Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımm bencee askerin bir süre daha orda çalışabilir sonuçta şu an başka iş alternatifi var mı bilmiorum..orda çalışmaya devam etsinn istediği gibi olmazsa çalışır yine bi yandan da iş bakar daha farklı bulabilirse değiştirir..bence bu konuda sen fazla müdahale etme..bazı şeleri kendisi görsün..daha yeni geldi oda gelir gelmezzz biraz kafasını dinlesin canım fırsat versinler azcık

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

82 FLOWERB

85 0306
2008

94 DİDEM_EVO

100 BABYKE

104 BUSRAE

127 HEJAR12

114 FIDES

156 SUSU

190 ANGELGÖZDE

190 ECEM3004

192 GRIMSI

192 KARDELEN44

192 YENGEC123

196 DUYGU_C

196 MAVIMAVIMAVI

198 NURAN07

h.b cnm ıyı dıyelım ıyı olsunn . . yaa benım kafam karıstı bzm safak ya 115 ya 105 ınsallah 105tır Allahmm

Öncelıkle abisi ewlımı tatlım?Yanı abisinin kazandığı ücret aynı ewemı gıırıyorrrr eger aynı ewe gırıyorsa yardım tabıkııı fazlasıyla etmelı diye düşünüyorum ha farklı ewse tabıkı abisidr yardım eder karsılıgınıda verıcek tabııı sonucta o da emek harcıyor ve ıyı kaznıyorlarms.

listeyi kim yapıyor kızlar ben epeydir yoktum listeden çıkartılmış olabilirim söyliyim de tekrar eklesin

üzülme hala varsın lisede cnm şekerim bnm :13:

Kızlar bir sorum olacakk bu soruyu cok cok sordum hatırlyosanızzzzz tabı Askerınzle iletişimi ne şekılde saglıyorsunuzzzz artık kart almaktan iflas edcezzz Inanılmaz kontor gııdyor su gbı vallla.Akşam 7den sabah 7 ye kadar 3000 dakıka ew tarıfesı bı ondan yararlanabılıyorum bır de cep telım avea 150 yukledımde 120 her yone gelıyor o sekılde ama yetmıyor saolsun baya konusuyoruz..Bugun annem tarıfeyı deıstrmsew avantaj 100 paketıne gecıs yapms sızde kullanan varmııııı???

he yaaa siz yazmayınca bende mapisdas topiğine takılıodum

ben seni son gördüğüm de 400lerde flndın maşallah şafağına cnm bnm de 189
evet canım ya neydi o günler 400ler çok çok zordu şimdi baya alıştım hele kış günleri kolay geçiyor kısa olduğu için

sizin listeyi lady yapıo cnm

sağol canım senin şafağına da maşallah

canım müdahelem abisini tanımamızdan kaynaklanıyo bizimde evde büyüdü çünkü abisi ama para görünce malesef değişen tiplerden oldu evt kendi kardeşi ama bu yaşa gelmiş ve birikim yapmasını engellemiş. ve bu saatten sonrada o kadar eminimki ona öle düzenli bi maaş vermeyeceğinden. Aslında diyorum ya işleri çok güzel karışmak istemiyorum ama tükürdüğünü yalamakdan ve tekrara aynı hataya düşmekden başka bişi olmıcak gibi görünüyo. Genede karışmamalıyım sanırım

evt canım abisi evli zaten askerim o bu yaşına kadar onunda evinde kaldı kaldı ama sığıntı gibi askerim çok merhametlidir o yüzden onun bu kadar iş hayatınd ailerlemisinde katkısı da var ama malesef emeğinin karşılığını vermiyo. askerdeyken bile kendi hakkı olan parayı göndermeye acizlendi çok üzdü askerimi şimdi ben o yaptıklarını unutamıyorum ama askerim yinede yarın çok sıkışık olucak sınav zamanı kırtasiye okadar yoğunki acıyo
ama dedim ona benim yüzümden laf işitme git diye ama kendisi gitmicem dedi

üzülme hala varsın lisede cnm şekerim bnm :13:

aaa çok sevindim hala listedeymişim :13:

canım biz malum sevgililer kadar çok konuşmuyoruz evliyiz sevgiliyken daha çok konuşuyor insan
ben akşamları 7 den sonra ev telefonundan konuşluyorum gündüzleri de avea faturalı dan 300 dakikası ayda 30 liraya onunla konuşuyoruz iletişim masrafı çok fazla gerçekten de

canım askerinin kart almasından ziyadee sen hesaplı bir tarife yapsan daha iyi olur bencee..biz öle yapmıştık..akşam 7 sabah 7 3000 dk iyiymişş yetmior mu o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…