ben kızdım ya bana yazmıştır adaş
şafak kaç kızzzz ???gözdecim netim yoktu canım ama bağlattırdım artık
umarım hepiniz iyisinizdir
bu arada şafağı da baya azalttım
Alllah nasip ederse 1 hafta sonra kocacımı evci çıkarmaya gidecem inşallah
canımm bencee askerin bir süre daha orda çalışabilir sonuçta şu an başka iş alternatifi var mı bilmiorum..orda çalışmaya devam etsinn istediği gibi olmazsa çalışır yine bi yandan da iş bakar daha farklı bulabilirse değiştirir..bence bu konuda sen fazla müdahale etme..bazı şeleri kendisi görsün..daha yeni geldi oda gelir gelmezzz biraz kafasını dinlesin canım fırsat versinler azcıkya kızlar size bişi sorcam ?
şimdi benim böcüğüm askerden önce abisinin yanında kırtasiyede çalışıyodu üni kırtasiyesi işte yani iyi kazanıyolar çok şükür ama malesef bu yaşına kadar abisi hep onu sömürdü yani askerden geldi elinde ne var diceksiniz hiç bişibayramda böcüğüm anne babasının yanına memlekete gidiyo ve gelince iş lazım malum. bugün bana dediki ben abimle oturup anlaşıcam eğer bana zamanında maaşlı birşekilde 1milyar sigortası yemesi yolu hepsi hariç verirse tekrar aynı işi yapim diyo. gerçektende temiz iş yani ünide okuyanlar bilir.sonuçta sınav zamanı büyük paralar kazanıyolar gerisinde bi zorlukları falan yok. Nese bende diğer akrabalarımızda hep kızıyoduk buna kendini sömürtüyo diye.Bugün öle diyince ben çalışmanı istemiyorum orda çünkü abine güvenmiyorum gene seni sömürür.Oda dediki eğer bi gün bile maaşımı geç verirse çıkarım merak etme dedi. Üstelik bugün benimleyken abisi aradı yanındaki elemanın işi varmış yarın ve öğlene kadar yarın dükkanda yardım etmesini istedi.askerimde bakarız falan diye geçiştirdi bende kızdım ya evet diceksin ya hayır bi türlü rest çekmiyosun diye.Oda ya umrumda değil benim bakarız demem zaten gitmicem demektir dedi. şimdi yarın sabah gene buluşucaz ama napsam acaba gelmesede abisinemi yardıma gitse? (ki abisi haketmiyo bana göre ama askerime laflar söyleyecek arkamdan vurdu gibilerinden üzülücezz) diğer sorumda acaba askerimin abisinin yanında çalışmasını engelleyerek hatamı yapıyorum?(yani bayramdan sonra normak çalışma hayatı adına)
ben kızdım ya bana yazmıştır adaş
ya kızlar size bişi sorcam ?
şimdi benim böcüğüm askerden önce abisinin yanında kırtasiyede çalışıyodu üni kırtasiyesi işte yani iyi kazanıyolar çok şükür ama malesef bu yaşına kadar abisi hep onu sömürdü yani askerden geldi elinde ne var diceksiniz hiç bişibayramda böcüğüm anne babasının yanına memlekete gidiyo ve gelince iş lazım malum. bugün bana dediki ben abimle oturup anlaşıcam eğer bana zamanında maaşlı birşekilde 1milyar sigortası yemesi yolu hepsi hariç verirse tekrar aynı işi yapim diyo. gerçektende temiz iş yani ünide okuyanlar bilir.sonuçta sınav zamanı büyük paralar kazanıyolar gerisinde bi zorlukları falan yok. Nese bende diğer akrabalarımızda hep kızıyoduk buna kendini sömürtüyo diye.Bugün öle diyince ben çalışmanı istemiyorum orda çünkü abine güvenmiyorum gene seni sömürür.Oda dediki eğer bi gün bile maaşımı geç verirse çıkarım merak etme dedi. Üstelik bugün benimleyken abisi aradı yanındaki elemanın işi varmış yarın ve öğlene kadar yarın dükkanda yardım etmesini istedi.askerimde bakarız falan diye geçiştirdi bende kızdım ya evet diceksin ya hayır bi türlü rest çekmiyosun diye.Oda ya umrumda değil benim bakarız demem zaten gitmicem demektir dedi. şimdi yarın sabah gene buluşucaz ama napsam acaba gelmesede abisinemi yardıma gitse? (ki abisi haketmiyo bana göre ama askerime laflar söyleyecek arkamdan vurdu gibilerinden üzülücezz) diğer sorumda acaba askerimin abisinin yanında çalışmasını engelleyerek hatamı yapıyorum?(yani bayramdan sonra normak çalışma hayatı adına)
he yaaa siz yazmayınca bende mapisdas topiğine takılıodumevet tatlım sana yazmıştım gözdeler karıştıdiliniz mi tutuldu demişsin yaa..bende yazdığımı belirttim ama kimse bişey yazmadı o yüzden söledim
ben seni son gördüğüm de 400lerde flndın maşallah şafağına cnm bnm de 189280 canım
sizin listeyi lady yapıo cnmlisteyi kim yapıyor kızlar ben epeydir yoktum listeden çıkartılmış olabilirim söyliyim de tekrar eklesin
KARANLIKTAN AYDINLIĞA
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
**(....460_230....)**
...238 nefesim...
...248 saysaybitmiyor...
...275 kelebek1238...
...280 choqşeqer...
...285 qizz...
...286 thetis...
...286 siyahincim...
...286 miracle07...
...286 wbluebluew...
...286 tepkiselmi...
...288 melegim...
...288 queen...
...290 rcd...
:124:...314 xdurux...:124:
:124:...330 pissy...:124:
:124:...330 lady_cici...:124:
:124:...331 zeynelim...:124:
:124:...397 cagla22...:124:
:124:...397 mmeerraall...:124:
:124:...398 sevgilim_benim...:124:
:124:...399 _kvsr_...:124:
:124:...399 umursuna...:124:
:124:...399 mesutugba...:124:
:124:...399 pembe_ojem...:124:
umutla mehtaP bekLeyenLer
mmeerraall===>04
_kvsr_===>04
nefesim===>04
cagla22===>05
mesutugba===>05
wbluebluew===>43
...HERŞEY VATAN İÇİN...
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK
he yaaa siz yazmayınca bende mapisdas topiğine takılıodum
ben seni son gördüğüm de 400lerde flndın maşallah şafağına cnm bnm de 189
evet canım ya neydi o günler 400ler çok çok zordu şimdi baya alıştım hele kış günleri kolay geçiyor kısa olduğu içinhe yaaa siz yazmayınca bende mapisdas topiğine takılıodum
ben seni son gördüğüm de 400lerde flndın maşallah şafağına cnm bnm de 189
sizin listeyi lady yapıo cnm
arama topiğine 15li mapistaslar yaz çıkar cnmmorası neresi ilk defa duydum
canımm bencee askerin bir süre daha orda çalışabilir sonuçta şu an başka iş alternatifi var mı bilmiorum..orda çalışmaya devam etsinn istediği gibi olmazsa çalışır yine bi yandan da iş bakar daha farklı bulabilirse değiştirir..bence bu konuda sen fazla müdahale etme..bazı şeleri kendisi görsün..daha yeni geldi oda gelir gelmezzz biraz kafasını dinlesin canım fırsat versinler azcık
Öncelıkle abisi ewlımı tatlım?Yanı abisinin kazandığı ücret aynı ewemı gıırıyorrrr eger aynı ewe gırıyorsa yardım tabıkııı fazlasıyla etmelı diye düşünüyorum ha farklı ewse tabıkı abisidr yardım eder karsılıgınıda verıcek tabııı sonucta o da emek harcıyor ve ıyı kaznıyorlarms.
üzülme hala varsın lisede cnm şekerim bnm :13:
Kızlar bir sorum olacakk bu soruyu cok cok sordum hatırlyosanızzzzz tabıAskerınzle iletişimi ne şekılde saglıyorsunuzzzz artık kart almaktan iflas edcezzz Inanılmaz kontor gııdyor su gbı vallla.Akşam 7den sabah 7 ye kadar 3000 dakıka ew tarıfesı bı ondan yararlanabılıyorum bır de cep telım avea 150 yukledımde 120 her yone gelıyor o sekılde ama yetmıyor saolsun baya konusuyoruz..Bugun annem tarıfeyı deıstrmsew avantaj 100 paketıne gecıs yapms sızde kullanan varmııııı???
canım askerinin kart almasından ziyadee sen hesaplı bir tarife yapsan daha iyi olur bencee..biz öle yapmıştık..akşam 7 sabah 7 3000 dk iyiymişş yetmior mu o canımKızlar bir sorum olacakk bu soruyu cok cok sordum hatırlyosanızzzzz tabıAskerınzle iletişimi ne şekılde saglıyorsunuzzzz artık kart almaktan iflas edcezzz Inanılmaz kontor gııdyor su gbı vallla.Akşam 7den sabah 7 ye kadar 3000 dakıka ew tarıfesı bı ondan yararlanabılıyorum bır de cep telım avea 150 yukledımde 120 her yone gelıyor o sekılde ama yetmıyor saolsun baya konusuyoruz..Bugun annem tarıfeyı deıstrmsew avantaj 100 paketıne gecıs yapms sızde kullanan varmııııı???
bnm de daha çok var cnm yaaevet canım ya neydi o günler 400ler çok çok zordu şimdi baya alıştım hele kış günleri kolay geçiyor kısa olduğu için
sağol canım senin şafağına da maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?