canım işin iç yüzünü sen daha iyi bilirsin benim nişanlımdaa abisiyle ortakk ama ben hiç karışmam zaten benimkidee hiç karıştırmazzz..sonra yarın öbür gün bişi olurr senin başına patlar kabak..benceee gereksiz yere sen müdahale etmee.sonuçta sevgilin askerden geldi aklı başında bi insan,neye ihtiyacı var yada ne ile yetineceğini kendisi bilir,onların muhakemesini o yapsın,memnun değilse o çıksın başka bi iş bulsun vs...tabi sendee yardımcı olabilirsin bu konulardaa ama sadece fikir verme boyutundaa kalmalı bencee yine de sen daha iyi bilirsin canım benimki sadece bir tavsiyeecanım müdahelem abisini tanımamızdan kaynaklanıyo bizimde evde büyüdü çünkü abisi ama para görünce malesef değişen tiplerden olduevt kendi kardeşi ama bu yaşa gelmiş ve birikim yapmasını engellemiş. ve bu saatten sonrada o kadar eminimki ona öle düzenli bi maaş vermeyeceğinden. Aslında diyorum ya işleri çok güzel karışmak istemiyorum ama tükürdüğünü yalamakdan ve tekrara aynı hataya düşmekden başka bişi olmıcak gibi görünüyo. Genede karışmamalıyım sanırım
evt canım abisi evli zaten askerim o bu yaşına kadar onunda evinde kaldı kaldı ama sığıntı gibiaskerim çok merhametlidir o yüzden onun bu kadar iş hayatınd ailerlemisinde katkısı da var ama malesef emeğinin karşılığını vermiyo. askerdeyken bile kendi hakkı olan parayı göndermeye acizlendi çok üzdü askerimi şimdi ben o yaptıklarını unutamıyorum ama askerim yinede yarın çok sıkışık olucak sınav zamanı kırtasiye okadar yoğunki acıyo
ama dedim ona benim yüzümden laf işitme git diye ama kendisi gitmicem dedi
canım müdahelem abisini tanımamızdan kaynaklanıyo bizimde evde büyüdü çünkü abisi ama para görünce malesef değişen tiplerden olduevt kendi kardeşi ama bu yaşa gelmiş ve birikim yapmasını engellemiş. ve bu saatten sonrada o kadar eminimki ona öle düzenli bi maaş vermeyeceğinden. Aslında diyorum ya işleri çok güzel karışmak istemiyorum ama tükürdüğünü yalamakdan ve tekrara aynı hataya düşmekden başka bişi olmıcak gibi görünüyo. Genede karışmamalıyım sanırım
evt canım abisi evli zaten askerim o bu yaşına kadar onunda evinde kaldı kaldı ama sığıntı gibiaskerim çok merhametlidir o yüzden onun bu kadar iş hayatınd ailerlemisinde katkısı da var ama malesef emeğinin karşılığını vermiyo. askerdeyken bile kendi hakkı olan parayı göndermeye acizlendi çok üzdü askerimi şimdi ben o yaptıklarını unutamıyorum ama askerim yinede yarın çok sıkışık olucak sınav zamanı kırtasiye okadar yoğunki acıyo
ama dedim ona benim yüzümden laf işitme git diye ama kendisi gitmicem dedi
canım işin iç yüzünü sen daha iyi bilirsin benim nişanlımdaa abisiyle ortakk ama ben hiç karışmam zaten benimkidee hiç karıştırmazzz..sonra yarın öbür gün bişi olurr senin başına patlar kabak..benceee gereksiz yere sen müdahale etmee.sonuçta sevgilin askerden geldi aklı başında bi insan,neye ihtiyacı var yada ne ile yetineceğini kendisi bilir,onların muhakemesini o yapsın,memnun değilse o çıksın başka bi iş bulsun vs...tabi sendee yardımcı olabilirsin bu konulardaa ama sadece fikir verme boyutundaa kalmalı bencee yine de sen daha iyi bilirsin canım benimki sadece bir tavsiyee
En dogru kararı vermstr cnm ozaman sen üstüne düşen görewi yapmışsın zaten boşverrrrrr
aaa çok sevindim hala listedeymişim :13:
canım biz malum sevgililer kadar çok konuşmuyoruz evliyiz sevgiliyken daha çok konuşuyor insan
ben akşamları 7 den sonra ev telefonundan konuşluyorum gündüzleri de avea faturalı dan 300 dakikası ayda 30 liraya onunla konuşuyoruz iletişim masrafı çok fazla gerçekten de
sarılalemm, mehabbetim gözünüz aydın kızlar Allah başka ayrılık vermesin
canım kesinliklee en doğrusunu yaparsın..hem daha dur bakalım sudan çıkmış balık şidmi oo geçsin biraz zaman...sendee yanında ol sorarsaa fikrini sölersin sorun kalmaz ortadaaEvt kızlar işin içini çook yakınen bildiğimden ama devomm okonuda çok haklısın bende sırf o yüzden karışmıcam ama zaten fikrimi söyledim ona dedim gene aynı şeyler olucak oda ovakit gelirse söylersin dedi. sonra hiç iş bulamaz bişiler olur dediğin gibi kapak bana patlar. sonuçta benimle bi gelecek düşünüyosa onun düşünmesi lazım işi gücü benim değil
saol tatlım darısı başınızaa artık siz teskereci oldunuzzsarılalemm, mehabbetim gözünüz aydın kızlar Allah başka ayrılık vermesin
incim iimmm bitaem listeleir hazırlıodum sen napıon cnmangelgozde+, bebusum, cagla22, mehabbet+, Thetis
nasılsınız hatunlar
iim bidenem bende şafakları attırdımm bi selam verem dedimmincim iimmm bitaem listeleir hazırlıodum sen napıon cnm
selam fıstıkolar nabersinizz:98:
evet cnm depükledim floweri sana doru yallah flowercımaa flower benim listeme mi geldi hemen ekliyelim o haldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?