama şık bir elbise bence ayy o bilezik merakını bende anlamam yaa
kutlayalım yavrum sizinkileri de kutlayacağımız günler gelecek elbet
ya ama yapma tertip kanka çok üzülürüm
hophop yandan sağdan soldan
ah yazıııkkk kötü olmuş bak ama birdahaki gittiğinde denemelisin
neye son 17 gün kıs
hahaha o zaman 1 ayda köşeyiz kızım
hoşgeldin pisicanım :81:
Silüs tarihi 6 temmuz , teslim olus: 8 temmuz
senin safagini hesapladim da ben 197 cikardim , ama askerinin dedigi gibi 196 da olabilir.
Yol iznini katmadan 20 gün izinle benim program 197 cikariyo canim
Herkese selamlar
şafak 61
çok hastayıııım
bır suru sey oldu cnm uzun hıkaye ama sole bır ozet gecıyım bunun aılesı bnm hakında zeynele bır suru sey solemısler bana ıftıra atmıslar zeynelde benle kavga ettı annemın gonlunu al fln dedı ayagına gdıp ozur dıle fln dedı bende yapmam ole sey dedım bnm sucum yok onlar gelsın bıze dedım bır suru kavga ettık ben ıkı tarafın arasında kalmaktan sıkldım dedı ıkı tarafıda armıycam dedı 6 ay var nasıl olsa tezkere almam dıo gelınce neolcak karar verırız dedı ya devam yada bıter dedı bole işte sabah benı aradı ve bırsuru sey soledı ıs hakında benm hakımda yanı ne varsa kustu ıcınde baya kotu oldu anlıycanız
of zaten hallolumuo sankı kalbı tas kesmıs beynı sulanmıs ne desem ters cevap verıyor tel suratıma kapatıyor ınsan dısı bır hayvan oldu aynı
Teşekkür ederim canım,şimdi bi doktora gidecem ondan sonrada kuzenime gidelim diyor annem,oyalanırsam dağılırım belki biraz.
Kafaya takmaktan olacak ne olacaksa;bir şey yiyip içemez oldum:26:
Düşünerek korkarak hareket edince su bile içilmiyor.
sende ozman alttan alarak konuş kuzum bunlar gerçek deil aşkım bana inanmalısın demelisin sert çıkışlar ilişkiyi çok yıpratıo ben sert çıkış yapmıorum artık söliceğim lafı alttan alttan sölüorum ben düşünüceğime o düşünüo özür dilio olay tatlıya bağlanıo
zaten artık aramızdA koskoca daglar gırdı kara bulutlar etrafımızda dolaıyor ben sonumuzu hıc ıyı gormuyorum hadı hayırlısı olsun dıorum artık cunku ben elımden gelenı yaptım altan aldım daha 3 ay once gtım annesını yanına hıcbısey olmamıs gıbı elını optum annecım ben senı cok sevıyorum fln dedım kadına ardan 1 ay gecmeden kadın aradı dıokı merve sen nasıl bır gelınsın ınsan bızımle konusmak ıstemezmı nıe bole yapıosun dıe hıcbısey yokken dıo ya artık bende yoruldum yıprndım
canım ilişkini sen yaşıosun daha iyisini sen bilirsin ama ailesiyle aranda tercih yapması için baskı yapma sakin davran sölenilenleri takma
zaten artık aramızdA koskoca daglar gırdı kara bulutlar etrafımızda dolaıyor ben sonumuzu hıc ıyı gormuyorum hadı hayırlısı olsun dıorum artık cunku ben elımden gelenı yaptım altan aldım daha 3 ay once gtım annesını yanına hıcbısey olmamıs gıbı elını optum annecım ben senı cok sevıyorum fln dedım kadına ardan 1 ay gecmeden kadın aradı dıokı merve sen nasıl bır gelınsın ınsan bızımle konusmak ıstemezmı nıe bole yapıosun dıe hıcbısey yokken dıo ya artık bende yoruldum yıprndım
sürekli arıyomssn blki aramıysn dye öyle demştr :44:
of zaten hallolumuo sankı kalbı tas kesmıs beynı sulanmıs ne desem ters cevap verıyor tel suratıma kapatıyor ınsan dısı bır hayvan oldu aynı
mervecim öfkeyle kalkan zararla oturur, sakinleş biraz canım yaa...
ailesiyle senin aranda tercih yapmasını isteme bence..
herşeyi oluruna bırak, aniden parlama, herşey olacağına varır
aman artık ben kımseyı altan almıcam gerekırse zeynel yol olur gıder uzulurum belkı ağlarım ama sımdıde gulmuyorum zaten yıne uzgunum yıne aglıyorum en azından zaman benım yaralarımı sarar sımdı dahada derın yaralar bırakıyor bende
tamam işte bak sen çözmüşsün olayı, alttan alma ama boşu boşuna sinir harbi de yaşatma kendine, kopacaksa zaten inceldiği yerden kopar canım. Birazdaha ağlarsın, sonra geçer, ama tabi inşallah herşey düzelir de kopmaz..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?